Les den offisielle beskrivelsen

HVEM VI ER

Elite Management School

- Pioneren University Degree Pathway Provider i Wellington, New Zealand

EMS har vært en NZQA-akkreditert boutespråk og handelshøyskole med base i Wellington sentrum siden 2003 . (NZQA er trygg på vår pedagogiske ytelse og evne til selvvurdering)

EMS er godkjent og finansiert av Tertiary Education Commission (TEC) og Ministry of Social Development for grunnopplæring og sysselsetting opplæring.

EMS har etablert universitetsgrad Pathways som sparer både tid og penger for studenter effektivt og stolt blir den pioner universitetsgraden Pathway leverandør i Wellington.

HVA VI TILBYR

EMS er dedikert til å få din ønskede fremtid til å skje ved å gi deg banebrytende universitetsgrad Pathway programmer gjennom våre artikulasjonsavtaler med toppuniversiteter i New Zealand.

EMS tilbyr opptil 120 studiepoeng overføring av artikulasjonsavtaler til forretningsgrader ved Massey University, Auckland University of Technology (AUT) og Institutt for teknologi inkludert WelTec og Whitireia. Kvalifiserte EMS-kandidater kan gå inn på andre studieår direkte på universitetet og bli en kvalitetsgrad innen to år til. EMS har også som mål å tilby vitnemål om IT, reiselivsledelse, regnskap og økonomi som også fører til de relevante gradene av universitetene i akademiske partnere.

EMS tilbyr NZQA-godkjente New Zealand Certificate English Language (NZCEL) nivå 3 og 4 programmer som er allment akseptert av universiteter i New Zealand som erstatningskriterier for IELTS 5.5 eller 6.0.

Hvis de melder seg til NZCEL-vitnemål, kan studenter motta stipend til en verdi av $ 8000 mot deres vitnemål ved EMS.

EMS er også et NZQA-godkjent internt engelskkunnskaps-testsenter som gir studentene flere oppføringsalternativer for akademisk prestasjon.

HVORFOR EMS

Hvor et universitet forsøker akademisk fortreffelighet og en tekniker forbereder arbeidsklare kandidater, tilbyr ELITE deg begge i et omsorgsfullt miljø hvor hver enkelt student teller. Vi fokuserer på å hjelpe hver av dere til å bli karriere-klare gjennom vårt velafrundede pedagogiske og personlige samlede støttesystem.

o Eliteopplæring: Dedikerte små klassestørrelser som utgjør en grunnleggende forskjell (f.eks. Diplomklasse 6-16 elever).

o Personalisert studentstøtte: Vi passer på studenter som unike individer med en rekke behov og mål. Våre progressive vurderinger gjennom studentenes pedagogiske reise vil sikre deres suksess.

STUDENTSTØTTE

Vi tilbyr en rekke aktiviteter utenom læreplanene, inkludert frivillighetserfaring.


Vi tilbyr en-stopp-gratis tjeneste inkludert rabatterte:

 • Universitetsoverføring og påmelding
 • $ 1 ekspreskaffe
 • medisinsk og reiseforsikring
 • flybillett
 • Turer i New Zealand, Australia og USA


FUNKSJONER I det lokale området

Wellington, New Zealands trygge og vennlige hovedstad, er destinasjonen du velger for smarte, kreative og ambisiøse studenter.

1) Utdanningssystemer i verdensklasse - New Zealands utdanningssystem er rangert som nr. 1 i verden av The Economist Intelligence Unit for å tilby fremtidig ferdigheter for sin ungdom. Wellington har mange gode alternativer fra skole til verdensrangerte universitet.

2) Wellington er den eneste akkrediterte " trygge samfunn " hovedstad i verden. Det er et trygt og vennlig sted å ringe hjem. Studentene her liker et trygt og trygt miljø å leve, jobbe og studere.

3) Stor livskvalitet - Wellington er verdenskjent som et fantastisk sted å bo. Wellington har blitt kalt "den kuleste lille hovedstaden i verden" av Lonely Planet og kåret til det beste stedet i verden å bo av Deutche Bank. Folk som bor i Wellington vurderer sin egen livskvalitet veldig høyt, med 87% av innbyggerne som rapporterer om god livskvalitet. Det er et flott sted å være student. Den er liten nok til å få en hyggelig New Zealand-opplevelse, med en livlig by som tilbyr mye å gjøre.

4) Kompakt og gangbar by - Tre univertier i verdensklasse ligger innen 15 minutters gange fra Wellington sentrum, og det samme er mange andre tertiærleverandører og skoler. Wellington er også godt forbundet med et effektivt og rent tog- og bussnettverk - noe som er med på å forklare hvorfor Wellington har den høyeste kollektivbruken per innbygger i New Zealand!

5) Massevis av vakre åpne områder - Wellingtons fantastiske kystlinje, frisk luft og åpne grønne områder betyr den store friluftsliv, sport

6) Mangfold - omtrent en tredjedel av Wellington-beboerne ble født utenfor New Zealand - byen er et flerkulturelt knutepunkt. Folk fra hele verden velger å bo i Wellington, noe som gjør det til et mangfoldig og spennende sted å være.

7) Smart hovedstad - Du vil føle deg hjemme omgitt av den mest utdannede befolkningen i landet. 28% prosent av folk i Wellington i alderen 15 år og over har en bachelorgrad eller høyere som sin høyeste kvalifikasjon, mot 20% nasjonalt.

8) Høyteknologisk kapital - Vi er hjem til mange innovative virksomheter som Weta Workshop og Weta Digital, Xero og Pik Pok, en del av Wellingtons raskt voksende og digitale teknologibransje. Regionen har den høyeste andelen som er ansatt i kunnskapsintensive tjenester i landet, noe som gjør dette til et spennende sted å bo og studere.

9) Vi er Midt i Midt-jorden - Vi er den kjærlighet som Midt på Midt-jorden, byen der filmskaping kommer til live. Det prisvinnende talentet i Wellington har bidratt til prosjekter som Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, The Lord of the Rings-trilogien, og mange flere.

10) Kulinarisk kapital - Vi elsker mat! Wellington har, pålitelig, flere restauranter, kafeer og barer per innbygger enn New York City. Mangler du mat fra hjemlandet? Ikke få panikk - det finnes spesialbutikker og restauranter med mat fra hele verden. Og hvis du virkelig liker mat, må du ta del i Visa Wellington On a Plate-festivalen som arrangeres i august hvert år.

11) Festivalbyen New Zealand - Wellington er et morsomt og levende sted å bo, med en kalender full av spennende hendelser. Fra årlige festivaler, kulturelle herligheter, liveopptredener til sportskamper og alt derimellom, finner du mye som holder deg underholdt.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår EMS-familie og hjelpe deg med å nå dine akademiske mål på New Zealand.

Også interessert i våre engelske programmer:

Engelsk som andrespråklige programmer:

 • Generelt engelsk (nybegynner til pre-intermediate)
 • Engelsk Barista-sertifikat
 • Engelsk sport
 • Studietur
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Nivå 3 (erstatt IETLS 5.5)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Nivå 4 (erstatt IELTS 6.0)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Nivå 4 (erstatt IELTS 6.5) (venter på godkjenning)

Besøk: www.ems.ac.nz

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Formålet med dette programmet er å gi Aotearoa New Zealand med folk som har generell og spesialisert kunnskap og ferdigheter som kan brukes på en rekke operasjonelle roll ... [+]

NZDB Programmål

Det overordnede målet med dette programmet er å inspirere og transformere elevene ved å utstyre dem med kunnskap, viktige forretningsevner, holdninger og verdier som ligger til grunn for ledende ledelses- og ledelsesfunksjoner i typiske forretningsmiljøer.

Dette programmet har også til hensikt å gi New Zealand forretningsenheter med personer som er eller kan være, ansatt i lederroller på operativt nivå, og som kan bidra til ledelse og ledelse av forretningsenheter for å oppnå avtalte mål i et multikulturelt miljø.

Kurset består av følgende åtte papirer:

5200 Business Fundamentals5201 Profesjonell praksis og kommunikasjon i næringslivet5202 Bidrar til forretningsinnovasjon og endring5210 Administrere virksomhetsoperasjoner5211 forretningsplanlegging5212 Ledende forretningsaktiviteter og endring5213 New Zealand Business Environment5214 Administrere prosjekterGraduate Profile... [-]
New Zealand Wellington
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
8 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Lær engelsk (elementær til avansert) samtidig som du utvikler dine Barista-ferdigheter. EMS sysselsetter en erfaren barista trener, og trening finner sted på vår Gold Wol ... [+]

Engelsk Barista Treningsprogram

Lær engelsk (elementær til avansert) samtidig som du utvikler dine Barista-ferdigheter. EMS sysselsetter en erfaren barista trener, og trening finner sted på vår Gold Wolf Training Café på campus. Trainee Baristas gir kaffe til EMS-ansatte og studenter, og også til andre innbyggere i vår bygning, på daglig basis. Wellington er kjent for sin kaffe, og det er mange muligheter for arbeid i sektoren.

Hvem skal registrere deg?

EMS ønsker studentene velkommen til programmet som er:

interessert i å møte engelskspråklige opptakskriterier for våre diplomprogrammer eller studere andre steder ved universitet eller høyteknologi i New Zealand; og,ønsker å oppleve New Zealand kaffekultur, livsstil og ha en minneverdig stund mens de studerer engelsk på EMS.Opptakskrav... [-]
New Zealand Wellington
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk

Elite Management School Wellington

EMS NZCEL L3 Pathway - Mikey