Les den offisielle beskrivelsen

HVEM VI ER

EMS er en NZQA-registrert og akkreditert internasjonal utdanningsleverandør basert i Wellington, New Zealand.

New Zealand Qualifications Authority registrering og skoleoppføring (NZQA er trygg på vår pedagogiske ytelse og evne til selvvurdering)

Hva vi tilbyr

Vi er dedikert til å gjøre den ønskede fremtiden skje ved å gi deg pioner-universitetsgraden Pathway programmer gjennom våre artikulasjonsavtaler med toppuniversiteter i New Zealand.

Vår misjon: Karriere-Klar Nyutdannede

Vi hjelper til med å forberede hver student med fagkunnskap, ferdigheter, ansettelsesevne, verdier og holdninger som de må ha for å gjøre en meningsfylt forskjell for deres fremtidige vellykkede karriere.

Våre kjerneverdier

Våre kjerneverdier fungerer som et kompass for hvordan vi oppfører oss og oppfører oss på jobb. Vi inspirerer til suksess for hver av dere i kraft av våre kjerneverdier:

  1. Vi verdsetter vellykkede resultater for våre kandidater - vi er med deg på hvert trinn i veien, uansett hva det tar;
  2. Vi verdsetter kvalitet og fortreffelighet - ingenting kan oppnås uten hardt arbeid og høye standarder;
  3. Vi verdsetter åpenhet og åpenhet - vi tror på å løse problemer tidlig;
  4. Vi verdsetter å være en del av løsningen - vi vet at vi kan stole på hverandre for å sikre at du lykkes;
  5. Vi verdsetter en balansert livsstil - vi bryr oss om deg og oss selv ved å omfavne prestasjon og lykke i livet.

Vår visjon

Vår fremtid fokuserer på å fortsette en vellykket track record som en ledende karriere-klar ledelseskole i Wellington og San Francisco.

HVORFOR ELITE MANAGEMENT SCHOOL?

Hvor et universitet forsøker akademisk fortreffelighet og en tekniker forbereder arbeidsklare kandidater, tilbyr ELITE deg begge i et omsorgsfullt miljø hvor hver enkelt student teller. Vi fokuserer på å hjelpe hver av dere til å bli karriere-klare gjennom vårt velafrundede pedagogiske og personlige samlede støttesystem.

  • Elite Education: Dedikerte små klassestørrelser som gjør en grunnleggende forskjell (f.eks. Diplomklasse 6-16 studenter).
  • Karriere-Klar Graduate Profile: Vår CRGP system motiverer deg til å behandle din studie akkurat som en heltid sysselsetting. Vi forbereder deg for å komme inn i den virkelige verden av sysselsetting med absolutt selvtillit.
  • Personlig Studentstøtte: Vi bryr oss om deg som unike personer med ulike behov og mål. Våre progressive vurderinger gjennom hele din pedagogiske reise vil sikre at du lykkes.
  • En unik og belønnende opplevelse: Det er ditt valg, du kan maksimere avkastningen på utdanningen din gjennom vår eksklusive Wellington / San Francisco Pathway .
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Formålet med dette programmet er å gi Aotearoa New Zealand med folk som har generell og spesialisert kunnskap og ferdigheter som kan brukes på en rekke operasjonelle roll ... [+]

NZDB Programmål

Det overordnede målet med dette programmet er å inspirere og transformere elevene ved å utstyre dem med kunnskap, viktige forretningsevner, holdninger og verdier som ligger til grunn for ledende ledelses- og ledelsesfunksjoner i typiske forretningsmiljøer.

Dette programmet har også til hensikt å gi New Zealand forretningsenheter med personer som er eller kan være, ansatt i lederroller på operativt nivå, og som kan bidra til ledelse og ledelse av forretningsenheter for å oppnå avtalte mål i et multikulturelt miljø.

Kurset består av følgende åtte papirer:

5200 Business Fundamentals5201 Profesjonell praksis og kommunikasjon i næringslivet5202 Bidrar til forretningsinnovasjon og endring5210 Administrere virksomhetsoperasjoner5211 forretningsplanlegging5212 Ledende forretningsaktiviteter og endring5213 New Zealand Business Environment5214 Administrere prosjekterGraduate Profile... [-]
New Zealand Wellington
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
8 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Lær engelsk (elementær til avansert) samtidig som du utvikler dine Barista-ferdigheter. EMS sysselsetter en erfaren barista trener, og trening finner sted på vår Gold Wol ... [+]

Engelsk Barista Treningsprogram

Lær engelsk (elementær til avansert) samtidig som du utvikler dine Barista-ferdigheter. EMS sysselsetter en erfaren barista trener, og trening finner sted på vår Gold Wolf Café på campus. Trainee Baristas gir kaffe til EMS-ansatte og studenter, og også til andre innbyggere i vår bygning, på daglig basis. Wellington er kjent for sin kaffe, og det er mange muligheter for arbeid i sektoren.

Hvem skal registrere deg?

EMS ønsker studentene velkommen til programmet som er:

interessert i å møte engelskspråklige opptakskriterier for våre diplomprogrammer eller studere andre steder ved universitet eller høyteknologi i New Zealand; og,ønsker å oppleve New Zealand kaffekultur, livsstil og ha en minneverdig stund mens de studerer engelsk på EMS.Opptakskrav... [-]
New Zealand Wellington
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk