Nelson Aviation College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Nelson Aviation College flygetrening New Zealand

Nelson Aviation College har trent piloter for luftfartsindustrien siden 1978. Vi er en treningsorganisasjon Preferred Air New Zealand Flight, og vi vil gi deg en Air New Zealand Preferred Pilot Pathway - The New Zealand Diploma i Aviation, Airline Forberedelse Strand. På grunn av vårt rykte og track record, ble NAC igjen valgt av høyere utdanning Commission å tilby studielån for flytrening (betingelser gjelder) i 2016. Gjennomgående høy pass priser for første gang runder og en maksimal instruktør til elev forholdet 1: 4 sørger for sikker, kvalitet instruksjon gjennom hver fase av treningen. Våre instruktører er erfarne, engasjerte og vennlig. Vi vet at alle våre studenter på et fornavn grunnlag slik at du aldri vil føle deg som "bare et tall". Prøve flyreiser er tilgjengelig for alle som ønsker å oppleve spenningen og moro av å fly for seg selv.

  • For å hjelpe deg med å lage en informert beslutning om valg av NAC som din foretrukne flytrening leverandør, kan du lese vår siste NZQA anmeldelse her The New Zealand Diploma i Aviation Kurset tilbys to ganger per år i februar og august. Du må tillate minimum tre timer på stedet på vår treningsbase ligger på Motueka Aerodrome, enten 9am til 24:00 eller 13:00 til 16:00, for å fullføre vår utvelgelsesprosess. Intervjuer for inntaket februar vil bli avholdt i begynnelsen av oktober.

Vær oppmerksom på at Motueka Aerodrome er en 40 minutters kjøretur fra Nelson Airport så du må sørge for at du bestille flyreiser (om nødvendig) med tilstrekkelig reisetid. Vennligst sørg for å ta med deg fotografiske bevis på din identitet og eventuelle andre bevis på fly erfaring dvs. din loggbok hvis du har fullført alle tidligere flytrening.

Vi ser frem til å høre fra deg snart for å diskutere dine opplæringsbehov.

Generell oversikt

Nelson Aviation College ble etablert i Motueka i 1978. Vi er en høy profil trening organisasjon med gjennomgående høy pass priser, noe som gir oss en høyt ansett rykte over hele verden. Pilot traineer fra over 24 land har deltatt på College.

I løpet av de siste årene, har Nelson Aviation College utdannet piloter for utenlandske flyselskaper og internasjonalt anerkjente selskaper, pluss mange individuelt registrerte studentene. Nyutdannede fra tidligere kurs er ansatt av en rekke luftfartsselskaper og flyselskaper både i New Zealand og i utlandet.

Nelson Aviation College er godkjent og akkreditert av New Zealand Qualifications Authority (NZQA). Under NZQA retningslinjer, har Nelson Aviation College utviklet en Diploma i Aviation program som består av fulltids opplæring fra ab-initio til Commercial Pilot Licence og Multi Engine Instrument Rating med en mulighet til enten en Frozen ATPL eller en instruktør vurdering.

Vårt omdømme har utviklet fordi alle Nelson Aviation College instruktører er dedikert til felles mål om å se våre elever lykkes som profesjonelle piloter. De pass priser oppnådd reflektere de høye standardene satt av Nelson Aviation College.

Våre kjerneverdier:

  • Våre ord er alt
  • Studentene er folk ikke tall
  • Nær nok ikke god nok
  • Lidenskap for undervisning
  • Zest for luftfart
  • Ha det gøy

Vi mener at vår personlig tilnærming hjelper traineer å oppnå både en høy standard av flygeferdigheter og en profesjonell holdning til luftfartsmiljøet. Med økende antall fly i luftrommet, har vekt på flysikkerheten aldri vært viktigere. Med grundig effektiv trening, vil studentene få full sikkerhet bevissthet som de utvikler sine ferdigheter og kunnskaper.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diplom I Luftfart

Campus Heltidsstudier 82 - 88 uker March 2018 New Zealand Nelson

Det er to tråder som tilbys på Nelson Aviation College for fly trening; Flight Undervisning og flyselskapet forberedelse. For innenlandske studenter å få Student Loan finansiering, må studentene registrere og fullføre ett av de to tilnærmingene. Disse vitnemål er også tilgjengelig for internasjonale studenter. [+]

Diploma i Aviation Diploma i Aviation - Fly

Det er to tråder som tilbys på Nelson Aviation College for fly trening; Flight Undervisning og flyselskapet forberedelse. For innenlandske studenter å få Student Loan finansiering, må studentene registrere og fullføre ett av de to tilnærmingene. Disse vitnemål er også tilgjengelig for internasjonale studenter.

Flight Instructor Strand

Dette kurset er et nivå 6, 253 kreditt kvalifisering som er 82 uker i varighet. Dette kurset inkluderer en CPL og enten en enkel eller Multi Engine Instrument Rating samt en C kategori Flight Instructor vurdering. Dette kurset ville ideelt passer de studentene som ønsker å forfølge en karriere som en Flight Instructor eller som en vei til å bygge timer mot et flyselskap karriere.... [-]


Sertifikat

Flygersertifikat

Campus Heltidsstudier 76 uker March 2018 New Zealand Nelson

Ved vellykket gjennomføring av dette programmet vil du være i stand til å fly kommersielt og benyttes som en kommersiell pilot. Den NZ CAA CPL er en ICAO anerkjent lisens, så hvis du er en internasjonal student kan du konvertere denne lisensen og fortsette å bruke den når du kommer hjem, hvis landet er også ICAO accrediated. [+]

Professional Pilot Licence

Dette programmet er en NZQA anerkjent nivå 5 trening ordning som er 76 ukers varighet. Det inkluderer en privatflygersertifikat (PPL), Commercial Pilot Licence (CPL), Basic Gas Turbine Theory og en Multi Engine Instrument Rating (Meir).

Ved vellykket gjennomføring av dette programmet vil du være i stand til å fly kommersielt og benyttes som en kommersiell pilot. Den NZ CAA CPL er en ICAO anerkjent lisens, så hvis du er en internasjonal student kan du konvertere denne lisensen og fortsette å bruke den når du kommer hjem, hvis landet er også ICAO accrediated.

Den profesjonelle Pilots Licence består av 240 timer flygetid inkludert flygeprøver. 100 timer Cessna 152, 110 timer Cessna 172, 10 timer simulator og 20 timer Multi Engine) Du vil fullføre minstekravene for utstedelse av et PPL, CPL og flermotors instrumentrettighet inkludert Basic Mountain Flying, Cross Country og nattetimer. VOR og GPS påtegninger er inkludert, men NDB og ILS påtegninger er også tilgjengelig på forespørsel for en ekstra kostnad.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
124 Queen Victoria Street
Motueka Aerodrome
Motueka

Nelson, 7120 NZ