NSIA - The Professional Hospitality Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

NSIA hjertelig velkommen du til en verden av gjestfrihet, co-grunnlagt av Otto Groen QSM, pioneren av New Zealand Hospitality Industry, har NSIA oppnådd en solid rykte godkjent ved å oppnå den ettertraktede National Training Excellence Award for åtte år på rad 2006 til 2013. I 2014 NSIA tok bort en ettertraktet gullmedalje for Front of House på den prestisjetunge Nestle Toque d'Or.

Vi har også vunnet Westpac Excellence in Business Awards for Hospitality & Tourism, Best Emerging virksomhet og markedsføring.

Vi er forpliktet til intellektuell, personlig og faglig vekst for våre studenter gjennom satsing på kvalitet i undervisning, opplæring, forskning og service. NSIA har en multi-ressurs miljø for å lette elevenes læring og gir toppmoderne fasiliteter for å forbedre suksessen til våre studenter. Vi tar sikte på å oppnå global dyktighet i vedvarende utarbeidelse av studentene på de futures de aspire å oppnå.

Du vil nyte et virkelig internasjonalt og flerkulturelt miljø, få venner og utvikle et nettverk med andre studenter fra over 30 forskjellige nasjonaliteter. Vi er beæret over å ønske deg velkommen til vår Academy, og ser frem til å hjelpe deg å skape en fantastisk fremtid.

World Class opplæringsprogrammer

NSIA tilbyr en rekke verdensklasse opplæringsprogrammer smeltet gjestfrihet ledelse og kulinariske studier og er forpliktet til å levere kvalitet, kreativ og profesjonell utdannelse i serverings domene. Tegning kunnskap og erfaringer fra en rekke ulike bransjeorganisasjoner, er NSIA stand til å levere en moderne og innovativ pedagogisk tilnærming.

Fasiliteter

For å støtte studentens læring Akademiet gir alle relevante utdanningstilbud og nødvendige ressurser. Disse inkluderer kommersielle trenings kjøkken, produksjonskjøkken, cocktail og vin treningssenter, kaffe opplæringssenter, opplæring restaurant, kommersiell bar og restaurant, bibliotek, datarom og multi-funksjonelle klasserom. The Academy forsøker hele tiden å få tilbakemeldinger fra studentene om deres læringsbehov og oppgraderer sine fasiliteter og øker tilgangen på ressurser for å møte økende krav.

Store prestasjoner

2 014 Nestle Toque d'Or Front of House Gold Medal 2 013 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2012 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2 011 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2 010 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2 009 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2 008 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2 007 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2 006 kr Culinary Fare Training Excellence Award Winner 2 010 Westpac Business Excellence Winner (Excellence in Marketing) 2 009 Westpac Business Excellence Winner (Best Emerging Næringsliv) 2 006 Westpac Business Excellence Winner (Excellence in Hospitality & Tourism)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diplom I Kulinariske Kunster

Campus Heltidsstudier 2 år January 2018 New Zealand Auckland

Nyutdannede vil være i stand til å demonstrere ferdigheter og kunnskap som kreves for komplekse matlaging på tvers av de store matvaregrupper, samt Patisserie, i et storkjøkken. [+]

Nivå 5

Kursoversikt

The Diploma i Culinary Arts (nivå 5) Programmet er utviklet for å gi studenter med avanserte kulinariske ferdigheter og lederegenskaper med kunnskap til en anvendt nivå i en rekke avanserte kulinariske disipliner, inkludert kald spiskammer og varmt kjøkken arbeid, mat og drikke ledelse, menneskelig ressursforvaltning, team ledelse, meny og kjøkken design og markedsføring av teoretiske undersøkende ferdigheter på linje med praktiske komponenter innenfor fagområdene kulinarisk produkt og produksjonssystemer, regional mat og ernæring.

Studentene vil få praktisk erfaring og økt kapasitet i avanserte kulinariske teknikker, operasjonell og human resource management, ernæring, kjøkken operasjoner, design og produksjonssystemer, mat koster, menyen design, regionale retter og kulinariske produkter.... [-]


Nsia Diplom I Hospitality Management

Campus Heltidsstudier 2 år January 2018 New Zealand Auckland

Nyutdannede vil ha en helhetlig forståelse av de viktigste aspektene serveringsbransjen, inkludert inngående kunnskap i mat og drikke produkter, vertsansvar, kjøkken varer, catering verktøy og gjestfrihet ledelse. [+]

Nivå 5

Nyutdannede vil ha en helhetlig forståelse av de viktigste aspektene serveringsbransjen, inkludert inngående kunnskap i mat og drikke produkter, vertsansvar, kjøkken varer, catering verktøy og gjestfrihet ledelse.

De vil også få opplæring i matsikkerhet, tilsyn, kundeservice, mat og drikke service, gjestfrihet drift og bemanning ferdigheter og kunnskap som kreves for lederroller i serveringsbransjen. Nyutdannede kan skrive direkte inn i arbeidsstokken eller kan vurdere videre studier på høyere nivåer i Hospitality eller Hotel Management.

Hvorfor studere på NSIA Award Winning Training Store kommersielle trenings kjøkken Opplæring på stedet restaurant og kafé Virkelige arbeidet miljø anlegg NZQA Akkrediterte Kurs London City & Guilds kvalifikasjoner Dyktige og engasjerte lærere Jobberfaring mens du studerer Industrikoblinger Arbeidserfaring programmer ... [-]

Kontakt

NSIA, Symonds Street Campus, Auckland CBD

Adresse, linje 1 100 Symonds Street
1010 Auckland, New Zealand
HJemmeside http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456

NSIA, Hobson Street Campus, Auckland CBD

Adresse, linje 1 Hobson Street Campus 171 Hobson Street,
1010 Auckland, New Zealand
HJemmeside http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456