NSIA - The Professional Hospitality Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

NSIA er en del av ACGs fagskoler; Vi er en leverandør av kvalitetspedagogiske tjenester. Vi er en prisbelønnet gjestfrihet og matlagingsakademi i kategori 1 som har gitt bransjen høyt kvalifiserte kandidater siden 2001.

Basert i sentrale Auckland gir vi elevene et multi-ressursmiljø med toppmoderne fasiliteter for å forbedre fremtidens suksess for våre studenter. Vi tar sikte på å oppnå global fortreffelighet i den vedvarende forberedelsen av studenter for fremtidene de ønsker.

NSIA er en NZQA-godkjent utdannelsesleverandør som tilbyr en rekke kvalifikasjoner på nivå 3, 4 og 5 over de tre fagområdene for matlaging, baking og gjestfrihet. Kvalifikasjonene vi tilbyr er av utmerket kvalitet, og våre kandidater er høyt ansett i bransjen. Som gjestfrihetsstudent ved NSIA vil du bli undervist av dyktige og engasjerte veiledere som vil forberede deg på å komme inn i gjestfrihetsbransjen. Du vil kunne få tak i NSIAs bransjelinker, som vil vise seg uvurderlig når du søker etter jobb etter eksamen.

Steder

Auckland

NSIA, Symonds Street Campus, Auckland CBD

Address
100 Symonds Street
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
Telefon
+64 9 442 3456

Auckland

NSIA, Hobson Street Campus, Auckland CBD

Address
Hobson Street Campus 171 Hobson Street,
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
Telefon
+64 9 442 3456