NSIA - The Professional Hospitality Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

NSIA er en del av ACGs fagskoler; Vi er en leverandør av kvalitetspedagogiske tjenester. Vi er en prisbelønnet gjestfrihet og matlagingsakademi i kategori 1 som har gitt bransjen høyt kvalifiserte kandidater siden 2001.

Basert i sentrale Auckland gir vi elevene et multi-ressursmiljø med toppmoderne fasiliteter for å forbedre fremtidens suksess for våre studenter. Vi tar sikte på å oppnå global fortreffelighet i den vedvarende forberedelsen av studenter for fremtidene de ønsker.

NSIA er en NZQA-godkjent utdannelsesleverandør som tilbyr en rekke kvalifikasjoner på nivå 3, 4 og 5 over de tre fagområdene for matlaging, baking og gjestfrihet. Kvalifikasjonene vi tilbyr er av utmerket kvalitet, og våre kandidater er høyt ansett i bransjen. Som gjestfrihetsstudent ved NSIA vil du bli undervist av dyktige og engasjerte veiledere som vil forberede deg på å komme inn i gjestfrihetsbransjen. Du vil kunne få tak i NSIAs bransjelinker, som vil vise seg uvurderlig når du søker etter jobb etter eksamen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

New Zealand Diploma i matlaging (Avansert) Nivå 5

Campus Heltidsstudier 50 uker January 2019 New Zealand Auckland

Dette programmet utvides på nivå 4-sertifikatet og gir studentene økt evne i avanserte kulinariske teknikker. Det er også ideelt for de med eksisterende erfaring i matlaging som allerede har fått grunnleggende ferdigheter til å gå rett til Diplom nivå. [+]

Dette programmet utvides på nivå 4-sertifikatet og gir studentene økt evne i avanserte kulinariske teknikker. Det er også ideelt for de med eksisterende erfaring i matlaging som allerede har fått grunnleggende ferdigheter til å gå rett til Diplom nivå.

Hva skal jeg lære?

Kjøkken ledelse:

En introduksjon til akademisk skriving setter opp elevene for å fullføre vurderinger. Lær viktige ferdigheter innen økonomistyring, menneskelige ressurser, personalutvikling, forretningsetikk, arbeidsplassrelasjoner og regulatoriske krav innen gjestfrihetsbransjen. Kjøkkenproduksjonssystemer: Undersøk historiske kulinariske påvirkninger på matvarer, og sammenlign håndverksmetoder til masseproduksjon. De praktiske ferdighetene som læres, inkluderer matlaging og presentasjon av en rekke avanserte matvarer, ved hjelp av en rekke produksjonsmetoder.... [-]


Kontakt

NSIA, Symonds Street Campus, Auckland CBD

Adresse, linje 1 100 Symonds Street
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
HJemmeside http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456

NSIA, Hobson Street Campus, Auckland CBD

Adresse, linje 1 Hobson Street Campus 171 Hobson Street,
1010 Auckland, Auckland, New Zealand
HJemmeside http://www.nsia.co.nz/
Telefon +64 9 442 3456