Nelson Marlborough Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

NMIT Hjemmeside innenriks fra NMIT NZ på Vimeo.

Nelson Marlborough Institute of Technology er en høykvalitets regjeringseid tertiær utdanningsleverandør som er basert på toppen av South Island på New Zealand.

Kia ora tatou

I over 100 år har Nelson Marlborough Institute of Technology levert høykvalitets utdanning for studenter akkurat som deg. Vårt internasjonalt talentfulle stab er helt dedikert til å gi deg ferdigheter i den virkelige verden og en anerkjent kvalifisering for å ta fatt på karrieren du fortjener.

Jeg vet at du vil finne den fremtiden akkurat her, på NMIT.

Liam Sloan, administrerende direktørSponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Vår historie

Tā mātou kōrero tuku iho

I over 110 år har NMIT gitt tertiærutdanning i toppen av sør. Vi har vår opprinnelse i Nelson Technical School, som åpnet i Hardy Street, Nelson i 1905.

Nelson tekniske skole åpner

Nelson Technical School (forløperen til NMIT) ble opprettet i 1904 og bygningen ble designet av Stead Ellis, en utdannet arkitekt og sekretær for Nelson Education Board. Dørene åpnet i 1905, og innledet med kurs i matlaging, ingeniørarbeid, treverk, handel, håndverk, sekretariat og rørleggerarbeid. Tomta som bygningen ligger i ble donert av Nelson City Council og bygging ble ledet av John Scott Jnr til en pris av £ 1124. I 1930 ble Teknisk skole slått sammen med Nelson College med mange deltidsklasse og noen få yrkesfag som ble tilbudt. Nelson Polytechnic ble offisielt et teknisk institutt i 1971.

Støtter regionens nøkkelindustrier

Fra begynnelsen føltes det at instituttets fremtid lå med de viktigste næringene i regionen. Gjennom årene har nye programmer kommet og gått, men vårt fokus har alltid vært på å tilby opplæring for å støtte viktige lokale næringer og tjenester.

En utvidelsestid

På 1980- og 90-tallet fikk Nelson Polytechnic utvide virksomheten i Tasman og Marlborough. I 1985 leide Nelson Polytechnic og Blenheim Borough Council tomter i Budge Street, Blenheim fra den lokale gartneren Ralph Ballinger og $ 300 000 til Ballinger Horticulture Center ble åpnet året etter. Dette ble senere Marlborough-campus som utvidet seg gjennom 1990- / begynnelsen av 2000-tallet med utvikling av nye programmer innen områder som vindyrking og vin- og luftfartsteknikk. Nelson Polytechnic åpnet også nye studiesteder i Richmond (1988) og i Motueka (1989). I 1992 begynte vi å tilby utdanning til gradsnivå for første gang, med introduksjonen av Bachelor of Commerce. I 1995 ble Richmond-campus flyttet fra Salisbury Road til et nytt område på 4,5 hektar i Lower Queen Street med programmer rettet mot hagebruk, skogbruk og andre primærnæringer. Motueka-campus stengte i 1993, og noen programmer ble flyttet til Richmond eller Nelson.

Nelson Polytechnic blir Nelson Marlborough Institute of Technology

I 2000 skiftet vi navn fra Nelson Polytechnic til Nelson Marlborough Institute of Technology , for bedre å gjenspeile vårt bredere regionale fokus. På slutten av 2006 ble alle programmene som ble kjørt på Richmond campus flyttet tilbake til Nelson, og Richmond campus ble leid ut til en annen opplæringsleverandør, Skills Update, som fortsatte å kjøre treningsprogrammer fra stedet.

Internasjonal utdanning

Siden midten av 1990-tallet har vi tiltrukket oss et betydelig antall internasjonale studenter. Vi har også inngått offshore-partnerskap med en rekke institusjoner i Amerika, Brasil, Danmark, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan, Mexico, Nederland, Norge, Spania og Sverige.

NMIT i dag

I dag fortsetter tilbudet om tertiær utdanning i toppen av sør. Vi er Nelson-Marlborough-regionens største leverandør av utdanning og opplæring, og gir et betydelig bidrag til den regionale økonomien. Vi tilbyr over 100 kvalifikasjoner fra sertifikat til studenternivå og vi har utviklet spesialiteter innen områder som havbruk, maritim / marine, vindyrking

Et ekstraordinært NMIT

120896_NMIT-Strategy2.png

Våre strategiske mål

Skiller seg ut pedagogisk

NMIT slår over vekten.

Internasjonalt anerkjent, vi er en pedagogisk fremtreden i New Zealands tertiær utdanningsnettverk; en leverandør av kategori 1 i NZQA i topp 25% av Institutt for teknologi og polyteknikk for kurs- og kvalifiseringsgrad - en stilling vi er stolte av.

Vi hjelper folk med å gå videre fra det ene kvalifiseringsnivået til det neste, ved å fjerne hindringer som kan være i veien for dem. Elevene gjør det bra her fordi fokuset er på “prestasjon av alle”.

Når vi vet at perfeksjon er en reise, lytter vi aktivt for å gjøre NMIT-opplevelsen bedre.

Eksepsjonelle yrkesmuligheter

Dører åpnes for NMIT-kandidater.

Med innspill fra industrien og en finger på den globale pulsen, lærer de polerte programmene våre hva som trengs for at folk skal gjøre det bra i deres valgte yrke. Arbeidsgivere vil at våre elever skal ha arbeidsplasseringer, fordi når de er ferdige med kvalifiseringen, er de klare til jobb.

Vi er effektive og kvikke, og beveger oss med tidene til å styrke programområdene våre, og stolt bruker merkelappen “valgfri leverandør” for en rekke sektorer.

Spesielt med stor sjanse for å få en jobb etter endt utdanning, oppsøker folk vår bransje støttet spesialisering, som havbruk, maritim, luftfartsteknikk, bevaring, vindyrking og vinproduksjon.

Motiverte og smarte lag

NMIT er et fantastisk sted å jobbe.

De beste menneskene velger å jobbe på NMIT; ledere som er smarte og motiverte til å se etter muligheter og løse problemet; mennesker som vi investerer i og hvis suksesser blir høyt feiret.

Vår unike rekrutteringsprosess involverer mennesker fra hele campus, inkludert elever, som hjelper deg med å bygge et team av bransjekyndige veiledere som leverer informerte programmer på en moderne arbeidsplass.

Vi er inkluderende og fleksible, etterlever våre verdier om Manaakitanga og Pono.

Aktivt samarbeid

NMIT er alltid en aktiv lagspiller.

Å være kjent hjelper oss å være relevante for hva skoleleverne ser etter og hva som trengs på arbeidsplassen. Når vi forstår vår drivkraft for å forberede nyutdannede og arbeidsklare kandidater, jobber andre villig med oss for å forbedre programmene våre og involvere oss i regionale initiativer.

Vi samarbeider med andre tekniske institutter og polyteknikk, underviser i noen av programmene deres og deler kunnskap og ressurser. På samme måte har vi sterke forhold til NZQA og TEC, da vi jobber sammen for å sikre at det beste er tilgjengelig for elever.

Økonomisk kondisjon

NMIT er en dyktig økonomisjef.

Å være økonomisk fit er avgjørende for vårt omdømme, attraktivitet som arbeidsgiver og vår evne til å investere i våre mennesker, infrastruktur, campus og forskning og utvikling.

NMITs økonomiske reise er gjennomsiktig - fra robust budsjettinnstilling til regelmessige gjennomganger og omprognoser gjennom året. Med kraftige data til hånden, er avdelingene våre ansvarlige for å ta riktige beslutninger, spore egen økonomi og se hvordan de passer inn i det større bildet.

Vi ser etter å utvide eksisterende inntektsstrømmer og legge til nye. Et viktig stykke av vårt arbeid er Capital Asset Management (CAM) -planen, som ser på hvordan vi bedre kan bruke landene våre til å investere i fremtiden.

Gearing for fremtiden

NMIT er godt forberedt på i dag, og i morgen.

Vi forstår hvem den fremtidige læreren kan være og hva de måtte trenge. Derfor er vi godt utstyrt med moderne teknologi, og omfavner digitale verktøy som er fleksible og nyttige for folks arbeid og livsstil.

Capital Asset Management (CAM) -planen hjelper oss med å bedre forstå det fysiske rommet vårt - hvordan våre eiendommer brukes nå og av hvem, og hvordan flerbruksanleggene våre skal brukes i fremtiden. Det understøtter veikartet vårt for studiesteder i Nelson og Marlborough, slik at vi kan levere det beste for våre elever og for oss, samtidig som vi effektivt forbinder oss med byen og byen.

Steder

Nelson

Address
Hardy Street,322
7010 Nelson, Nelson, New Zealand

Richmond

Address
390 Lower Queen Street
7020 Richmond, Tasman, New Zealand

Blenheim

Address
85 Budge Street
7240 Blenheim, Marlborough, New Zealand