Les den offisielle beskrivelsen

SAE, med 53 studiesteder i 27 land, har vært å sette den globale standarden for kreativ media utdanning siden 1976. I New Zealand, vi stolt tilby et sertifikat, diplom, og bachelor grad i lyd, og et diplom i Film.

SAE er verdens ledende educator i kreative mediebransjen. Etablert i 1976 som verdens første kombinerte praktisk og teoretisk skole lydteknikk, har vi nå over hele kloden med 53 studiesteder i 27 land, og har utvidet vårt utvalg av kurs for å inkludere attester, vitnemål og grader i:

  • ANIMASJON
  • Audio
  • utforming
  • Film
  • spill
  • Web og Mobile

På SAE vi stolte av å levere eksepsjonelle programmer i verdensklasse fasiliteter. Vi sikrer våre studenter får en fremragende utdanning, internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner, og industri-relevant kompetanse.

Våre kandidater virkelig har konkurransefortrinn.

SAE FORSKJELLEN

SAE har levert fremragende bransjefokusert utdanning siden 1976. Vi har satt standarden for høyere nivå kvalifikasjoner i kreativ media fordi vi vet at disse næringene, og vi vet hvordan du skal trene bransje klar nyutdannede. Vi elsker det vi gjør, og vi er forpliktet til levering av utdanning alternativer som utfordrer, utvikle og inspirere.

SAE utstyrer MEG FOR SUKSESS

Vi er verdens ledende educator i kreative mediebransjen fordi vi jobber tett sammen med våre partnere i industrien, vi har spesiallærere med praktisk erfaring, og vi leverer personlig utdanning i verdensklasse fasiliteter.

Våre spesialiserte kurs i kreativ media reagerer på dynamisk og utviklende natur av disse næringene. Vi hjelper deg å nå ditt potensial og realisere dine drømmer.

SAE gir meg verden tilgang

SAE har 53 studiesteder i 27 land. Våre studenter og lærere er en unik, variert og kreativt fellesskap som kommer sammen for en kollektiv formål - utestående utdanningsmuligheter. Vår kompetanse er verdenskjent og global.

SAE kurs er internasjonalt anerkjent.

SAE eksponerer meg den virkelige verden

På SAE vet vi kreative mediebransjen nyutdannede trenger individuell praktisk opplæring. Vi innså dette tilbake i 1976 - det er derfor vi pioner våre hands-on, industri fokusert, og personlig læreplan, levert til deg i state-of-the-art fasiliteter.

Vi får du også ut av klasserommet og inn i den virkelige verden, med faglige utviklingsmuligheter på noen av New Zealands fremste festivaler og arrangementer.

SAE er forpliktet til god utdanning, og dine læringsutbytte.

SAE slipper mitt potensial

På SAE vil vi hjelpe deg å forbedre dine ferdigheter og kompetanse med vår strenge pensum basert på praktiske og tekniske erfaringer, og forankret i teori og kritisk analyse.

SAE har trent bransje klar kandidater siden 1976. Vi er gode på det vi gjør - det er derfor vi er en ledende aktør innen kreative media utdanning.

PLASSERING

Auckland er New Zealands største by. Unikt beliggende mellom to havner og mange øyer i Hauraki-bukten gjør det til et flott sted å bo. Auckland er kunst og kulturelle hjertet av Stillehavet. Du vil finne festivaler, galleri utstillinger, teater årstider og musikalske extravaganzas, for å nevne noen av opplevelsene.

Byens kunst er sterkt påvirket av sin unike identitet basert på Te Ao Maori, Pacific røtter, natur- og kulturarv og kulturelt mangfold. Byen har også en dynamisk kunst og kulturliv og er hjem til noen av landets ledende kunstorganisasjoner. Auckland har produsert mange talentfulle forfattere, regissører og artister så vel som tjener som et knutepunkt for publisering og kreativ mediebransjen. For mer informasjon om livet i Auckland, sjekk ut: SAE Auckland ligger i Parnell landsbyen, bare noen få minutters gange fra Auckland CBD.

Vi vil gi deg den høyeste kvalitet bransjeanerkjent praktisk opplæring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

SAE Institute New Zealand

The Diploma i filmproduksjon fokuserer på intensiv teoretisk og praktisk opplæring i alle aspekter av film og TV-produksjon. Digital film og animert element skapelse er u ... [+]

The Diploma i filmproduksjon fokuserer på intensiv teoretisk og praktisk opplæring i alle aspekter av film og TV-produksjon. Digital film og animert element skapelse er undersøkt og konstruksjonsteknikker er utforsket i dybden. Studenter bruker individuelle dataarbeidsplasser i vårt Film Lab og utnytte våre Film Post Production Studio i å utvikle sine kreative og tekniske ferdigheter ved hjelp av ulike industri programvare og kontrollflater.

Hvem bør ta dette programmet? Alle som ønsker en solid forankring i teori og praksis av kreativ design og filmproduksjon Personer som er interessert i å jobbe profesjonelt i TV eller film Entusiaster og hobby filmskapere som ønsker å bli fagfolk Alle som ønsker å være konkurransedyktig og forbedre sin arbeidsevne i et raskt skiftende arbeidsmarked FERDIGHETER OG RESULTATER Utvikle historier og behandlinger Planlegg og skyte et bredt spekter av innhold Integrere live-action-opptakene og elementer av 3D annimation Administrere medieressurser Lag titler og kreditter for skjerm produksjoner Samarbeide i en kreativ prosess Sikre en trygg arbeidsplass Ta opp lyd på stedet Påfør spesialeffekter KARRIEREMULIGHETER Kameraoperatør video Editor Spesialeffekter Artist Manusforfatter Videograf Visual Designer2D eller 3D Animator video Producer Video Post Production Engineer Lystekniker Utøver / Skuespiller Reklame / Markedsføring / Kampanjer INNTAKSKRAV ... [-]
New Zealand Auckland
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
SAE Institute New Zealand

The Diploma i Audio Engineering fokuserer på intensiv teoretisk og praktisk opplæring som danner en naturlig progresjon for å utvikle lyd innspilling og miksing ferdighet ... [+]

The Diploma i Audio Engineering fokuserer på intensiv teoretisk og praktisk opplæring som danner en naturlig progresjon for å utvikle lyd innspilling og miksing ferdigheter. Nyutdannede er i stand til å bruke og demonstrere en solid forankring i alle aspekter av å jobbe med profesjonelle kommersiell musikk og lyd i bransjen. SAE Institute Diploma In Audio Engineering oppnår solid forankring i alle aspekter av å jobbe med kommersiell musikk, lyd og filmrelatert industri.

Hvem bør ta dette programmet? Enkeltpersoner som ønsker en solid forankring (teori og praksis) i profesjonelle lydprogrammer De som er interessert i å jobbe profesjonelt innen audio Alle som har jobbet med lyd som en hobby, men er interessert i å gjøre det til et yrke Enkeltpersoner som ønsker å være konkurransedyktig (og arbeidsføre) i et raskt skiftende arbeidsmarked DU VIL LÆRE ... [-]
New Zealand Auckland
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

SAE Institute New Zealand

SAE Certificate i Electronic Music Production oppmuntrer individualisme og kombinerer grunnleggende av elektronisk musikk produksjon med praktisk eksperimentering og pers ... [+]

SAE Certificate i Electronic Music Production oppmuntrer individualisme og kombinerer grunnleggende av elektronisk musikk produksjon med praktisk eksperimentering og personlig kreativitet. Studentene skal utvikle ferdigheter og kunnskap til å lage den musikken de elsker, og få et sterkt fundament for fremtidig læring.

Hvem bør ta dette programmet? Musikere som ønsker å eksperimentere med elektronisk lyd eller arbeide mer effektivt med sitt utstyr Musikk lærere som har elektronisk musikk som en del av sine kurs Personer med produksjonserfaring som ønsker å legge til en kant til sine teknikker Alle som har en lidenskap for elektronisk musikk eller ønsker å forfølge videre utdanning i dette feltet DU VIL LÆRE ... [-]
New Zealand Auckland
Mars 2020
Engelsk
Deltid
6 måneder
Campus
Les mer på norsk