Les den offisielle beskrivelsen

Toi Ohomai Institute of Technology er nøkkelen tertiær leverandør i den vakre Bay of Plenty, sentralt plassert på North Island.

Instituttet er hjem til nesten 14 000 studenter, mer enn 1000 ansatte, og tilbyr mer enn 240 programmer enn 71 leveringssteder.

Vi er forpliktet til å samarbeide med våre bedrifter, samfunn, bransjer og IWI partnere, for å sikre vår institusjon oppfyller deres behov, og viktigst behovene til våre studenter.

Vi tilbyr en høy kvalitet på opplæringen som kan lede mot en rekke yrker i slike områder som landbruk, næringsliv, kommunikasjon, førskolelærerutdanning, skogbruk, gjestfrihet, informasjonsteknologi (IT), maori studier, sykepleie og helse, sport management, og turisme .

Toi Ohomai Institute of Technology - Rotorua og Tauranga Regioner

Å være lokalisert i et område med naturlig skjønnhet gir mange muligheter til å trappe ned eller opp, avhengig av adrenalin behov. Noen av disse aktivitetene inkluderer terrengsykling, elvepadling og flatwater kajakk, ridning, fotturer, surfing, fiske, soaking i varmt basseng, og strikkhopping.

Vi har en mangfoldig studentmassen med studenter fra mange steder som: India, Sør-Amerika, Japan, Kina, Fiji, Filippinene, Nepal, Sri Lanka og mer. Den vennlige, omsorgsfull, profesjonell stab i våre internasjonale studentsentre snakker en rekke språk, gir utmerket sjelesorg, og hjelpe internasjonale studenter gjennom sine studier med oss.

Vi ønsker å være en innbydende og omsorg institusjon som reflekterer manaakitanga og whānaungatanga. Et sted hvor mennesker vurderes som individer og deres styrker er funnet og oppmuntret uansett bakgrunn.

campus Profiler

Toi Ohomai Institute of Technology har seks hovedstudiesteder. Mokoia og Windermere studiestedene er våre største sentrene. Mokoia Campus er i Rotorua og Windermere ligger i Tauranga. Vi har også studiesteder i Taupo, Tokoroa og Whakatane.

Noen kvalifikasjoner som databehandling, er også lært fra flere steder i det sentrale forretningsdistriktet i Rotorua. Nursing undervises på vår Windermere Campus i Tauranga.

Alle våre studiesteder tilbyr kreative og utfordrende læringsmuligheter. Men det er viktig å tenke på hva du ønsker faglig, sosialt og geografisk når du velger riktig campus for deg.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Toi Ohomai Institute of Technology

Lyst til å tilbringe dagene med å nyte New Zealands store utendørs og få betalt for det? Dette Diploma vil ta deg fra klasserommet til fjell - så spenne på deg tramping s ... [+]

Lyst til å tilbringe dagene med å nyte New Zealands store utendørs og få betalt for det? Dette Diploma vil ta deg fra klasserommet til fjell - så spenne på deg tramping støvlene!

Du vil undersøke de utfordringer New Zealands ren, grønn image og hva som må gjøres for å beskytte våre verdensberømte naturtyper og landskap.

Kursene omfatter botanikk, biologi, geologi, avløpsvann og gjenvinning ledelse, utendørs ledelse, kystsoneforvaltning, ressurslovgivning, personlig risikostyring og biosikkerhet.

Feltarbeid i avsidesliggende reservater og nasjonalparker snu teori til praksis - med turer til steder som Fiordland, Coromandel og Central Plateau.

Du vil lære om mangfoldet og entydighet av våre innfødte planter, amfibier, krypdyr, fugler og pattedyr. Du vil også få praktiske ferdigheter i kjeden saging og all-terrain vehicle kjøring og gange med kvalifikasjoner i førstehjelp, maritim radio og Growsafe (luke sprøyting programmer).... [-]

New Zealand Tauranga
February 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Få nedsenket i dette unike kurset, og du vil ønske du kunne vokse gjellene! Livet på land bare ikke kan sammenligne med den halsbrekkende utvalg av dyreliv som lever unde ... [+]

Få nedsenket i dette unike kurset, og du vil ønske du kunne vokse gjellene! Livet på land bare ikke kan sammenligne med den halsbrekkende utvalg av dyreliv som lever under bølgene.

Folk reiser fra hele verden for å studere dette høyt respektert Diploma, som er det eneste løpet av sitt slag i New Zealand. De anerkjenner den fantastiske muligheten til å lære og arbeide i våre fantastiske marine miljøer - Hvis du er en lokal Pass på at du ikke går glipp av båten!

Studenter besøke avsidesliggende marine og ferskvannsmiljøer rundt om i landet å studere den fascinerende utvalg av planter, virvelløse dyr, pattedyr, fugler og fisk som lever over og under vann, og den viktige rollen de spiller i et sunt økosystem.... [-]

New Zealand Tauranga
February 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Lær de ferdigheter som kreves for å lede eventyr turisme ventures. Spesielt fagområder er: rafting ferdigheter; padlere; tau; ankere og tau ferdigheter; fjell ferdigheter ... [+]

Program mål

Dette diplomet gir studentene kunnskap og ferdigheter som kreves for å lede eventyr turisme ventures. Spesielt fagområder er: rafting ferdigheter; padlere; tau; ankere og tau ferdigheter; fjell ferdigheter og tur lederegenskaper.

Award informasjon

inkludert kvalifikasjoner

For å oppnå tildeling av Diploma i Tourism Adventure studenter må passere totalt 120 studiepoeng, inkludert:

60 obligatoriske studiepoeng; 30 studiepoeng fra Valgliste; og 30 valgfrie studiepoeng på nivå 4 eller nyere. Kunnskap og ferdigheter du vil få

Nyutdannede vil være i stand til å:

kompetent flåten guide på grad 2 og / eller 3; gjennomføre ekstern undersøkelse for havpadling instruktør nivå; anvende grunn ferdigheter som kreves for å vei til fjellet industrien, herunder tau systemer; utføre ambulanse og ski-nivå prehospital akuttmedisin; utføre lederoppgaver inkludert risikostyring, miljø dommer og business start opp; utføre friluftsliv med en forståelse av konsekvensene av opplevelsesturisme i form av kulturelle og historiske aspekter og også lovgivende regler; og forfølge et område av interesse. Inngangskriterier kriterier~~POS=HEADCOMP ... [-]
New Zealand Rotorua
July 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Elsker du bygninger og fancy designe din egen, skape noe som fremtidige generasjoner vil nyte? Byggebransjen tar av og det er behov for mye mer arkitektoniske teknikere å ... [+]

Elsker du bygninger og fancy designe din egen, skape noe som fremtidige generasjoner vil nyte? Byggebransjen tar av og det er behov for mye mer arkitektoniske teknikere å trekke alle de nye bygningene som vår voksende befolkning trenger.

Dette praktiske, morsomme kurset utvikler effektive tekniske tegneferdigheter - med fokus på hva som er og ikke er viktig over et bredt spekter av design arbeid - noe som betyr at våre kandidater er høyt verdsatt av arbeidsgivere.

Du vil lære å "koble prikkene 'mellom arkitekt og en byggmester, produsere avgjørende sett av juridiske tegninger - eller planer - som hvert byggeprosjekt er avhengig av.

Temaer inkluderer byggemetoder, bygningslovgivningen, design prinsipper, arbeidstegninger, anbudsprosessen, gjennomførbarhet problemer og kontraktsadministrasjon, med et stort fokus på design program ArchiCAD.... [-]

New Zealand Tauranga
February 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Lær å jobbe som junior eller trainee gjestfrihet leder, veileder eller teamleder tvers av en rekke gjestfrihet bedrifter og sektorer. ... [+]

Program mål

Dette programmet vil etablere omfattende kunnskaper, ferdigheter og standarder for yrkesutøvelse som er relevante for gjestfrihet operasjoner som støtter og forbedre kundenes tillit og tjenesteleveranser. Ved fullføring av dette programmet, kan nyutdannede forfølge junior-nivå ledelse eller veileder roller i serveringsbransjen, eller foreta videre studier i gjestfrihet eller turisme relaterte disipliner.

Award informasjon

For å oppnå tildeling av New Zealand Diploma i Hospitality Management (nivå 5), må studentene bestå en totalt 120 studiepoeng.

Kunnskap og ferdigheter du vil få

Nyutdannede vil ha ferdigheter, kunnskaper og egenskaper for å kunne:

administrere gjestfrihet fasiliteter, gjestfrihet inventar og utstyr for å oppnå avkastning og / eller inntekter mål; overvåke og vedlikeholde driftsprosedyrer gjestfrihet og samsvarskrav; gjelder bemanning strategier for å legge til rette for positive ansatte relasjoner i en gjestfrihet virksomhet eller miljø; administrere gjestfrihet operasjoner i en gjestfrihet virksomhet eller miljø; og administrere forgjengelighet service produkter i serveringsbransjen. Inngangskriterier kriterier~~POS=HEADCOMP ... [-]
New Zealand Rotorua
March 2020
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Mekanikk gir en mulighet til å forandre verden, ved hjelp av praktiske ferdigheter og nytenkning for å presse grensene for hva som er mulig. ... [+]

mekanisk

Mekanikk gir en mulighet til å forandre verden, ved hjelp av praktiske ferdigheter og nytenkning for å presse grensene for hva som er mulig.

Dette er stedet hvor ideer blir til virkelighet. Du vil lære å lage sikrere, billigere og mer effektive maskiner og mekaniske systemer - å sette ting i bevegelse for å gjøre livet enklere.

Maskinkunnskaper er nødvendig for nesten alt som kan gjøres slik at mulighetene er uendelige, og med en anerkjent mangel på teknikere i dette landet jobbutsikter og betale prisene er høye.

Kurset dekker temaer som avanserte matte, mekanikk, termodynamikk, materialer, væsker og elektrisitet ved hjelp av teknisk tegning og dataassistert konstruksjonsverktøy (DAK).... [-]

New Zealand Tauranga
February 2020
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Kan du regne med å snu planer til virkelighet? Byggebransjen tar av og det er behov for flere mengde landmålere for å kontrollere prosjektkostnader og holde ting på spore ... [+]

Antall Kartlegging strand

Kan du regne med å snu planer til virkelighet? Byggebransjen tar av og det er behov for flere mengde landmålere for å kontrollere prosjektkostnader og holde ting på sporet. Dette er en ideell karriere for folk som elsker detaljer - spesielt beregning og måling.

Det er litt som regnskap, men du skal jobbe på fysiske prosjekter mens de blir bygget, så ting vil hele tiden endre gir nye utfordringer for å holde ting friskt.

Det er mye kontorarbeid, men også massevis av muligheter til å besøke byggeplasser for å overvåke fremgang før du slipper betalinger. Kommunikasjon og forhandlingsteknikk er også nødvendig for å sikre at alle forblir forpliktet til oppgaven.... [-]

New Zealand Tauranga
February 2020
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Bidra til effektiv gjennomføring av prosesser i reiselivsnæringen og støtte levering av en kvalitet besøkende erfaring på tvers av en rekke reiselivsorganisasjoner av. ... [+]

Program mål

Den New Zealand Diploma i turisme og reiseliv (nivå 5) Programmet har som mål å utvikle nyutdannede med evnen til å bidra til en effektiv gjennomføring av prosesser i reiselivsnæringen og støtte levering av en kvalitet besøkende erfaring på tvers av en rekke reiselivsorganisasjoner av. Programmet vil etablere omfattende kunnskaper, ferdigheter og standarder for yrkesutøvelse som er relevante for turisme operasjoner som støtter og forbedre kundenes tillit og tjenesteleveranser. Ved fullføring av dette programmet, kan nyutdannede forfølge rådgivning, koordinering og tilsyns roller i turistnæringen, eller foreta videre studier i turisme relaterte disipliner.

Award informasjon ... [-]
New Zealand Rotorua
March 2020
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Lage forbindelser er en viktig del av enhver bedrift, noe som er grunnen til at det er fornuftig å studere i samfunnet du ønsker å jobbe i. ... [+]

Lage forbindelser er en viktig del av enhver bedrift, noe som er grunnen til at det er fornuftig å studere i samfunnet du ønsker å jobbe i.

Det er også en god idé å holde mulighetene åpne. Disse Vitnemål blir respektert frittstående kvalifikasjoner, men også tjene som stepping steiner mot en rekke University of Waikato business grader som kan gjennomføres her i Tauranga.

Vi tilbyr prisbelønte veiledere, interessante retten alternativer og en praktisk CBD plassering. Du vil få rikelig med muligheter til å arbeide med lokale bedrifter, noe som gjør viktige kontakter som vil bidra til å åpne de riktige dørene når du oppgraderer.

Hvis du har en bedrift tankene du vet at tid er penger, og du vil ønske å gjøre en klok investering. Våre ansatte vil møte deg i løpet av registreringsprosessen for å bidra til å velge den rette veien for å nå dine mål.... [-]

New Zealand Tauranga
March 2020
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk

Etterutdanning Diplom

Toi Ohomai Institute of Technology

Denne kvalifikasjonen er beregnet for studenter som ønsker å fremme akademisk forskning og praksis-orientert ledelse. ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, juli, november Minimum IELTS 6.5 med ingen band mindre enn 6,0 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Denne kvalifikasjonen er laget for norske og internasjonale studenter som søker å fremme akademisk forskning og praksis-orientert ledelse. Det vil bygge på tidligere lavere grad, graduate og post graduate studier og styrke karriere ambisjoner innenfor områdene ledelse, økonomi, informasjonsteknologi, helse eller gjestfrihet.

Den avanserte standard hvor akademiker vil operere inkluderer muligheten til å artikulere teori og praksis innenfor en ledelse omfang. Nyutdannede vil engasjere seg i uavhengige studier viser et avansert nivå av kunnskap, ansette diskursanalyse og kritisk undersøkelse i en relevant styringssammenheng.... [-]

New Zealand Rotorua
July 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Lar fagfolk i lederroller for å opprettholde valuta og utvikle sin disiplin av kontinuerlig faglig utvikling. ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, juli, oktober Minimum IELTS 6.5 med ingen band scorer lavere enn 6,0 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Den Postgraduate Diploma i Applied Professional Studies program vil gjøre det mulig elever til å videreutvikle sine kunnskaper og yrkesutøvelse i praksisfeltet. Studentene skal være i stand til å bruke en avansert kroppen av kunnskap i en rekke sammenhenger som vil utfylle deres nåværende erfaring og / eller utdanning. Denne kvalifiseringen gjør at fagfolk i lederroller for å opprettholde valuta og utvikle sin disiplin av kontinuerlig faglig utvikling.

Spesialist påtegninger i dette programmet Mentoring og ledelse (Ārahitanga Whakapono) Voksen Undervisning (Whakaako Pakeke) Sårbare Peoples (Whakaraerae) Infeksjon Prevention and Control (Arai Whakapokenga ) Award informasjon ... [-]
New Zealand Rotorua
July 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

Høyere Diplom

Toi Ohomai Institute of Technology

Bli innovative utøvere i nye kreative næringer: art; grafisk design; mote; og interiørdesign. Hands-on kurs vil understreke konseptualisering av innovative produkter og s ... [+]

Program mål

Den Graduate Diploma i Creative Entreprenørskap tar sikte på å utvikle studentenes kunnskaper og ferdigheter til å skape noe som utøvere i nye kreative næringer. Tverrfaglig (Art, Grafisk design, mote, og Interior Design), vil hands-on kurs understreke konseptualisering av innovative produkter og strukturering av innovasjonsprosesser. De vil utforske mulighetene i å være en del av ulike team som tar for tverrfaglige dimensjoner på komplekse utfordringer og produsere banebrytende løsninger. Programmet har som mål å gjøre det mulig kandidater til å navigere nye markeder, identifisere de ulike eksperter som vil være i stand til å dyktig samarbeide med hverandre, og delta fra konsept til produkt. Nyutdannede vil ha ferdigheter, kunnskaper og egenskaper skal være gründere og bidra til de kreative næringene i Aotearoa New Zealand.... [-]

New Zealand Rotorua
March 2020
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Dette graduate diplom gir up-to-date teoretisk og anvendt kunnskap til å utvide din kompetanse i dataindustrien. ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, mai, juli, november Minimum IELTS 6.0 med ingen band mindre enn 5,5 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Dette graduate diplom gir up-to-date teoretisk og anvendt kunnskap for å utvide studentenes kompetanse i dataindustrien ved å studere et fagfelt som utfyller deres nåværende erfaring og / eller utdanning.

De fagområder er: avansert maskinvare, datasystemer design, datanettverk, kommunikasjonsteknologi, nettverk, databaser, programmering, spill og animasjon, multimedia, internett og web-utvikling, eller embedded systemer.

Fagområder i dette programmet

Tema og innhold dekkes inkluderer: Advanced Systems, analyse og design, Business Communications, Computer Grafisk design, kommunikasjon for teknologi, Database, elektronikk, embedded systemer, grafisk brukergrensesnitt, Help Desk, Internett og Web Development, Information Management, Innføring i Multimedia, Programmering prinsipper og begreper, mikrokontrollere , styringssystemer, Matematikk for Computing og teknologi, Nettverksadministrasjon, gjengivelse og animasjon, programvare verktøy og utvikling, strategisk ledelse, Systems design, Testing og kvalitetssikring, teknisk skriving, og visuell kommunikasjon.... [-]

New Zealand Rotorua
May 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Anskaffe ytterligere spesialisert forvaltning kunnskap og ferdigheter i utvalgte tråder av virksomheten, skogbruk, helse, maori, prosjektledelse og produksjon ledelse. ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, mai, juli, november Minimum IELTS 6.0 med ingen band mindre enn 5,5 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Dette graduate diplom er utformet for å gi studentene en mulighet til å skaffe seg ytterligere spesialisert kunnskap og ferdigheter innen ledelse i utvalgte tråder av virksomheten, skogbruk, helse, maori, prosjektledelse og produksjon ledelse. Denne kvalifiseringen har videre til hensikt å gi studentene ferdigheter og kunnskap om ledelse som kreves for å lykkes jobbe i og lede en bærekraftig forretningsdrift i Aotearoa / New Zealand.

Award informasjon

For å oppnå tildeling av Graduate Diploma i Applied Management, må studentene bestå av totalt 120 studiepoeng, inkludert:... [-]

New Zealand Rotorua
May 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Utvid din kompetanse i hotellets ledelse industrien for å komplettere din nåværende erfaring og / eller utdanning. ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, mai, juli, november Minimum IELTS 6.0 med ingen band mindre enn 5,5 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Målet med dette graduate diplom er å gi studentene nåværende teoretisk og anvendt kunnskap og ferdigheter, og å utvide sin kompetanse i hotellets ledelse industrien for å komplettere sin nåværende erfaring og / eller utdanning.

Award informasjon

For å oppnå tildeling av Manndomsprøven Diploma i Hotel Management, må studentene bestå av totalt 120 studiepoeng, inkludert:

120 studiepoeng på nivå 5 eller nyere. minimum 75 studiepoeng på nivå 7 eller høyere; 30 obligatoriske studiepoeng; 45 studiepoeng fra valglisten; og 45 valgfrie studiepoeng. ... [-]
New Zealand Rotorua
May 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Ta et helhetlig syn på turistorganisasjoner og undersøke grensesnittet mellom turisme aktivitet, samfunnet og miljøet. ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, mai, juli, november Minimum IELTS 6.0 med ingen band mindre enn 5,5 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Dette graduate diplom gir studentene et studium som vil gjøre dem i stand til å ta et helhetlig syn på turistorganisasjoner og undersøke grensesnittet mellom turisme aktivitet, samfunnet og miljøet. Denne kvalifiseringen gjør elevene til å utvikle lederegenskaper og kunnskap som kreves for å kunne arbeide i og forvalte en bærekraftig turisme operasjon i Aotearoa / New Zealand.

Award informasjon

For å oppnå tildeling av Graduate Diploma i Tourism Management, må studentene bestå av totalt 120 studiepoeng, inkludert:... [-]

New Zealand Rotorua
May 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Øk ledelse og praktiske ferdigheter knyttet til bærekraftig bruk av naturressurser som skog, innsjøer, jordbruksland, og verneområder. ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, juli Minimum IELTS 6.0 med ingen band mindre enn 5,5 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Denne kvalifiseringen gjør elevene til å utvikle et bredt spekter av dyktige ledelse og praktiske ferdigheter knyttet til bærekraftig bruk av naturressurser som skog, innsjøer, jordbruksland, og verneområder. Dette innebærer en spesialisert kunnskap om ressursstyringsprinsipper, overvåking av innvirkningen på miljøet, og forbedre kritisk og økonomisk tenkning for en bærekraftig fremtid.

Award informasjon

For å oppnå tildeling av Graduate Diploma i Resource Management studenter må passere totalt 120 studiepoeng, inkludert:... [-]

New Zealand Rotorua
July 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Toi Ohomai Institute of Technology

Tilegne seg kunnskap og kompetanse i veiledning og faglig ledelse innenfor et fagfelt for å komplettere din nåværende erfaring og / eller kompetanse (e). ... [+]

Programinformasjon Skolepenger $ 19,950 Inntak februar, juli, november Minimum IELTS 6.0 med ingen band mindre enn 5,5 Varighet (lengde av studien) 1 år Program mål

Tilegne seg kunnskap og kompetanse i veiledning og faglig ledelse i sammenheng med deres fagfelt som utfyller deres nåværende erfaring og / eller kompetanse (e). Denne kvalifiseringen gjør at fagfolk i lederroller for å opprettholde valuta og utvikle sin disiplin av kontinuerlig faglig utvikling.

Award informasjon

For å oppnå tildeling av Graduate Diploma i Mentoring og faglig ledelse elevene må passere totalt 120 studiepoeng, inkludert:

75 obligatoriske studiepoeng; 30 studiepoeng fra valglisten; og 15 valgfrie studiepoeng på nivå 6 eller høyere. Kunnskap og ferdigheter du vil få ... [-]
New Zealand Rotorua
July 2019
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Toi Ohomai Institute of Technology

Sertifikater i engelsk på nivå 1 til 5 er tilgjengelig for snakker andre språk for å utvikle lytte, snakke, lese og skrive ferdigheter for daglig bruk og for videre studi ... [+]

(Levels 1-5)

Toi Ohomai Institute of Technology tilbyr Sertifikater på engelsk på nivå 1 til 5 for talere av andre språk for å utvikle lytte, snakke, lese og skriveferdigheter for daglig bruk og for videre studier i sertifikat, diplom og studieprogrammene.

Norsk studietur programmer

Gruppe studieturer er individuelt designet for å passe hver gruppe. Engelsk språkkurs fokusere på å utvikle kommunikasjon tillit fagområdet studentens valg, mens virksomheten dra nytte av læringsmuligheter på og utenfor campus, det vakre naturlandskapet og de mange turistattraksjonene i Rotorua. Gruppetur tjenester inkluderer transport fra Auckland, velkomstfest, opphold, arrangement av tidsplan og aktiviteter, guide, avskjedsfest og konfirmasjonen pergament.... [-]

New Zealand Rotorua Taupo Tokoroa
March 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

International Education in Rotorua, New Zealand

Toi Ohomai – Rotorua Campus
Address
Mokoia Drive, Tihiotonga, Rotorua New Zealand
3046 Rotorua, Bay Of Plenty, New Zealand
Nettsted
Telefon
+64 7 346 8712
Toi Ohomai – Tauranga Campus
Address
70 Windermere Drive, Poike, Tauranga
3112 Tauranga, Bay Of Plenty, New Zealand