Yoobee School of Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om YOOBEE

I de siste 20 årene har Yoobee vært å forankre reklamene med den tekniske kunnskapen og praktiske, virkelige ferdigheter for å gjøre sine briljante ideer til karriere. Med campus i Auckland, Wellington, Christchurch og online, er Yoobee New Zealands største spesialiserte digitale designskole.

Yoobee School of Design er en del av New Education Group og Animation College, som den registrerte PTE, tildeler alle kvalifikasjoner som tilbys av Yoobee School of Design .

Yoobee-programmer omfavner nye og nye teknologier og de nyeste medieplattformene, med Pathways fra sertifikater og diplomer gjennom til grader med noen av våre partnerskoler.

Fra digitale medier og design, webdesign og UX og 3D-animasjon, til filmskaping, spillkunst og utvikling og 3D-grafikk, holder programmene deg oppdatert på bransjens fremskritt, og på toppen av spillet ditt.

Yoobee leverer heltid, deltid og online-programmer, og åpner dører til de beste digitale og designstudioene i verden.

Våre erfarne designpedagoger er fullt forbundet med den kreative industrien. De er animatorer, regissører, grafiske designere og spesialdesignere.

Dette holder Yoobee ekte, relevant og cutting edge. Vennlige, tilgjengelige veiledere, et støttende miljø og praktisk opplæring gjør det mulig for våre studenter å frigjøre deres kreative potensial og til å skape ekstraordinære karriere.

Et levende samfunn av designpraksis deler våre lærere og studenter en lidenskap for digital teknologi og inspirert kreativitet. Vi samarbeider, vi innoverer, vi skyver grenser.

Våre studenter får praktisk erfaring med industristandard programvare og lærer hvordan virksomheten møter kunst i den kreative sektoren. De uteksaminerer med den perfekte blandingen av teknisk dyktighet og kreativt geni for dagens (og morgendagens) arbeidsgivere.

På Yoobee School of Design lager vi reklamer.

Steder

Auckland

Auckland Campus

Telefon
(09) 303 3120

Wellington

Wellington Campus

Telefon
(04) 384 9624

Christchurch

Christchurch Campus

Telefon
(03) 377 1978