Les den offisielle beskrivelsen

Jabu, Det første entreprenørskapet i Nigeria Ble etablert i lydighet mot guddommelige instruksjoner av Kristi apostolske kirke over hele verden I 2004, under den visjonære ledelsen av sin da president, pastor (Dr.) EH L Olusheye.

Den nåværende presidenten for Kristus Apostolske Kirke over hele verden, pastor AO Akinosun som styreleder for vår styring, gir oss overordnet retning, med fornyet og fornyet åndelig og økonomisk forpliktelse til UNIVERSITET.

Vår første kansler i hans kongelige majestets personlighet, Oba (Dr) Oladele Olashore (CON), til hans død i juni 2012, arbeidet forførende på ulike måter for å fremme universitetets forløb positivt. Den nåværende kansler er den dynamiske pastoren (Dr.) Wemimo Odunaiya, en presterlig og industriell med en uopprettselig lidenskap for fortreffelighet. De viktigste offiserene er prof AMA Imevbore (forkansler) og pastor CS Fasuyi (nestformann, styrelsesråd), samt barrister Wale Aderibigbe, justitssekretær og andre ledere. De har holdt fast i troen med de grunnleggende fathers visjon.

Formålsparagraf

Joseph Ayo Babalola University er et privat universitet i Nigeria for å gi undervisning, forskning og service som vil oppmuntre til læring og stimulere faglig utveksling både i nasjonale og internasjonale fora.

Joseph Ayo Babalola University, Ikeji Arakeji, Osun State er en tro-basert tertiær institusjon eid av den kristne apostolske kirken (Worldwide). Den ble godkjent 8. februar 2006 av Federal Executive Council; Mottatt sin lisens 6. mars 2006 og åpnet for studenter for 2006/2007-sesjonen den 25. oktober 2006.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også: