Les den offisielle beskrivelsen

The Mission Statement ved Universitetet er: "å danne kompetente og engasjerte fagfolk og oppmuntre dem til å tjene med personlig initiativ og sosialt ansvar i samfunnet der de arbeider, og dermed bidra til å bygge et bedre samfunn i Nigeria og Afrika for øvrig". Denne drømmen innkapsler formålet med University.

Pan-Atlantic University bidrar til nasjonal utvikling gjennom tilbudet av akademiske programmer som er relevante for behovene i landet. Universitetet er åpen for alle mennesker uavhengig av deres nasjonalitet, rase, kjønn, religion eller etnisk gruppe. De faglige aktiviteter ved Universitetet er en del av et større all round formasjon som er gitt i universitetet.

Den Målet utdanning i vårt universitet er godt avrundet dannelsen av den menneskelige person. Det er derfor en viktig del av hvert program er inkluderingen av en god rekke kurs i humaniora. Vi søker også, ved bevisst utforming av programmene, for å innprente og stelle entreprenørånd i våre studenter og deltakere. Universitetet tar sikte på å pleie personer som er faglig kompetente, kreative og initiativrike, nidkjær for det felles beste og i stand til å foreta frie og moralsk oppreist beslutninger og som dermed fungerer som positive endringsagenter i tjeneste for samfunnet.

Navnet Universitetet innebærer en universell mentalitet: åpenhet mot andre personer, ideer, kunnskapsområder, kulturer fjernt og nær, uten diskriminering.

Universitetet er også et sted som fremmer og stimulerer studie og en permanent søken etter sannheten. Dette innebærer arbeid av intelligens, intellektuell ærlighet og et ønske om å lære, kombinert med et ønske om å stadig overvinne ens grenser. I tillegg universitetsstudier krever en kultivering av ens egen personlighet og utvikling av de nødvendige vaner for faglig og sosialt liv.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Diplom

Pan-Atlantic University

Postgraduate Diploma Programme av School for medier og kommunikasjon (SMC) er et 12 måneders program som skal kjøres i tre separate strømmer: ... [+]

Postgraduate Diploma Programme av School for medier og kommunikasjon (SMC) er et 12 måneders program som skal kjøres i tre separate strømmer:

Community Relations Digital Media (Design, Produksjon & Management) Multimedia Journalism Opptakskrav 5 kreditt passerer på O'level (inkludert engelsk) Universitetsgrad / HND i noen disiplin Akademisk Transcript (som skal sendes inn før desember 2015) NYSC sertifikat eller en dispensasjon brev Forelesning Struktur

Varigheten vil være i 12 måneder som består av to semestre og tre måneders internship Hvert semester vil vare i en periode på fem måneder med 6 dager med intensive forelesninger gang hver 2 måneder. ... [-]

Nigeria Lagos
August 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk