UNICAF - ACCA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Unicaf University er et panafrikansk uavhengig, anerkjent universitet, som kombinerer de beste elementene i internasjonal utdanning, og tilbyr høy kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner.

Universitetet har avdelingskampus og læringssenter i 9 forskjellige land i Afrika, og er registrert og godkjent av NCHE i Malawi og Higher Education Authority of Zambia (HEA).

Unicaf University Forfølger fortreffelighet i undervisning, studentprestasjon og tilfredshet i et kontinuerlig forbedret faglig miljø. Universitetet har som mål å bli det ledende universitetet i Afrika sør for Sahara, anerkjent for sitt fremragende bidrag til undervisning, læring og forskning.

Den Unicaf University Campus tilbyr studentene muligheten til å oppnå høy kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner til en svært lav pris. Unicaf University Har som mål å tilby studentene muligheten til å øke sin kunnskap og personlige ferdigheter, fremme karrieren og bygge livet de drømmer om.

Unicaf University Tilbyr fullt online programmer samt programmer som tilbys gjennom blandet læring på en av sine campus og læring sentre. I tillegg på sine grenskampusene har studentene muligheten til å få møte ansikt til ansikt og dra nytte av en rekke tjenester som tilgang til digitale biblioteker, offentlige forelesninger, seminarer og en rekke sosiale aktiviteter.

Universitetet benytter seg av UNICAFS partnerskap med internasjonalt akkreditert universiteter, som University of South Wales, University of Nicosia og Marymount California University, for å tilby konkurransedyktige, internasjonalt akkrediterte online grader til overkommelige priser. Studentene drar også nytte av campuskursene, som tilbys av Unicaf University selv.

UNICAF Er et av de mest sjenerøse stipendprogrammene tilgjengelige. Programmet støtter studenter som er hjemmehørende i Afrika og gir muligheter for studier mot ulike fjernundervisning studieprogrammene tildelt av europeiske, britiske og amerikanske universiteter. For tiden UNICAF Gir stipend for de elektroniske programmene som tilbys av University of South Wales i Storbritannia, Universitetet i Nicosia i EU og Marymount California University i USA.

For de to siste tiårene våre samarbeidsinstitusjoner har vært å tilby stipender til internasjonale studenter. Vellykket studenter var i stand til å gi et betydelig bidrag til hjemfylkene på høyeste nivå.

Den UNICAF Stipendieprogrammet ble grunnlagt for å tilby begavede underprivilegerte studenter muligheten til å fremme sin utdanning ved å studere mot internasjonalt akkreditert kvalifikasjoner til en mye lavere pris.

Vår misjon

For å hjelpe elevene blir utdannede personer, oppnå sine akademiske og faglige mål og anta ansvarlige roller i en verden i endring av global gjensidig avhengighet; å fremme forskning og generering av kunnskap; å stå til tjeneste for samfunnet gjennom formidling og anvendelse av kunnskap, samt gjennom innovative partnerskap med næringsliv og det sivile samfunn institusjoner.

Steder

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, USA

Aten

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Aten, Sentral-Athen, Hellas

Bucuresti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucuresti, Bucuresti, Romania

London

Address
Kemp House,
152 City Road

EC1V 2NX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Egypt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Region Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Lilongwe, Sentral region, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: