Les den offisielle beskrivelsen

Bli en verdensklasse pilot


På OSM Aviation Academy ser vi våre studenter som fremtidige kolleger - Gjennom vårt Airline Ready Pilot-konsept vil du bli tilbudt et betinget jobbtilbud som Junior First Officer med OSM Aviation akkurat da du er akseptert som student ved OSM Aviation Academy .


Alt du trenger å gjøre er å holde opp på slutten av handelen - Full dedikasjon og fokus på å få mest mulig ut av utdanningen din og bli en dyktig og sikkerhetsinnstilt pilot.


Sammen formar vi fremtiden for luftfart.


AIRLINE READY PILOT

På OSM Aviation Academy ser vi våre studenter som fremtidige kolleger. Våre integrerte treningsprogrammer tar deg fra liten eller ingen erfaring til Airline Ready Pilot om 2 år. Allerede når du starter flyetreningen, vil du ha et betinget jobbtilbud fra OSM Aviation. Dette gjør det mulig å sette fokus der det skal være, for å bli den beste pilot du kan være. Å vite det allerede når du reiser opp på rullebanen for første gang, er du på et raskt spor mot en pilotkarriere.

OSM Aviation sysselsetter 5300 piloter og kabinpersonal i 18 land og vil fortsette å utvide i årene som kommer. Flyselskaper som Norwegian, Finnair, Turkish Airlines og Thomas Cook er noen av de flyselskapene som benytter OSM Aviation's totale besetningskonsept. Som utdannet av OSM Aviation Academy høykvalitets- og flyselskapsrettede opplæringsprogrammer, vil du være en foretrukket kandidat for sysselsetting i OSM Aviation.


Som profesjonell pilot forventes du å ha en grundig holdning til ytelse på tide, overholdelse av selskapets standardoperative prosedyrer (SOP) og å være sikkerhetsinnstillet og fleksibel i den daglige driften. Det er et utfordrende og krevende yrke med en pustende kontorsvisning, og alt begynner med opplæringen.
På OSM Aviation Academy ser vi våre studenter som fremtidige kolleger. Dette betyr at du får ansvar og du forventes å ta initiativ gjennom hele treningen. Airline Ready Pilot-konseptet sikrer et betinget jobbtilbud - jobben din vil være å få mest mulig ut av trening og uteksaminere som en dyktig og sikkerhetsvennlig profesjonell pilot.

I vår verden betyr den rette holdningen alt. Å ha riktig tankegang og være vedvarende er av største betydning for at du skal lykkes. Gjennom trening hjelper vi deg med å få riktig kunnskap og tilegne seg de ferdighetene du trenger. Resten er opp til deg ...
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

OSM Aviation Academy

Førsteoffiserprogrammet (FOP) er et omfattende integrert flytreningsprogram hvor teori- og flytimer blir blandet, noe som gir deg en spennende balanse mellom akademiske s ... [+]

FIRST OFFICER PROGRAM | FRA NULL TIL HELT

Førstekonsulentprogrammet tar deg fra liten eller ingen flygende erfaring til å ha alle lisensene og vurderingene du må jobbe som førsteoffisør for europeiske flyselskaper om 20 måneder.

TRENINGSPROGRAM

Førsteoffiserprogrammet (FOP) er et omfattende integrert flytreningsprogram hvor teori- og flytimer blir blandet, noe som gir deg en spennende balanse mellom akademiske studier og praktisk erfaring med fly.

I de første stadiene av flytrening, vil du gjennomføre alle dine flyreiser i VMC, som flyr ved bruk av ekstern referanse og et kart. I de tidlige stadiene vil hovedfokuset være å mestre de fire grunnleggende flyvningene (klatrer, nedkjørsler, svinger og flyr rett og lav). Når du går frem, vil du begynne å lære å lande flyet og bli dyktig nok til å gjøre ditt første solo-fly.... [-]

Norge Oslo
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
20 måneder
Campus
Les mer på norsk

Dreaming about becoming a pilot?