Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITETET

Riphah International University , Islamabad er et privat universitet, chartret av Pakistans forbundsregering i 2002. Universitetet ble etablert med sikte på å produsere fagfolk med islamske moralske og etiske verdier. Det er sponset av en ikke-for-profit tillit; nemlig Islamic International Medical College Trust (IIMCT), opprettet i 1995. Det første prosjektet til IIMCT var den islamske internasjonale medisinske høyskolen, Rawalpindi, etablert i 1996 av sin stiftende administrerende trustee; Maj. Gen. (Retd.) Muhammad Zulfiqar Ali Khan, TI (M), TBt (sen).

Foreløpig har universitetet 7 fakulteter og ulike akademiske avdelinger og et utenlandsk prosjekt, nemlig RAK College of Dental Sciences, UAE. Universitetet jobber også med å etablere sin campus i Mauritius.

Oppdrag

Islamsk International Medical College Trust (IIMCT) ble etablert i 1995 av sin administrerende trustee sen Maj. Gen (R) Muhammad Zulfiqar Ali Khan TI (M), TBt. IIMC-T er en ideell, ikke-politisk, ikke-sekteristisk velferdsorganisasjon registrert hos Pakistans regjering. Støttens oppdrag er:

"Etablering av state-of-the-art utdanningsinstitusjoner med fokus på å inkludere islamske etiske verdier."

IIMC-T har til hensikt å hjelpe muslimske ummah til å løse det presserende problemet med forverret akademisk standard ved å etablere statens kunstinstitusjoner i Pakistan, engasjerende fremstående forskere og forskere. I samsvar med oppdragserklæringen legges det stor vekt på innlemmelsen av islamske etiske verdier blant studentene for å produsere gode muslimske leger, ingeniører og samfunnsvitenskapsmenn.

Stiftende Campus:

Universitetet har følgende campus i Islamabad, Rawalpindi, Lahore, Faisalabad og Ras Al-Khaimah, UAE.

 • Hovedkampus, Sektor I-14, Islamabad.
 • City Campus - Jeg, G-7/4, 7th Avenue, Islamabad.
 • City Campus - II, Evacuee Trust Complex, Islamabad.
 • Al-Mizan Campus, Rawalpindi.
 • Ønsker kun kvinnekampus, H-8/2, Islamabad.
 • Lahore City Campus, Township, Lahore.
 • Raiwind Road Campus, Lahore.
 • Lahore Industrial Estate Campus.
 • Faisalabad Campus, Satiana Road, Faisalabad.
 • RAK College of Dental Sciences, Ras Al-Khaimah, UAE.

Riphah har startet arbeid på sin nye campus i Zone V, Islamabad sammen med et undervisningssykehus med seks hundre senger.

styresett

Den ærede presidenten i Den islamske republikken Pakistan er patronen til universitetet. Maj. Gen. (Retd.) Muhammad Zulfiqar Ali Khan (sen) var den grunnleggende kansler. For tiden er Mr. Hassan Muhammad Khan Universitetets kansler og Prof. Dr. Anis Ahmad, en fremtredende lærer av internasjonalt rykte og utdannelsesforsker, er grunnleggende rektor ved universitetet. Styret og Akademisk råd er universitetets høyeste politiske organer. Vikskansler er administrerende direktør og akademisk offiser ved universitetet.

Universitetsrangering og kvalitetssertifisering

Riphah International University , Islamabad ble inkludert i "W" Riphah International University ved Pakistans høyere utdanningskommisjon (HEC) i 2005 og ble snart inkludert i de fem beste universitetene i privat sektor som kvalifiserer for å motta forskningsbidrag fra Pakistans regjering gjennom HEC. Nylig er Riphah rangert på den andre stillingen blant alle private nasjonale universiteter av generell kategori. Videre fikk universitetets kvalitetsforbedringsselskap den første posisjonen i den private sektoren "W" -kategori Universiteter i landet ifølge scorecardet formulert av HEC. Riphah er den første University of the Country som er sertifisert under ISO 9001: 2008 Standard, kunngjort av britisk baserte Lloyd's Register, som er en av de fem største globale, uavhengige risikostyrings- og sikkerhetsorganisasjonene.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Riphah International University

En kvalifikasjon designet med våre universitetspartnere for å forberede deg til første års opptak til lavere gradskurs. Å studere i små klasser med NCUK i hjemlandet før ... [+]

International Foundation Year - IFYGarantert tilgang til tusenvis av universitetsgrader

En kvalifikasjon designet med våre universitetspartnere for å forberede deg til første års opptak til lavere gradskurs. Å studere i små klasser med NCUK i hjemlandet før du begynner din grad, vil gi deg den tilliten du trenger før du starter gradskurset ditt.

International Foundation Year RouteKvaliteten er kjernen i alt vi gjør, og våre kvalifikasjoner oppfyller de høyeste faglige standarder satt av våre universitetspartnere. I tillegg til faglig kunnskap vil NCUK IFY gi deg spesialisert engelskspråk, studium og kulturfag som er en viktig del av ditt fag. Denne unike kombinasjonen vil hjelpe deg med å komme inn på universitetet etter eget valg og fortsette med din fremtidige karriere.International Foundation Year Progression RouteIngeniørprogrammer KursfaktaStudie nivå: UndergraduatePathway : (1 3) eller (2 2)Programlengde: 9 månederKredittider: 30Inntak: septemberKlassetid: Ukedager MorgenProgramgebyr: £ 4270 inkl. SkattOppføring til International Foundation Year... [-]
Pakistan Lahore
April 2020
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Undergraduate Pathway

Riphah International University

Det internasjonale året ett (IYOne) er en kredittbærende kvalifisering som gjør at du kan gå inn på andre år på en lavere grad på et NCUK-universitet. Du kan studere fakt ... [+]

Internasjonalt år ettTilgang til andre år av en universitetsgradDet internasjonale året ett (IYOne) er en kredittbærende kvalifisering som gjør at du kan gå inn på andre år på en lavere grad på et NCUK-universitet. Du kan studere faktiske britiske år ett på Islamabad senter etter bachelor, Cambridge, IB, AP eller tilsvarende kvalifikasjon med garanti plassering i noen av NCUK partner universiteter.Vi tilbyr følgende alternativer som fører til hundrevis av andreårsgrader på en rekke ledende universiteter;Internasjonalt år ettIYOne Engineering Program KURS FAKTAUK Studie: Nivå 5Studiemodus: Campusstudiet FulltidKursets lengde: 9 månederModuler: 5 i hvert semesterProgramgebyr: £ 4270 *INGÅ TIL INTERNASJONAL ÅR EN... [-]
Pakistan Lahore
April 2020
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk