Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bakgrunnen for stiftelsen

John Zepp Foundation ble etablert i USA i 1992, etter dødsfallet av Mr. John Zepp. En amerikansk doktorgradsstudent i kjemi, visste John Zepp at han var døende av kreft, og i sitt testamente ba om at en stiftelse settes opp til å hjelpe trengende barn. Stiftelsen varte bare noen få år før stengetid.

Men i 2010 JZF ble gitt nytt liv av sin bror, Raymond, som nettopp hadde satt opp et nytt universitet i Kambodsja. Den JZF var en uformell organisasjon som gitt stipend til under privilegerte studenter til å delta på Dewey International University i Kambodsja.

Raymond Zepp og hans filippinske kone Shekinah trakk seg tilbake til Filippinene i 2013 til byen San Guillermo i Isabela-provinsen, Luzon. De ønsker å fortsette arbeidet med JZF ved formelt å etablere et fundament for å bedre utdanning av studenter i den landlige byen San Guillermo og nærliggende områder.

Formålsparagraf

Oppdraget av John Zepp Foundation er å forbedre opplæringen av ulike nivåer av studenter i og rundt San Guillermo, Filippinene. Disse studentene har pre-school-elever, high school-elever og studenter som ønsker å gå på universitetet.

Visjon

Vi ser en integrert utdanningssamfunnet i San Guillermo, hvor privat finansiert aktiviteter utfyller offentlig utdanning. Vi ser små barn å være forberedt privat for vellykket inntreden i klasse en i den offentlige skolen. Vi ser high school-elever studerer for deres offentlige high school klasser i et seriøst miljø for utdanning, herunder lesesaler, tutorial bistand, pedagogiske multimedia ressurser, etc. Vi ser også unge voksne forbereder for overføring til universiteter gjennom elektronisk opplæring og korte kurs. Noen av disse elevene vil få blokker eller deler av stipend for å delta på lokale universiteter.

Format av kurs

Hvert kurs tilsvarer en tre-kreditt semester kurs i det amerikanske systemet. Kurs er semi-intensive, det vil si, de møtes i bare to måneder hver. En full-time lasten er derfor bare to kurs. En heltids belastning for et år består av to kurs per semester enn fem perioder. Det er 10 kurs, eller 30 semester studiepoeng per år, tilsvarende en sammenlignbar amerikansk universitet studieår.

En normal kurs belastning består av en engelskspråklig kurs pluss en annen-faget kurs per semester. For eksempel i den første periode, kan en student ta engelsk Readings for samfunnsvitenskap sammen med kritisk tenkning og logikk. Imidlertid vil selv de andre-faget kursene har en sterk engelsk komponent, slik som leseforståelse øvelser eller vokabular-bygningen.

Den ROCC har kontakter med mange universiteter rundt om i verden. Vi vil skrive anbefalinger til studenter som ønsker å overføre til spesialiserte programmer i utenlandske universiteter.

Våre kurs også forberede studentene til å ta TOEFL eksamen eller IELTS eksamen. Studenter som passerer disse undersøkelsene, og som har tatt andre grunnleggende kurs på ROCC vil være i stand til å få plass på utenlandske engelskmellom universiteter.

Cohort System

Der det er mulig, vil klassene bli holdt intakt fra sikt til termin. Gjennom ukentlige diskusjonsfora, vil studentene bli kjent med hverandre som de forfølge de samme klassene sammen.

Steder

Manila

Address
68 Istanbul St. BF Midwest
BF Homes Paranaque
1700 Philippines

Manila, Metro Manila, Filippinene