B&D English School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

B

Vår skole eier en 3 etasjes bygning med takterrasse i Agan-an, Sibulan. Det er et sted svært nær flyplassen. Stedet er omgitt av mange skianlegg som ligger langs den vakre stranden. Hoved flyplassen i Negros Oriental, Dumaguete flyplass, ligger her. Det er også Sibulan Sea Port plassert i sentrum av byen. En mer eller mindre 40-minutters tur til Cebu-øya er gjort mulig ved å bruke tre typer sjøfartøy, enten med pram, pumpebåt eller hurtigbåt. Forresten er det den første kommunen ved siden av Dumaguete-byen, så det er ingenting å bekymre deg for, for sistnevnte er veldig tilgjengelig for folket

Vi er en filippinsk regjeringsakkreditert institusjon for engelsk som et annet språk (ESL) læring. Det engelskspråklige studiet av vår skole er godkjent av TESDA, og godkjent av Utlendingsstyret, Filippinene.

B

Lærere i vår skole er høyt utdannede, godt trente, og styreteksamen. Vi har også en liste over TESDA-akkrediterte ESL-lærere som er posisjonert for å hjelpe elevene til å forbedre sine engelsk kommunikasjonsferdigheter. Videre er vi en av skolene som tilbyr engelsk studium til en rimelig pris i et praktisk og komfortabelt miljø. Derfor er utmerket utdanning garantert.

fasiliteter

B

2 mann til mann klasserom - godt ventilerte, brede klasserom med individuelle klimaanlegg og god belysning der elevene kan lære engelsk uten forstyrrelser.

2 gruppe klasserom - godt ventilerte, mer romslige klasserom med individuelle klimaanlegg, god belysning og pedagogisk materiale.

Kontor - et rom for leder og kontor staber for å imøtekomme studenters og lærernes bekymringer.

Lærerens Lounge / Fakultet Rom - et rom for lærere å forberede leksjoner, validere studenters profiler, og formulere vurderinger.

16 sovesaler - 5 private rom, 5 rom for to personer, 6 fire personer rom (uten tv) et romslig, godt ventilert rom med klimaanlegg, kabel-tv for privat og 2 personer rom og varm og kald dusj for enkeltrom , og flere belegg.

* Mannlige og kvinnelige studenter opptar separate rom.

1 barnas lekerom - et anlegg designet for familier med barn der de kan leke og nyte barnehageaktiviteter.

Bibliotek / studieområde - et anlegg med læringsressurser for studenter og lærere å benytte i løpet av sin ledige tid til selvstudium og andre akademiske formål

Gym - Vi har tredemølle (løpemaskin), balanse ball, dumbbell, push up stand etc. for studenter som er villige til å forbedre og opprettholde deres fysiske velvære.

Takdekk - et åpent rom med en forfriskende atmosfære for skolearrangementer og andre ekstrautviklede aktiviteter.

Vaskerom - et bestemt område på takterrassen for rengjøring staber for å vaske og tørke studenters plagg og skolens klær

Kjøkken og spisestue - et godt vedlikeholdt område for studenter å få sitt overdådige måltid tilberedt og servert av kjøkken staber.

Parkeringsområde - en bred plass eksklusiv for skole og kundes kjøretøy.

Til slutt er det en døgnåpen sikkerhetsvakt i drift, som sikrer studentens sikkerhet og skolens lokaler. Til slutt er Negros orientalske hovedkvarter i det filippinske nasjonalpolitiet (PNP) bare noen få meter fra B

Steder

Dumaguete

Address
PUROK 1, AGAN AN, SIBULAN, NEGROS ORIENTAL


AGAN AN SIBULAN, NEGROS ORIENTAL

6201 Dumaguete, Central Visayas, Filippinene