Jet Air 77

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Jet Air 77

Oppgrader deg fra å fly en stempelmotor til en jetmotor på 6 til 7 uker.

Å være en vanlig pilot og være en pilot med en ekstra sertifisering som gjør at han eller henne kan fly en rekke fly har stor forskjell. En forskjell som vil la piloten ha en overhånd på den mest positive måten så langt som hans karriere er opptatt av. Det er akkurat hva et typeklassifikasjonsbevis vil gjøre.

Vi på Jetair77 Aviation har som mål å gi opplæring som gjør at studentene får mulighet til å bli valgt av de beste internasjonale flyselskapene. Vi leverer dette ved å sette de høyeste standarder, uovertruffen fasiliteter og en alvorlig lidenskap for luftfart. Vi har profesjonelt trent godt over 200 nyutdannede for allmenn-, flyselskaps- og luftfartssektoren de siste 4 årene, men det er vår evne til å overgå forventningene til våre kunder som skiller oss fra.

Vårt firma Corporate med 10 TRTO og 4 Flight School. Vi tilbyr Type Ratings på A320 / B737, Line Training 200 timer / 300 timer / 500 timer / 800 timer med Partner Airlines Vi tilbyr også Coomercial Pilot Training med høyest mulige standarder med billig pris.

Instruktørens erfaring er uovertruffen i bransjen, og teamet ledes av fagfolk som har hatt fremtredende karriere innen luftfart. Jetair 77 Aviation Training Center er forpliktet til å sikre at vi holder oss oppdatert på industriutviklingen og luftfartsinstruksjonsmetoder.

Vårt Jetair 77 Aviation Training Center eLearning-tilbud for iPad i forbindelse med en strukturert grunnskole og dedikert instruktør hjelper elevene til å nå sitt fulle potensiale. Jetair77 Aviation Training Center eier den største og best vedlikeholdt flåten av fly på kontinentet og glass cockpit tilbud er tilgjengelig på våre komplekse trenere. Vår store erfaring og ledelse i treningsstedet Jetair 77 AviationTraining Center i forkant av internasjonale treningsstandarder.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

ATR 72 Type Rating, Line Training 500 hours and 2 years Job Contract

Campus Heltidsstudier 500 timer November 2018 Filippinene Cebu City

[+]

Forutsetning Gyldig ME, IR (multi-motor, instrumentrettighet) Flight Training: Kurs Varighet: Kurset omfatter: [-]

Luftfart Trening

Campus Heltidsstudier November 2018 Filippinene Cebu City

I samarbeid med våre Training Partner Airlines tilbyr vi B737 NG / CL og A320 Type Rating og Line Training Programmer opp til / 300500/800 fly timer [+]

I samarbeid med vår Training Partner Airlines Vi tilbyr B737 NG / CL og A320 Type Rating og Line Training Programmer Opp til / 300500/800 timer. Gyldig CPL / IR Gyldig medisinsk nivå 4 Engelsk Fagbevis MCC-kursbevis (hvis har) Oppdater CV

Varighet av Program Boeing 737 (NG) 300-900 Type Rating: Groundschool Phase - 136 Hours Interaktiv datamaskinbasert opplæring (CBT). PC eller iPad-alternativer. Mulighet til selvstudium hjemme før du går med på kurset. 12 dager med instruktør ledet teoretisk opplæring og eksamen. Ytelse, flyplanlegging, masse og balanse. Omfattende SOP, FMC programmering og FMS trening. Bruk av vanlige og ikke-normale sjekklister Behandling av unormale og beredskapssituasjoner. Flight Training Phase - 52 timer 16 timer med fast basissimulator trening. (Full Flight Simulator uten bevegelse) 32 timer full flysimulator trening. LST (License Skill Test). Flybaseopplæring 6 start og landinger. Vi har en B737 700 eller 300 tilgjengelig etter behov. Kursets varighet ... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Apple One Equicom Tower,
Cebu City, 6000 PH