Paradise English Boracay

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Paradise engelsk er en kanadisk familie eid English Language senter som tilbyr engelskkurs på Filippinene på øya Boracay. Den ble etablert i 2005 og har vokst i et hurtig tempo siden starten. Studenter fra over 50 land har deltatt på våre programmer og mer fortsette å bli med oss ​​hvert år. Vi mener bestemt at våre kanadiske, britiske og amerikanske lærere, kan vi tilby førsteklasses engelsk kurs til våre elever til en lavere pris enn noen annen språkskole i Canada, Australia eller USA, og på et høyere utdanningsnivå enn noen språkskole i Filippinene.

Vi er en godkjent skole med Bureau of Immigration, sammenslutningen av akkrediterte skoler på Filippinene og er tilknyttet British Council og Ascentis. Paradise engelsk er stolt over å ha blitt tildelt 2013 Student Choice Award av LanguageBookings.com og kundetilfredshet Excellence Award av LanguageCourse.net.

Tar engelskkurs på Filippinene spesielt på en tropisk øy gjør oss som ingen andre språkskole noe annet sted i verden. Tilstedeværelsen av en sterk internasjonale samfunnet og et bredt utvalg av spennende off-campus aktiviteter utfyller vår trykk mot moro i å lære på et sted som ble rangert til verdens beste øy i 2012, og kåret til verdens beste asiatiske stranden i 2013.

Framtid

Paradise engelsk gjennomfører nøye utvalgt engelsk kurs med kvalitet temaer i sanntid og det virkelige liv. Vi setter scenen for deg å lære i dag slik at du er forberedt på å bruke den nye engelske språket når du forlater klasserommet. Paradise engelsk har mange muligheter for deg å studere i: gruppe klasser, en-til-en opplæring, aqua idrett, kulturelle forestillinger og mange innendørs og utendørs aktiviteter. Bruk språk ferdighetene du lærer i klasserommet når du møter mennesker fra en rekke land på samme dag!

familie

Paradise engelsk tilbyr engelskkurs i en familie-lignende miljø. Vi bryr oss om våre studenter som familie. Føler seg vel i nærvær av administratorer, lærere og støttepersonell som leverer god service for å komplettere din erfaring. Vi forsikrer deg om læring i et miljø som er rettferdig, fast og vennlig.

Venn

Paradise engelsk tilbyr engelskkurs som fremmer samarbeidslæring. Øk læring, ikke bare ved å lytte til erfaringene eller svare bok øvelser, men også ved å etablere rapport gjennom klasserommet og sosialt samspill med klassekameratene dine og mentorer. Få nye venner fra alle deler av verden i en av de mest fengslende steder på jorden!

Fun

Paradise engelsk integrerer moro i læring. Vår beliggenhet gjør at vi kan tilby den beste miljø som bidrar til læring, hvor språkkunnskaper er ervervet og forbedret som tropiske øya eventyr og inter-kulturelle aktiviteter fullt utfyller læringsprosessen. In Paradise engelsk, engelsk kurs er aldri kjedelig.

Steder

Malay

Address
Boracay Language Institute
Cagban, Manoc Manoc
Boracay Island,
Malay, Aklan
Philippine Islands

Malay, Western Visayas, Filippinene