Skyworld Aviation Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag : her på 'Skyworld Aviation Group "tilbyr vi deg en rekke muligheter i vårt brede utvalg av fasiliteter, en spennende og givende karriere innen dynamisk luftfartsindustrien og en kvalitet sentriske miljø hvor du kan ta stolthet i arbeidet.

Som vi har en av de største og mest varierte kundebaser i bransjen, vil du ha mulighet til å betjene et internasjonalt klientell og jobbe med et bredt utvalg av fly, inkludert noen av de mest og nyeste avanserte modeller. Skyworld Aviation Group vil realisere dine drømmer om å bli en ettertraktet pilot i dagens luftfartsindustrien.

Skyworld luftfart gruppe startet med et mål å endre ansiktet til romfart industry.we jobbet utrettelig i å sette høye standarder for luftfartstjenester og opplæring i Filippinene.

visjon: er å raskere visjonen og for å skape dynamisk og svært effektiv unge talenter i luftfarts industry.Our satsing på kundetilfredshet er drevet på tvers av alle våre prosesser og ansatte levels.Every medlem av Skyworld teamet fungerer enkelt målbevisst for å møte våre kunders behov og levere verdi utover expectation.vices til våre kunder.

Seks grunner Hvorfor velge Skyworld Aviation Group

Grunn # 1: Du er en person ikke et tall

Vi bryr oss om våre studenter, og vil at de skal lykkes. Våre veiledere gi individuell oppmerksomhet til å hjelpe hver enkelt person å oppnå sitt potensial.

Grunn # 2: Våre studenter oppnå høye pass priser

Den svært teknisk karakter av luftfart krever at elevene forstår og beholde teori kunnskap i stedet for bare å sende en skriftlig eksamen. Våre programmer tar sikte på å gi studentene en grundig forståelse av klasse materiale. Vi forventer at mellom 90 til 100 prosent av våre studenter vil passere teorieksamener på sin første sittende.

Grunn # 3: Fly den vennlige himmelen

Skyworld luftfart gruppe har en av de beste luftfart klima i landet, og våre studenter har ingen avbrudd i sine flygende programmer forårsaket av dårlig vær.

Grunn # 4: Trafikktetthet

For å maksimere din investering, bør du utnytte hvert minutt i flyet og trene der trafikktettheten er lys nok til å tillate uavbrutt trening, men tung nok til å være realistisk. Våre programmer oppnå dette ved å operere fra differents flyplass.

Grunn # 5: Eye til fremtiden

Vi erkjenner at et bredere spekter av ferdigheter vil være nødvendig av piloter i fremtiden, og knytter våre studenter til andre akademiske programmer. Spør rundt og du vil finne at vi har et rykte for å arbeide hardt for å sikre at våre elever lykkes.

Grunn # 6: Fleksibilitet

Teorikurs starter på ulike tidspunkter i løpet av året og flygetrening er tilgjengelig på forespørsel. Fly og instruktører er generelt tilgjengelig når du trenger dem, og du er ikke i kø for å få avgangsklarering og heller bli med en stabel av fly prøver å lande. Instruktører har maksimalt fire studenter til å administrere og gir mer enn tilstrekkelig oppmerksomhet til alle studenter.

På toppen av det beste, og tilbyr Skyworld Aviation gruppe -

En veldig responsive læreplanen, som virkelig tilfredsstiller kravene til toppen luftfart, og flyselskapet tjenester i Filippinene og Asia Pacific. Sikker og hands-on-trening og ekte flygende erfaringer til studenter. Kvalitet fasiliteter og uovertruffen ressurser. Mest kreative og responsive luftfart pensum og erfaringer til studenter som ønsker å gjøre det stort i flysektoren. 300 timers pakker for Zero Hour studenter og det innebærer 150 timer med C-152,50 timer med C-172 og 100 timer på flermotor.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Standard Integrert Flygetrening Med OJT Program

Campus Heltidsstudier 16 måneder November 2018 Filippinene Manila

Stiftelsen kunnskap som kreves for å starte den første flyturen fase. Emner inkluderer fly generell kunnskap, air lov, vekt og balanse, navigasjon, ytelse og planlegging, og meteorologi. [+]

Flytrening & faser:

Vår heltid, standard integrert Flight Deck Programmet tar vanligvis ca 14 måneder, og er delt opp i flere faser som beskrevet nedenfor. Alle faser er gjennomført fra vår base.

KVALIFISERING: Graduate / Diploma Holder Minst 21 år Gode ​​engelsk kommunikasjonsferdigheter Klasse 1 lege utstedt fra Aviation Doctor Stand til å utføre godt i Trykk flyreiser. Ferdigheter ervervet:

Stiftelsen kunnskap som kreves for å starte den første flyturen fase. Emner inkluderer fly generell kunnskap, air lov, vekt og balanse, navigasjon, ytelse og planlegging, og meteorologi.

ATPL TEORI:

VARIGHET: 6 måneder (700 timer KLASSE rom timer) Ferdigheter ervervet: Flyselskapet Transport Pilot Licence (ATPL) lærer elevene teorien som kreves for å operere kommersielle fly sikkert og profesjonelt.... [-]


Trainee Styrmann Kurset

Campus Heltidsstudier 3 måneder November 2018 Filippinene Manila

Vår OJT Program design for piloter som ønsker å bygge opp sin erfaring og øke sin flygetid som PIC å få starte opp i Charter Airline. [+]

OJT (ON arbeidstrening) PROGRAM: -

Vår OJT Program design for piloter som ønsker å bygge opp sin erfaring og øke sin flygetid som PIC å få starte opp i Charter Airline.

.Etter Full 265 timer med korporal inkludert meg, vil OJT PROGRAM fortsette.

Varighet av OJT Contract -2 ÅR Flying timer hver dag -6 timer Lønn Under OJT Programe-1500 USD / måned og insentiver vil bli lagt senere. Overnatting, vil Transport og vaskeri bli gitt av oss Package Cost of Standard Integrert Flight Deck Programme (Commercial Pilot Licence kurs) inkludert overnatting, transport, og Visa tillatelser er 45.000 USD (Forty Five Thousand US dollar).

Vi er i virksomhet for å hjelpe piloter møte Airlines minimum for twin motor gang på en sikker, rask og rimelig måte. Dine interesser er vår høyeste prioritet.... [-]


Type A320 Linjen Trening Og Jobb Kontrakt,

Campus Heltidsstudier 300 timer November 2018 Filippinene Manila

Denne rangeringen kan du fly i værforhold som en pilot holder bare et PPL ikke kan. [+]

Vi tilbyr på Job Training program med lønn til søkere som får Utdannet fra vår Academy bygge opp der timer og Experience.Skyworld Aviation Group tilbyr Søkere med 3 (to) år Uttrekkbar arbeidskontrakt i vår charter & Cargo fly, for å få erfaring og bygge Flight Time. Lønn (2500 USD) / måned og overnatting vil bli gitt.

Pakke Cost of Standard Integrert Flight Training Program inkludert overnatting, transport, Visa Tillatelser, Enveis returbillett er 45.000 USD (Forty Five Thousand US dollar).

Påmeldingsavgifter er 5400 USD (fem tusen fire hundre amerikanske dollar). Inkluderer VISA BOKSTAVER AVGIFTER FOR arbeidstillatelse 9G.

Vi har to terminer for betaling av avgifter.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Domestic Airport, Pasay,
1300 Manila,Phillipinnes.

Manila, PH