Collegium Civitas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Collegium Civitas er en moderne ikke-offentlig universitet som ligger i hjertet av Warszawa, den mest dynamiske hovedstaden i Sentral- og Øst-Europa. Erfaring og engasjement av våre grunnleggere og lærere medlemmer har tjent oss et rykte som den beste sted å studere internasjonale relasjoner, samt sosial og politisk vitenskap på engelsk. Vi har rett til å tildele BA og MA grader i en rekke programmer og doktorgrad i sosiologi.

Collegium Civitas ble etablert i 1997 etter initiativ fra en gruppe av kjente vitenskapsmenn av den polske Academy of Sciences (PAS), den mest prestisjetunge polske forskningsinstitusjonen. Professorer fra fem institutter for PAS - Political Studies, filosofi og sosiologi, historie, kunsthistorie, og slavistikk bidratt med sin erfaring og kunnskap til å skape Collegium Civitas. Vi er blant de få universiteter i Polen som kan stolte av nære relasjoner med flere institutter av den polske Academy of Sciences.

Collegium Civitas kvalitet og høy standard på utdanning er hentet fra vårt forhold med ledende kjende i det offentlige liv både i Polen og i utlandet, for eksempel: journalister, diplomater, sikkerhetseksperter, marked og opinionsundersøkelser spesialister, og kunstnere. På Collegium Civitas møter pedagogisk tradisjon moderne tilnærminger til undervisning elevene! Collegium Civitas var den første ikke-offentlig institusjon for høyere utdanning for å ønske utenlandske studenter på programmer gjennomført fullt ut på engelsk.

Siden da vår plan for studier i engelsk har tiltrukket hundrevis av internasjonale studenter fra hele kloden. Collegium Civitas var den første ikke-offentlig institusjon for høyere utdanning for å ønske utenlandske studenter på programmer gjennomført fullt ut på engelsk. Siden da vår plan for studier i engelsk har tiltrukket hundrevis av internasjonale studenter fra hele kloden. Våre internasjonale studenter er svært aktive i å fremme deres globale nettverk, og kan ofte bli funnet planlegger kulturaktiviteter for alle å delta. Våre studenter, som oss, ser verdien i en koblet, all-inclusive tilnærming til utdanning. Av den grunn kan vi tilby en rekke praksisplasser med engelsktalende mentorer.

Steder

Warszawa

Collegium Civitas

Address
Plac Defilad 1
00-901 Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen
Telefon
+48 22 656 71 75