Cracow School of Art and Fashion Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cracow School of Art and Fashion Design ble etablert for 30 år siden i Krakow, en kulturell hovedstad i Polen. Skolen tilbyr undervisning på engelsk i følgende felt:

  • Motedesign - vitnemål med tittelen motedesigner
  • School of Creative Photography - Diplom med tittel Photographer of Fine Arts

98015_97748_cracow1.png

Lærerne våre er alle spesialister innen forskjellige mote- eller fotografiområder, slik at de kan tilby studieprogrammer som hjelper studentene å frigjøre sitt fulle potensiale. Studenter ved Cracow School of Art and Fashion Design får intensiv utdanning med individuell oppmerksomhet. På slutten av utdannelsen kan de starte en yrkeskarriere med en fantastisk portefølje.

Skolen lar elevene samhandle fritt og ofte, og oppfordrer til utveksling av ideer og debatt. Den uformelle, livlige atmosfæren skaper et fellesskap av arbeidende kunstnere.

Språkkrav

Klassene holdes på engelsk og behersker det engelske språket på et mellomnivå. Polskspråkklasser holdes for det første året av utdanningen og er ikke obligatorisk. Vi anbefaler å gjennomføre minst en måneders polsk kurs for overlevelse før skolestart for å gjøre livet ditt lettere i Polen.

For våre perspektivstudenter som bestemmer seg for å studere polsk i Krakow, åpner vi et en måneders språkkurs i september.

Nyutdannede karriereutsikter

Våre motekandidater jobber innen alle moteområder i svært bemerkende motefirmaer i Polen og i utlandet. Mange har åpnet egne selskaper. De jobber også som frilansdesignere og konsulenter, mønstersnittere, motejournalister, stylister, fotografer, illustratører, personlige shoppere, merchandisers og PR-representanter.

Våre fotografutdannede har funnet jobb i reklamefirmaer og motemagasiner. Noen har også spesialisert seg på fotojournalistikk eller bryllupsfotografering, mens mange har åpnet sine egne virksomheter.

Steder

Kraków

Address
ul. Zamoyskiego 52
30-523 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss