Cracow School of Art and Fashion Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cracow School of Art and Fashion Design åpnes også for polske studenter, som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper.

Krakowskolen Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) er den viktigste arrangøren av Krakow Fashion Week.

98015_97748_cracow1.png

Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) tilbyr et to og et halvt års heltidsprogram for internasjonale studenter. Våre medarbeidere, alle spesialister innen ulike kunst- og designområder, tilbyr et studieprogram som gjør at en student kan frigjøre sitt fulle potensiale. Etter over 20 års erfaring har skolen oppnådd en høy standard og et utmerket rykte. Vi har vært i stand til å plassere mange studenter i polske mote selskaper, alt fra toppmoderne butikker til de største industrielle foretakene notert på den polske børsen. Noen studenter har også funnet jobb med internasjonale selskaper som opererer i et mangfoldig land.

 • Skolen er godkjent av det polske kulturdepartementet og er oppført i departementets kunstskolekatalog. Skolen er åpnet for internasjonale studenter, og utdanningen holdes på engelsk. Vår intensive og omfattende akademiske utdanning i mote gjør det mulig for elevene å forberede en utmerket portefølje.
 • Kandidatene får et diplom - Fashion Designer.
 • Siden mange år har skolens kandidater deltatt i polske og internasjonale konkurranser for mote skoler i Europa, og de har vunnet mange premier av stor betydning for sine transportører:
 • Cracow School of Art and Fashion Design (Polen, Europa) er den eneste private moteforskolen som har mottatt æresgylden - en meget prestisjetunge pris for fremtredende individer og institusjoner på polsk mote, gitt av Lodz International Fair (MTL).
 • Våre nyutdannede har vunnet en rekke priser i polske og internasjonale konkurranser - sist Anka Letycja Walicka vant den internasjonale konkurransen Fashion Culture i London, hvor den andre og tredje plass ble tatt av kandidater fra Central Saint Martins College of Art and Design.
 • Skolen er partner for internasjonale konkurranser: Fashion Culture (London), Habitus Baltija (Riga), Russisk Silhouette (Moskva), Mielnica Fashion (Minsk), Donetsk Mote Dager (Donetsk), Jeansering (Monte Carlo).
 • SAPUs utdannede har prestisjefylte praktikplasser i utlandet og jobber i verdens beste motehus som Alexander McQueen, Balenciaga, John Galliano, Claude Bonucci,
 • I 1999 ble Cracow School of Art and Fashion Design tildelt den prestisjetunge prisen "The Silver Loop" for sitt bidrag til utviklingen av polsk moteindustri som ble gitt av Poznań International Fair.
 • Siden 1994 har Cracow School of Art and Fashion Design utdannet mer enn 1500 designere som jobber i mote selskaper i Polen, Europa og i resten av verden. Mange design under eget merkenavn og er nå anerkjent i moteindustrien.
 • Takket være Cracow School of Art and Fashion Design diplom show og intensiv markedsføring av SAPU kandidater, var byen Krakow den 23. i rangeringen av verdens mote hovedsteder i 2013 overtaking, Frankfurt, Wien og San Francisco.
 • Du kan finne artikler om SAPU og dets kandidater i betydelige blader både polsk og internasjonalt - Vogue, Collezioni, WGSN, Dexigner og mer.
 • Cracow School of Art and Fashion Design organiserer et prestisjefylt diplom show - Cracow Fashion Awards, som åpner Krakow Fashion Week og tiltrekker seg store medierepresentanter og motekamerater fra Polen og Europa.

SAPU er studentene i hjertet av et levende samfunn, levende med kreativ energi. De er omgitt av folk som elsker det de gjør, som har ideer og talent, planer og lidenskap. Hva som skjer i klasserommet, gjenspeiler hva som foregår hver dag i bransjens workshops, utstillingslokaler og studioer. Mote er en svært variert bransje, og det tar besluttsomhet, hardt arbeid, fleksibilitet og lidenskap for å lykkes. Vår skole er for selvmotiverte moteentusiaster, informert og moden nok til å forplikte seg til et kurs som krever både bredde og dybde. Studentene får en intensiv utdanning med individuell oppmerksomhet. Skolen, på ett sted, lar elevene samhandle fritt og ofte, oppmuntrer til utveksling av ideer og debatt. Den uformelle, livlige atmosfæren skaper et fellesskap av arbeidskunstnere.

Nyutdannedees bæreutsikter

Våre nyutdannede jobber på alle områder av mote og i et bredt utvalg av mote selskaper, både produsenter og forhandlere. Jobbeskrivelser inkluderer designentreprenører, freelance designere og konsulenter, mønster cutters, motejournalister, stylister, fotografer, illustratorer, merchandisers og PR-representanter. Noen nyutdannede setter opp egne workshops, og oppnår uavhengighet og respekt som fagfolk, og selger sine unike ferdigheter og arbeid. I løpet av fem studieperioder på SAPU kan du forberede en fremragende portefølje med kunstverk, malerier, design og bilder som åpner dører til de beste moteskolene i Europa, inkludert St. Martin's College of Art og Design i London og Antwerp Royal Academy of Fine Arts.

Steder

Kraków

Address
ul. Zamoyskiego 52
30-523 Kraków, Lesser Poland Voivodeship, Polen