International Language School of Poland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den ILSP bruker en moderne læreplan som avslører hvordan å lære engelskkunnskaper mest effektivt-ved å kombinere engelsktalende, lytte og lese i et støttende læringsmiljø. Våre leksjoner inneholder massevis av muligheter for elevene til å bruke språket som spill, pair-arbeid, gruppearbeid, prosjekter. Det er seks nivåer innenfor kurs fra nybegynnere (A1) til avansert (K2).

korridor

For de studentene som mål er pedagogisk og som ønsker å studere engelsk intensivt, de ILSP programmer tilbyr en mulighet til å fokusere på avansert vokabular og grammatikk, bedre lytting og muntlige ferdigheter og andre relaterte fag. Vi tilbyr kurs for IELTS eksamensforberedelser, kurs av Business English, Medisinsk engelsk, og engelsk for turisme.

Nivået på hver deltaker er nøye undersøkt før kursstart. Studentene må fullføre en plassering test og ha en muntlig intervju. De er utstyrt med alle læremateriell og brosjyrer som kreves av programmet for kurset. Studentene har tilgang til ressursen biblioteket på skolen.

office2 The International Language School of Poland er bemannet av et team av kvalifiserte, engasjerte og erfarne lærere. Vi garanterer at våre lærere er høyt utdannede i å undervise engelsk til høyttalere på andre språk. De jobber veldig hardt for å gi interessante og morsomme språkkurs. De er vennlige og alltid glade for å hjelpe.

Vi gjør våre studenter føler seg hjemme ved å hjelpe dem med visumbehandling, transport til flyplassen, overnatting og kontinuerlig støtte under oppholdet. For studenter som foretrekker å kombinere studiene med spennende turer til historiske og kulturelle steder, kan vi tilby varierte utflukter og turer rundt Polen og Europa. Den sosiale programmer, innkvartering av høy kvalitet og den støtten vi gir under studentenes opphold vil hjelpe dem å gjøre maksimal bruk av ledig tid i utlandet.


Vi tilbyr en personlig, vennlig og profesjonell service og skreddersy våre programmer for å møte dine eksakte krav kurset. Besøk Polen for å forbedre din engelsk, møte nye venner, prøver sitt kjøkken, lære om sin levende historie og kultur, besøke majestetiske fjellkjeder, flotte innsjøer og elver og samle minner som vil vare en levetid.

Steder

Warszawa

Address
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

Warszawa, Masovia Voivodeship, Polen