VARIA - Polish Language Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Varia der 13 år. Vi lærer polsk. Og bare det polske språket.

Februar 2004. I Krakow, snøfonner og ziiiimno. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... en drøm. Vi har en ni vår første gruppe studenter!

September 2016 år. Vi sier farvel variowe ferie. Fra Island til Australia, fra New York og Kamchatka ... Ytterligere 200 mennesker sagt takket være oss i polsk. Siste semester innmelding grupper. Som hvert år på våre kurs møte de stadig travle forretningsmenn, hva polske entusiaster, elskere - motivert og leter etter "eksotiske" språk amatører - lingvister.

Vi har 13 år, vi har noe å feire. Studenter fra nesten 90 land i verden, gode lærere og atmosfære.

Å velge farge

Group og enkelte kurs, ferie og semester, intensiv og helg, forbereder sertifisering og pedagogiske spesifikke språkkunnskaper. På forespørsel også tematiske kurs (virksomhet, teknisk, medisinsk ...). Vi lærer alle nivåer. Du velger intensitet og tid på døgnet. Du vil alltid finne et kurs for seg selv.

TALK, snakke, snakke ...

I undervisningen av det polske språket er det viktigste for oss å kommunisere. Vi ønsker å gjøre kjent ordforråd og grammatiske strukturene var først og fremst funksjonell, og elevene i klasserommet hadde mange muligheter for uformell samtale. Alle klasser, inkludert de på begynnernivå holdes kun på polsk. Denne metoden gir resultater overraskende raskt - som i stor grad forbedrer motivasjon av studenter.

Med POLISH FOR DEG

Leksjoner er ikke alt. Skolen er også sant Varia Varia-sjoner kulturelle.

Dette klimamøtet i kafeer og klubber, oppdage den kunstneriske bydelen Kazimierz, vandre gjennom de mystiske Foothills, se filmer og kult polske ... polske felles modellerings "rutenske dumplings."

Vi ønsker å Krakow og polsk kultur hjulpet deg "slå" på polsk og inspirert til å fortsette å lære.

POLISH TILDELT

Vi er tre-tiden vinnere av prisen Krakow Livet for den høye kvaliteten på våre kurs og vinnerne av den prestisjetunge prisen Sonntag Aktuell for sin nyskapende tilnærming til pedagogisk turisme. Om vår skole og våre elever, en rekke artikler og TV-programmer.

Steder

KRAKOW

Address
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 KRAKOW, Łódź Voivodeship, Polen