CIAL - Centro de Linguas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

CIAL er et selskap med over 50 års erfaring, grunnlagt i 1959 som en språkskole for de portugisiske folket.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen områder knyttet til språk og språkopplæring, tilby innovative løsninger for internasjonal kommunikasjon. Kvaliteten på våre tjenester er bekreftet av nasjonale og internasjonale virksomheter.

Vi fremmer kunnskap og selvtillit utvikling av våre kunder, både på personlig og faglig nivå, gjennom fortreffelighet av utførte tjenester og engasjement av en høyt kvalifisert og erfaring team av samarbeidspartnere og lærere.

Noen av våre kunder:

AIG Europe, AXA Portugal, Barclays Bank, Portugals bank, Banco Mundayl, BASF, Bayer, BP Portugal, Boehringer Ingelheim, Credit Suisse, CTT, EPAL, GALP Energia, IBM, Instituto Camões, Instituto de Defesa Nacional, L'Oreal Portugal , Proctor & Gamble, Repsol, Samsung, SAP, TMN, UBS Bank, Unicef, Vodafone

OVERNATTING SERVICE

CIAL tilbyr to hoved muligheter for overnatting:

Private Home Overnatting

Private Home Overnatting hjelper studentene få kjennskap til språket ved å snakke til sin vert. Sielle er nøye utvalgte boliger tilbyr overnatting og frokost samt et familiemiljø. Studenter er plassert i enkeltrom og vil være den eneste som morsmål språket sitt i huset. Skolen er nådd enten til fots eller med offentlig transport, aldri mer enn en 15-30 minutters tur.

Delt leilighet Overnatting

I vår Lisboa og Faro delte leiligheter, kan studentene velge å bo i enkle og delte rom, og vil dra nytte av en mer selvstendig innkvartering, ideell for lengre opphold, men også for korte opphold. Leilighetene er fullt utstyrt med kabel-TV og wifi. Bad, kjøkken og stue deles med andre CIAL studenter.

I begge byene skolene er innen gangavstand.

Når elevene foretrekker et annet alternativ, er CIAL glad for å bidra til å finne passende hotell, pensjonat eller selvbetjente leiligheter.

Vennligst be om en liste over steder som tilbyr spesialpriser til våre studenter.

TRANSFER SERVICE

Transportservice er tilgjengelig for studenter som ønsker å bli møtt på flyplassen (eller tog / buss stasjon). Studentene blir ønsket velkommen av et medlem av CIAL personalet og tatt, vanligvis med taxi eller privat bil, til innkvartering av sine valg.

STUDENT SERVICES

CIAL har Studentservice som vil gi råd og hjelpe elevene ikke bare i tilfelle problemer eller tvil relatert med Course, overnatting eller sosiale og utenomfaglige Programme, men også med andre aspekter av sitt opphold i Portugal. Studentene skal komme i kontakt med den personen som har ansvaret for denne tjenesten direkte, eller gjennom resepsjonistene eller lærere.

Steder

Lisboa

CIAL - Centro de Linguas

Address
Rua Actor Taborda, 55-1º Esq.
1000-007 Lisboa, Lisboa, Portugal
Telefon
+351 21 794 0448

Faro

Address
Rua General Humberto Delgado, 5
8000-355 Faro, Faro distrikt, Portugal