Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Greene har en kjerne av akademisk og administrativt ansatte på heltid støttet av et nettverk av nøye utvalgte og trente veiledere. Denne talentkompetansen omfatter et bredt spekter av akademisk prestasjon, undervisningskompetanse og erfaring med opplæringsmetoden for læring.

112317_1.jpg

Vår historie

Greene er etablert av Edward Greene i 1967 under navnet Edward Greene's Tutorial Establishment, og er Oxfords eldste opplæringshøgskole og har støttet utdanning på rundt 15 000 studenter i løpet av de siste femti årene.

Etter å ha lest klassikere ved Wadham College, Oxford, jobbet Edward Greene som privat veileder og også lærer ved Magdalen College School til han grunnla Greene.

Fra begynnelsen har Greene søkt ut de beste veiledere i Oxford for å levere høy kvalitet undervisning. Bygget på opplæringssystemet som har definert Oxford University læring, har Greene vært tro mot sine røtter av å basere sine kurs på et program for individuell undervisning til studenter i alle aldre og bakgrunner. Under sine nåværende prinsipper, Matthew Uffindell og Christopher Upton, har Greene vokst til å ha et register på ca 160 veiledere og 300 studenter.

Hvorfor Greene er?

Å velge riktig akademisk institusjon kan være vanskelig. Så hvorfor velge Greene?

Kvalitet

Vi blir jevnlig inspisert av Independent Schools Inspectorate (ISI). ISI er et regjeringsgodkjent inspektorat som utfører inspeksjon av opplæringsovervåkning. Regelmessige kontroller og offentlig tilgjengelige rapporter betyr at vi overvåkes og underkastes ekstern gransking.

Longevity

Vi har blitt etablert i 50 år og Greene er den eldste høyskolen av sin type i Oxford.

Individuell

Et akademisk program hos Greene er individuelt.

fleksibel

Alle programmer på Greene er fleksible og utformet med behovene til hver student i tankene.

ferdigheter

Interpersonell ferdigheter med kritisk tenkning, samarbeid, informasjonsanalyse, effektiv muntlig

veiledere

Veiledere velges nøye. De er høyt kvalifiserte i sitt felt; de er omfattende intervjuet med referanser som er tatt og er pålagt å delta i vår veilederprogram. Vi velger veiledere som vet hvordan de skal kommunisere effektivt og hvem bryr seg om utdanning.

Filosofi

Utdanning ved hjelp av opplæringsmetoden er kjernen i vår filosofi og metodikk. Det gir en rekke fordeler: et bredt utvalg av alternativer, den praktiske fleksibiliteten til tid og sted, kontroll av arbeidstakt, fokus på viktig informasjon med mulighet for studiet. Det oppfordrer deltakelse og bygger tillit til å stille spørsmål og utvide ideer, utvikle uavhengighet og initiativ.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

A-levels

Greene's Tutorial College Lisbon

A-nivåer er internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner. Universiteter i mange land vil godta tre A-nivåer på nivåer som oppfyller opptakskriteriene over et bredt spekter a ... [+]

A-nivåer er internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner. Universiteter i mange land vil godta tre A-nivåer på nivåer som oppfyller opptakskriteriene over et bredt spekter av kurs.

A-nivåer er alle undervist i små grupper av delt undervisning.

På Greene er det en kjerne liste over CIE A nivåer - vist i tabellen nedenfor - hvor studentene kan velge tre.

Kjerne Et nivå fagMatematikk

Vitenskap Et nivå krever også ekstra tid for praktisk arbeid - vanligvis omtrent tre timer per uke.

CIE Et nivåeksamen foregår i november og mai / juni hvert år og hvert nivå er delt inn i to deler: En førsteårsdel kalt "AS" og en andreårsdel kalt "Et nivå". Studentene tar generelt sine AS-eksamener på slutten av sitt første år av A-nivå studie og deres A-nivå eksamener ved slutten av sitt andre år. Hvis det er nødvendig, kan eksamenene gjenopptas i november eller mai / juni under studentens andre år av et nivåstudium ved Greene.... [-]

Portugal Lisbon
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

Diplom

Greene's Tutorial College Lisbon

Greene's Geoscience Diploma kurs er en unik liberal arts tilnærming til studiet av vår planet. Det kan være et alternativ til A-nivå studie og tillater opptak til en rekk ... [+]

Greene's Geoscience Diploma kurs er en unik liberal arts tilnærming til studiet av vår planet. Det kan være et alternativ til A-nivå studie og tillater opptak til en rekke lavere nivå grad programmer ved University of Birmingham i Storbritannia.

Tilgjengelig på Greene i Oxford, Lisboa (Estoril) og Muscat: Geoscience Diploma er unikt for Greene.

Geovitenskap, eller Earth Science, er den vitenskapelige studien av planeten vår, inkludert dens formasjon, dens struktur og dens evolusjon.

Å forstå klimaendringer og vurdere muligheter for sikker lagring av kjernefysisk avfall er bare to av dagens presserende problemer som krever kunnskap om geovitenskap.

Hvert aspekt av det moderne liv har en geovitenskapsforbindelse, fra byggematerialer til husene vi lever i til drivstoff for bilene vi kjører; fra å forstå sinkholes for å vurdere risikoen for en stor tsunami for å avgjøre hvorvidt fracking skal tillates. Det er virkelig en global vitenskap og inkluderer aspekter av biologi, geografi, miljøvitenskap, fysikk, kjemi, engineering, ressursforvaltning og regjeringspolitikk for å nevne noen få.... [-]

Portugal Lisbon
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk