Les den offisielle beskrivelsen

Den Polytechnic Institute of Bragança (IPB) er en portugisisk Higher Education offentlig institusjon med 7000 lavere og masterstudenter, omfavner et bredt område av kunnskap og teknologi, inkludert landbruk fag, kunst og idrett, utdanning og lærerutdanning, informatikk og ingeniør, administrasjon og ledelse, helse, kommunikasjon og reiseliv.

Den IPB tilhører European Network for universitetene i Applied Sciences (UASnet), som hovedmål omfatter overførbarhet av faglig kompetanse og integrering av anvendt forskning i sine faglige og teknologisk utdanning misjon. IPB har også et internasjonaliseringsprogram med allment anerkjent suksess, blant annet den årlige mobilitet av mer enn 900 innkommende og utgående studenter og 200 lærere medlemmer, som et resultat av samarbeidet med flere utdanningsinstitusjoner fra hele verden. I dag er IPB er en flerkulturell institusjon, der 13% av sine studenter er internasjonale studenter.

I 2011 har EU-kommisjonen tildelt ECTS Etikett til IPB, anerkjenner kvaliteten på informasjonen som gis i form av studieprogrammene som tilbys og ledelsen av studentmobilitet innenfor Det europeiske området for høyere utdanning. I 2013 har IPB blitt tildelt også DS Etikett. Formålet med Diploma Supplement (DS) er å gi tilstrekkelig uavhengige data for å bedre den internasjonale åpenhet og rettferdig akademisk og faglig anerkjennelse av kvalifikasjoner.

Foruten de faglige programmer undervist i det portugisiske språket, IPB tilbyr også bachelor- og masterprogrammer fullt forelest på engelsk, samt portugisisk språk og kultur kurs for utenlandske studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Polytechnic Institute Of Bragança

IPB kjører en godt etablert ett år lange portugisisk språk og kultur kurs (PLC) for internasjonale studenter. Kurset er beregnet for studenter i utlandet Higher Education ... [+]

Studieplanen

IPB kjører en godt etablert ett år lange portugisisk språk og kultur kurs (PLC) for internasjonale studenter. Kurset er beregnet for studenter i utlandet Higher Education Institutions (universiteter og høyskoler) for å komplettere sin utdanning i det portugisiske språket, og også for andre studenter og allmennheten interessert i å lære det portugisiske språket. Noen av delemnene tilbys sammen med de portugisiske elevene, slik at en bedre integrering og en ekte portugisisk kultur og språkmiljø. På slutten av dette ett år lange kurset skal studentene få et sertifikat i henhold til hans / hennes portugisiske språkkunnskaper.

Profilen av programmet

Profilen på programmet omfatter utvikling av teknisk-vitenskapelig kunnskap og faglige ferdigheter i studieområdene portugisiske og samfunnsvitenskap. Portugisisk, samfunnsvitenskap, annet (valgfritt)... [-]

Portugal Bragança
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk