Porto Illustration Summer School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Porto Illustrasjon Summer School

Studier Illustrasjon sommeren 2017 i Porto, Portugal

Veiledet av et team av internasjonalt tildelt veiledere, vil to uker kurs appellere til deltakere som ønsker å utvikle sin personlige visuelle språk og ønsker å eksperimentere nye teknikker enten med tradisjonelle medier, som silke-screening og etsing eller digital tegning.

Hvem vi er

Porto Summer Illustrasjon School er viet til studier og praktisk forskning illustrasjon området. Vi tar sikte for excellence i klassen og for å hjelpe alle studenter til å utvikle seg i sin personlige grafisk språk.

Vi har også tenkt for studenter å ha en god sommer og kose seg!

Porto Illustrasjon skole ligger i det historiske sentrum av byen, i nærheten Ribeira, Verdensarvsenteret, Beskyttet av UNESCO siden 1996.

Porto Illustrasjon Summer School
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Sommerkurs I Illustrasjonen

Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Portugal Port

Studentene vil delta i en kreativ og produktiv atmosfære for to uker under veiledning av vårt internasjonale tildelt team av veiledere. Basert på en praktisk tilnærming, vil studentene gjennomgå en personlig tilnærming til den kreative prosessen, i en av Europas vakreste og eldste byene i de siste årene flere ganger tildelt Europas beste reisemål. [+]

INTRODUKSJON TIL KURS

Studentene vil delta i en kreativ og produktiv atmosfære for to uker under veiledning av vårt internasjonale tildelt team av veiledere. Basert på en praktisk tilnærming, vil studentene gjennomgå en personlig tilnærming til den kreative prosessen, i en av Europas vakreste og eldste byene i de siste årene flere ganger tildelt Europas beste reisemål.

Den to uker Kurset vil appellere til deltakere som ønsker å utvikle sin personlige visuelle språk og ønsker å eksperimentere nye teknikker enten med tradisjonelle medier, som silke-screening og etsing eller digital tegning alt fra karakter design og hånd-lette illustrasjon til Urban Sketching. Den er designet for utøvere som har en interesse i å forfølge en karriere innen illustrasjon, enten delvis eller full tid. Kurset vil hjelpe deg å bygge en sterk illustrasjon portefølje, uavhengig av bakgrunn: illustratør, grafisk designer, kunstner, visuelle kunststudenter, arkitekter, designere, tattooists, animatører.... [-]