Chechen State Pedagogical University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Chechen State Pedagogical University er et universitet som kombinerer de beste tradisjonene i klassisk utdanning og innovative pedagogiske metoder. I dag møter universitetet våre moderne krav, kalles et effektivt universitet i landet og opptar et verdig sted i utdanningsområdet. Og viktigst, det hjelper talentfulle unge til å komme nærmere sine drømmer!

Det pedagogiske universitetet gir et stort bidrag til bevaring og utvikling av de tsjenske folks nasjonale og kulturelle verdier, er et stort vitenskapelig og metodologisk senter for republikken i russisk og tsjetsjensk filologi, psykologi og pedagogikk, fremmedspråk, kunst og Tjetjeniens historie. Det skal bemerkes at senteret for det russiske språket også fungerer på grunnlag av CSPU.

Universitetets grunnlag består av studenter som er omgitt av vegger av kjærlighet og omsorg og har mulighet til å absorbere med vitenskapen en spesiell, uforglemmelig ånd av Alma Mater. På universitetet er det en Student fagforening, som aktivt deltar i optimalisering av pedagogisk prosess. Den avanserte utviklingen av universitetet, dens dannelse som pedagogisk universitet er umulig, inkludert uten en langsiktig og effektivt organisert ungdomspolitikk.

Den mest kreative og initiativdelte delen av universitetets student ungdom deltar årlig i ulike all-russiske og all-kaukasiske ungdomspedagogiske fora, og presenterer forfatterens prosjekter, som ofte kalles på å løse de akutte sosiale problemene. Intellektuelt arbeid og innsats fra studenter går ikke ubemerket, hvert år får studentene stipend til gjennomføring av egne prosjekter, noe som inspirerer elevene til å erobre store topper.

Studenter av CSPU som har oppnådd betydelig suksess i studier og vitenskapelige aktiviteter, mottar nominelle stipendier på ulike nivåer: Stipendier til Russlands president, Russlands regjering, stipend fra første rektor ved universitetet Mukhari Umarovich Umarov, stipendier av CSPUs faglige råd.

I dag utvikler universitetet nye tilnærminger til å jobbe med studenter, bruker moderne læringsmetoder ved hjelp av de nyeste pedagogiske teknologiene, skaper et effektivt system for utdanning på flere nivåer. Revisjonsfondet, laboratorier, verksteder, klasserom og spesialklasser er utstyrt med alt nødvendig materiale, inkludert ulike tekniske opplæringshjelpemidler.

Universitetets spesielle stolthet er utdannede, blant dem er det ministre, ledende arbeidstakere, offentlige figurer, kjente utøvere, og aller viktigst mange lærere som jobber uselvisk i skolene i Tsjetsjenske republikk, investerer sin kunnskap og sjel i fremtiden av det tjetjenske folk.

Formasjon av virksomheten, utdanningen og den intellektuelle eliten i regionen - dette er visjonen av tiden og dens hovedoppgave for kollektivet av CSPU, propaganda og bekrefte kulten av kunnskap og prioriteringen av utdanningen.

Steder

Grozny

Address
364068, г.Грозный
пр. Х. Исаева, 62

Grozny, Tsjetsjenia, Russland