Les den offisielle beskrivelsen

Den Chechen State Pedagogical University er et universitet som kombinerer de beste tradisjonene i klassisk utdanning og innovative pedagogiske metoder. I dag møter universitetet våre moderne krav, kalles et effektivt universitet i landet og opptar et verdig sted i utdanningsområdet. Og viktigst, det hjelper talentfulle unge til å komme nærmere sine drømmer!

Det pedagogiske universitetet gir et stort bidrag til bevaring og utvikling av de tsjenske folks nasjonale og kulturelle verdier, er et stort vitenskapelig og metodologisk senter for republikken i russisk og tsjetsjensk filologi, psykologi og pedagogikk, fremmedspråk, kunst og Tjetjeniens historie. Det skal bemerkes at senteret for det russiske språket også fungerer på grunnlag av CSPU.

Universitetets grunnlag består av studenter som er omgitt av vegger av kjærlighet og omsorg og har mulighet til å absorbere med vitenskapen en spesiell, uforglemmelig ånd av Alma Mater. På universitetet er det en Student fagforening, som aktivt deltar i optimalisering av pedagogisk prosess. Den avanserte utviklingen av universitetet, dens dannelse som pedagogisk universitet er umulig, inkludert uten en langsiktig og effektivt organisert ungdomspolitikk.

Den mest kreative og initiativdelte delen av universitetets student ungdom deltar årlig i ulike all-russiske og all-kaukasiske ungdomspedagogiske fora, og presenterer forfatterens prosjekter, som ofte kalles på å løse de akutte sosiale problemene. Intellektuelt arbeid og innsats fra studenter går ikke ubemerket, hvert år får studentene stipend til gjennomføring av egne prosjekter, noe som inspirerer elevene til å erobre store topper.

Studenter av CSPU som har oppnådd betydelig suksess i studier og vitenskapelige aktiviteter, mottar nominelle stipendier på ulike nivåer: Stipendier til Russlands president, Russlands regjering, stipend fra første rektor ved universitetet Mukhari Umarovich Umarov, stipendier av CSPUs faglige råd.

I dag utvikler universitetet nye tilnærminger til å jobbe med studenter, bruker moderne læringsmetoder ved hjelp av de nyeste pedagogiske teknologiene, skaper et effektivt system for utdanning på flere nivåer. Revisjonsfondet, laboratorier, verksteder, klasserom og spesialklasser er utstyrt med alt nødvendig materiale, inkludert ulike tekniske opplæringshjelpemidler.

Universitetets spesielle stolthet er utdannede, blant dem er det ministre, ledende arbeidstakere, offentlige figurer, kjente utøvere, og aller viktigst mange lærere som jobber uselvisk i skolene i Tsjetsjenske republikk, investerer sin kunnskap og sjel i fremtiden av det tjetjenske folk.

Formasjon av virksomheten, utdanningen og den intellektuelle eliten i regionen - dette er visjonen av tiden og dens hovedoppgave for kollektivet av CSPU, propaganda og bekrefte kulten av kunnskap og prioriteringen av utdanningen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

Chechen State Pedagogical University

Så langt som utdanning av internasjonale studenter består av to faser i Russland, før opptak til universitetene, bør alle internasjonale søkere ta et russisk språkkurs. D ... [+]

Om Forberedende Avdeling

ChSPU ønsker internasjonale studenter velkommen og forberedelsesavdelingen for internasjonale studenter ble etablert for dem i 2015.

Så langt som utdanning av internasjonale studenter består av to faser i Russland, før opptak til universitetene, bør alle internasjonale søkere ta et russisk språkkurs. Dette kurset inkluderer Conversational Russian og et innledende emne av grunnleggende emner levert på russisk. Kurset for Conversational Russian er for nybegynnere. I løpet av 1. semester studerer studentene fonetikk, grammatikk og samtaleproblematikk.

Introduksjonskurset tilbys for studenter som snakker russisk, men ønsker å forbedre sine språkkunnskaper og mestre språket for å kunne forstå forelesninger på russisk. Emnet omfatter følgende emner: Biologi, Kjemi, Matematikk, Fysikk og noen andre emner som er relevante for deres fremtidige spesialisering.... [-]

Russland Grozny
September 2020
Russisk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Chechen State Pedagogical University

Senter for studiet av russisk som fremmedspråk: gjennomfører russisk trening for testing på russisk språk; utfører testing av russisk språk som fremmedspråk for alle sert ... [+]

Senter for studiet av russisk som fremmedspråk:

gjennomfører russisk trening for testing på russisk språk;utfører testing av russisk språk som fremmedspråk for alle sertifiseringsnivåer;gjennomfører en omfattende undersøkelse av russisk språk, russisk historie og grunnlag for lovgivningen for de som ønsker å få arbeidstillatelse, midlertidig oppholdstillatelse eller oppholdstillatelse i Russland og statlig testing av utenlandske statsborgere som mottar russisk statsborgerskapforbereder seg for opptak til russiske universiteter.

Fordelene ved senteret:

spørsmålet om det tilsvarende statssertifikatet for den russiske føderasjonen på russisk språk, som er anerkjent i alle organisasjoner og institusjoneren mulighet for gruppen og individuelle leksjoner;Intensive opplæringskurs for testing;praktisk timeplan for klasser;metodisk støtte til pedagogisk prosess med ulike typer materialer: arbeidsprogrammer, pedagogisk-metodiske komplekser, tester, manualer;Gratis konsultasjoner om forberedelse til testing;prøveprøving (for å bestemme graden av forberedelse av trainee for sertifisert testing).... [-]
Russland Grozny
September 2020
Russisk
Heltid studier
Deltid
3 - 9 måneder
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Chechen State Pedagogical University

Sommerskolen er et svært viktig verktøy for internasjonalisering av universitetet. Det gjør det lettere å lære språk og lære forskjellige kulturer fra forskjellige land. ... [+]

Programmet til sommerskolen 2018 "Grozny - interkulturell utveksling"

Sommerskolen er et svært viktig verktøy for internasjonalisering av universitetet. Det gjør det lettere å lære språk og lære forskjellige kulturer fra forskjellige land.

Det tsjenetiske pedagogiske universitetet trener for tiden høyt kvalifiserte spesialister som arbeider i barnehager, skoler og universiteter. Det er 28 avdelinger ved Pedagogisk Universitet, der det er kandidater for vitenskap og lektorer. Siden 2015 har universitetet åpnet en forberedende avdeling, som forbereder utenlandske studenter for universitetsstudier. I denne avdelingen er det assisterende professorer, som fikk flere kvalifikasjoner i retningen "russisk som fremmed språk".... [-]

Russland Grozny
Kontakt skolen
Russisk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk