Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 2004, midt i fremmedspråk educ for mer enn 10 år blant de ti beste språkskoler, ikke bare i St. Petersburg, men i hele Russland.

Undervise russisk som fremmedspråk er vår viktigste spesialisering, så i 2006 i vårt senter ble opprettet pedagogisk-metodisk avdeling for forbedring av eksisterende og etablering av nye treningsprogrammer.

Vi gir ikke bare rask og effektiv læring av russisk forfatterens programmer, men også full støtte av klienten, som omfatter følgende forhold: EDUCA senter for fremmedspråk Visum støtte. Vi vil hjelpe deg med noen form for visum og vil gjøre alt for å utstede dokumentene ikke bry deg.

Valget av en egnet bosted. Vi har en stor database med familier som er klare ikke bare å gi deg i rommet, men vil være glad for å tilbringe tid med deg, som viser byen og snakke med deg på russisk!

Møte på flyplassen, transfer og oppgjør. Din personlige manager vil hjelpe deg med bagasjen og ling!

Velkommen Pack! Som inkluderer:

Kart over St. Petersburg vår studentkort med kontaktsenteret og din personlige manager, nødnumre og informasjon om klasser vår forfatter guide til St. Petersburg, noe som indikerer steder av interesse, den mest praktiske ruten for deg og fortsatt masse, masse nyttig informasjon! studentbevis! Du vil være i stand til å gå til museer på en rabatt eller gratis! vår faste notatbok og penn til klassen!

Rundt klokken. Du kan alltid stole på oss! EDUC Kom, vi venter på deg!

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Educa - Russian Language Center

Russland nå - en dynamisk utvikling av landet. Inkludert aktivt med å utvikle deler av virksomheten. Langt borte er de dagene da Russland ble stengt for fremmed land. ... [+]

Russland nå - en dynamisk utvikling av landet. Inkludert aktivt med å utvikle deler av virksomheten. Langt borte er de dagene da Russland ble stengt for fremmed land.

Utveksling av kulturelle og forretningsinformasjon i den moderne internasjonale verden kan bli en av de mest interessante hendelsene i livet ditt. Saint Petersburg - stor og interessant by, og praksis i et selskap som byen vil tillate deg å få verdifull erfaring og bli kjent med virksomheten sfære i Russland.

EDUC tilbyr internship-programmer på følgende områder:

Frivillighetstjeneste Forming Touring Hospitality Markedsføring Business Management Design Media og journalistikk Informasjonsteknologi Miljøvern ... [-]
Russland Saint Petersburg
September 2020
Russisk
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Educa - Russian Language Center

Å være engasjert i en mini-gruppe og kommunisere aktivt med andre studenter, kan du oppnå maksimale resultater i studiet av det russiske språket. ... [+]

Å være engasjert i en mini-gruppe og kommunisere aktivt med andre studenter, kan du oppnå maksimale resultater i studiet av det russiske språket.

Antall personer i en gruppe ikke overstiger 4, noe som betyr at vi garanterer en individuell tilnærming til hver elev, og uten unntak, studentene har mulighet til å delta aktivt i diskusjonene under leksjonen.

Vår Standardkurs (General russisk) er designet for jevn utvikling av alle aspekter av praktiske ferdigheter av russisk språk: snakke, lese, skrive, lytte.

Utdanning er organisert slik at studentene stadig øve på teoretisk kunnskap i situasjoner nær real (i form av kommunikative øvelser). Derfor våre studenter raskt begynne å snakke og lett overvinne språkbarrieren.... [-]

Russland Saint Petersburg
September 2020
Russisk
Deltid
1 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Educa - Russian Language Center

Hvis du bestemmer deg for at barnet må kjenne de russiske yazykai ønsker å innpode i ham en kjærlighet til språket snakkes og sine skikker, vil vi være glad for å ønske d ... [+]

Hvis du bestemmer deg for at barnet må kjenne de russiske yazykai ønsker å innpode i ham en kjærlighet til språket snakkes og sine skikker, vil vi være glad for å ønske deg og barnet ditt til våre russiske språkkurs for barn!

Vi samarbeider med et stort antall vertsfamilier, så hvis du ikke er i stand til å bo i Russland med barnet under trening, kan vi garantere at dine barn vil føle seg hjemme! Enkeltrom, 5 måltider om dagen og en vennlig og gjestfri familie vil hjelpe barnet ditt i det hele tatt og vil ta seg av alle detaljene.

Ved ankomst, er hver student tildelt en liten personlig kurator, som vil følge barnet hele tiden opphold og hjelp, omsorg og råd 24 timer i sutki.Kurator i EDUC - er en profesjonell pedagog med erfaring fra arbeid med barn fra 5 år og snakker utenlandsk språk.... [-]

Russland Saint Petersburg
September 2020
Russisk
1 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Educa - Russian Language Center

Forretnings russiske kurset fokuserer på å utvikle språkkunnskapene som trengs for å gjøre forretninger i Russland: drive virksomheten korrespondanse og forhandlinger, co ... [+]

Forretnings russiske kurset fokuserer på å utvikle språkkunnskapene som trengs for å gjøre forretninger i Russland: drive virksomheten korrespondanse og forhandlinger, coaching staff, generere rapporter, lage presentasjoner, en forståelse av de nærmere av finansielle dokumenter, telefonkommunikasjon.

Øvelser for dette kurset er utformet for å samle og forbedre eksisterende erfaring.

Hovedmålet med kurset er å danne høy kvalitet kunnskapsbase ikke bare i vokabular og grammatikk i det russiske språket, men også for å legge grunnlaget for etisk forretningskommunikasjon i Russland, kulturelle særegenheter ved å gjøre forretninger og atferdstrekk ved russiske arbeidere.... [-]

Russland Saint Petersburg
September 2020
Russisk
Deltid
1 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk