Educa - Russian Language Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 2004, midt i fremmedspråk educ for mer enn 10 år blant de ti beste språkskoler, ikke bare i St. Petersburg, men i hele Russland.

Undervise russisk som fremmedspråk er vår viktigste spesialisering, så i 2006 i vårt senter ble opprettet pedagogisk-metodisk avdeling for forbedring av eksisterende og etablering av nye treningsprogrammer.

Vi gir ikke bare rask og effektiv læring av russisk forfatterens programmer, men også full støtte av klienten, som omfatter følgende forhold: EDUCA senter for fremmedspråk Visum støtte. Vi vil hjelpe deg med noen form for visum og vil gjøre alt for å utstede dokumentene ikke bry deg.

Valget av en egnet bosted. Vi har en stor database med familier som er klare ikke bare å gi deg i rommet, men vil være glad for å tilbringe tid med deg, som viser byen og snakke med deg på russisk!

Møte på flyplassen, transfer og oppgjør. Din personlige manager vil hjelpe deg med bagasjen og ling!

Velkommen Pack! Som inkluderer:

Kart over St. Petersburg vår studentkort med kontaktsenteret og din personlige manager, nødnumre og informasjon om klasser vår forfatter guide til St. Petersburg, noe som indikerer steder av interesse, den mest praktiske ruten for deg og fortsatt masse, masse nyttig informasjon! studentbevis! Du vil være i stand til å gå til museer på en rabatt eller gratis! vår faste notatbok og penn til klassen!

Rundt klokken. Du kan alltid stole på oss! EDUC Kom, vi venter på deg!

Steder

Saint Petersburg

Address
Mayakovsky st. 16,
Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russland