Les den offisielle beskrivelsen

114187_rsz_114139_n.jpg

Om universitetet

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov (IEML) ble grunnlagt i 1994 og er nå den største private høyere utdanningsinstitusjon i Republikken Tatarstan og hele Volga-regionen. Grunnleggeren, Dr. Vitaliy Timiryasov, en av alumnene i Kazan og Moskva Universiteter, la de beste tradisjonene for klassisk universitetsutdanning i grunnlaget for en ny skole.

Universitetet er blant 100 beste russiske høyere utdanningsinstitusjoner og 5 beste beste private universitet i Russland, den har den offisielle "europeiske kvalitet" gullmedalje for implementering av "Management of Quality" -systemet (ISO 9001: 2008).

Siden 2010 blir universitetets lærere årlig vinnere av konkurransene: "Beste innovasjonsforelesning" og "Den beste universitetslærer."

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov (IEML) var den første utdanningsinstitusjonen i Republikken Tatarstan som har skapt et integrert kommunikasjonsnettverk mellom institutter og avdelinger. Dette nettverket er bygget på Cisco Systems utstyr og utstyr for videokonferanse "Tandberg". Kombinasjonen med fiberoptiske nettverk og universitetets egen innovative programvareutvikling "Idis Education" tillates å optimalisere administrasjonen av pedagogiske prosesser ved universitetet og overføre den til et helt nytt nivå.

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov (IEML) er den ledende høyere utdanningsinstitusjonen i den vitenskapelige og pedagogiske klyngen i handel, gjestfrihet og tjenester i Republikken Tatarstan.

Oppdrag

  • Møte behovene til enkeltpersoner, samfunn og staten for å skaffe seg kunnskap på grunnlag av videreutdanning som oppfyller moderne krav til nyskapende utvikling og modernisering av utdanning og vitenskap.
  • Opplæring kompetente og konkurransedyktige fagfolk med ny formasjon i stand til å utvikle vitenskap, virksomhet, å ta effektive beslutninger og gjennomføre spesifikk forskning som er i samsvar med nasjonal stående og fordel.
  • Skape nødvendige vilkår for implementering og effektiv bruk av nyskapende pedagogisk teknologi og vitenskapelige resultater.
  • Utdanne faglig kompetent, sosialt aktiv og sosialt ansvarlig person.

Programmer gitt i:
  • Russisk
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Kazan Innovative University

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov tilbyr et intensivt kurs i studiet av russisk som fremmedspråk, sammensatt av universitetets beste spesialister. I ... [+]

Kazan Innovative University oppkalt etter VG Timiryasov tilbyr et intensivt kurs i studiet av russisk som fremmedspråk, sammensatt av universitetets beste spesialister. I løpet av året kan studentene mestre både russisk og sekundær disipliner, som er nødvendige for opptak til alle universiteter i Russland.

Klasser fra mandag til lørdag;Høyt kvalifiserte lærere gjennomgår årlig avansert opplæring;Ekstra disipliner: historie, samfunnsfag, matematikk, fysikk, kjemi, biologi, datavitenskap;Moderne interaktiv undervisningsmetoder;Godkjennelse av søknader i 1 år og 1,5 år studie (september, januar, mars);Offisielt bevis på ferdigstillelse av kurset;Muligheten til å skaffe seg et statscertifikat om besittelse av et bestemt språknivå;Bistand i innsamling og utarbeidelse av dokumenter for videre opptak til russiske føderasjoners universiteter.... [-]
Russland Kazan
Januar 2020
Russisk
Heltid studier
12 - 18 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kazan Innovative University About Us