Russian New University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ikke-statlig Educational Institution of Higher Professional Education "Russian New University" (RosNOU) ble grunnlagt i 1991. RosNOU har status som et klassisk universitet.

RosNOU ble opprettet av kandidater fra Moskva institutt for fysikk og teknologi. Deres mål var å skape en ny modell for universitetet, med undervisning og utvikling av vitenskap kan sammenlignes med den legendariske "Phystech", uten å forsømme utviklingen av liberal utdanning. Leder av universitetet og en av grunnleggerne er professor og doktor of Science Vladimir A. Zernov, leder av den russiske frivillige Academies Association.

Famous fysiker, medlem av Academia Europaea, professor Sergey P. Kapitsa, visepresident i den russiske Academy of Natural Sciences var en vitenskapelig rådgiver i russisk nye universitetet 1999-2012.

I dag universitetet har 21 vitenskapelige skoler og 6 patenterte vitenskapelige arbeider. Den allrussiske vitenskapelige og praktiske Conference "Civilization of Knowledge" finner sted hvert år - det har sin egen teknologi park. RosNOU publiserer slike vitenskapelige tidsskrifter som "Vestnik RosNOU" (RosNOU Messenger), "Spetstechnika jeg Svyaz" (Special Purpose Machinery & Kommunikasjon) samt den engelske vitenskapelige tidsskriftet "Cardiometry".

25.000 personer har fått opplæring ved universitetet, 1100 av dem er utenlandske studenter.

I 2012 og 2013 RosNOU ble inkludert i Topp 100 beste universitetene i Russland i henhold til de data som er gitt av ratingbyrået "Expert RA". RosNOU ble den eneste ikke-statlig institusjon for høyere utdanning med på listen "Top 200" utført av National University vurdering.

RosNOU ble erklært en effektiv universitet i henhold til resultatene av den årlige overvåkingen, laget av departementet for utdanning og vitenskap i den russiske føderasjonen.

Utdanning

Studentene har fått opplæring i samsvar med 60 fagplaner for høyere yrkesrettet utdanning på følgende avdelinger:

Department of Information Systems og Computer Technologies; Avdeling for humaniora; Department of Business-teknologier i Turist- og reisebransjen; Finans, ledelse og økonomi avdeling; Department of Law; Institutt for psykologi og pedagogikk; Institutt for industriell Management.

Søkere kan søke til de 44 bachelor-, master-, og spesialprogrammer. 16 programmer som ble avskaffet etter Russland sluttet seg til Bologna-systemet er tilgjengelig for å overføre elevene.

RosNOU gir søkere og studenter en mulighet til å velge den mest passende form av å studere: heltid, deltid, og ekstramural kurs er tilgjengelig.

Studenter som er interessert i deltidsutdanning kan velge helgekurs. Den ekstramural utdanning utføres ikke bare i tradisjonell form, men også online. RosNOU har lisensen i departementet for utdanning og vitenskap i Russland for å gjennomføre fjernundervisning i full form.

18 filialer og 25 territoriale sentre av tilgang til elektronisk informasjon og holdningsskapende ressurser representerer universitetet i de russiske regionene.

RosNOU College og høgskolene i RosNOU filialer gi en mulighet til å få videregående faglig utdanning.

Studentliv

RosNOU har sin egen sovesal og sin egen Endoecology Medical Center. Også universitetet har Studentersamfundet, Studentenes Scientific Society, teater og musikk skoler, idrettslag. RosNOU KVN (Club av Funny og Inventive) teamet er en av de ledende universitets lagene i KVN i Moskva. Hvert år universitetet arrangerer slike hendelser som "Miss RosNOU" og "Mr RosNOU" konkurranser, Festival of Arts, the Nations 'Friendship Day, den intellektuelle spillet "Hva? Hvor? Når? ", Initiering av førsteårsstudenter, og dansefestival.

Elevene i RosNOU ta del i ulike idrettskonkurranser, i konkurranser av Spartakiade av Moskva universiteter, og i Moskva student spill. RosNOU studenter har vunnet førsteplassen i Interuniversity konkurranser for slike idretter som bryting, gresk-romersk, karate, taekwondo, bordtennis, svømming, dart, arm bryting, friidrett og terrengløp.

Universitetet Beliggenhet

RosNOU ligger i sentrum av Moskva i Basmanny District, tidligere okkupert av den tyske kvarteret. Mange universiteter og forskningsinstitutter ligger nær RosNOU. I tillegg er mer enn 30 katedraler og kirker, Lefortovo Palace, Sovremennik Theatre, Senter for Contemporary Art "Gogol-Centre", Vladimir Majakovskij Museum ligger i dette distriktet. Videre er Universitetet ligger bare to t-banestasjonene bort fra Moskvas mest berømte turistattraksjoner, slik som Kreml og Den røde plass, St. Basilios-og Frelser katedraler, Tretyakov Art Gallery and Pushkin historiske museum, det som gir våre studenter enestående og unik mulighet til å oppdage de mest symbolske elementer av russisk kultur.

Bygningen der RosNOU avventende ligger på 22 Radio Street, har en unik historie. En av historiens største ingeniører og fly designere, Andrei Nikolayevich Tupolev, jobbet med å utvikle et sivilt flyflåte og flyvåpenet i samme bygning hvor RosNOU studenter studerer i dag. Under Tupolev ledelse, ble mer enn 100 typer av luftfartøy som er konstruert, og dermed sette 78 verdensrekorder. Sentral Design Bureau ble hovedkontor blant de mange bygningene som ligger på Radio St., nær RosNOU, som ble bygget fra 1925-1934 i slutten konstruktivisme stil.

7 grunner til å studere ved RosNOU

 • Convenience

  RosNOU ligger i sentrum av Moskva. Du kan komme til universitetet på noen måte av offentlig transport; Universitetet har sin egen komfortable sovesalen, som ligger i nærheten campus.

 • Støtte

Den RosNOU utenlandske studenter Office er alltid glade for å hjelpe elevene i å opprettholde deres juridiske status i Den russiske føderasjon og tilpasse seg til de novelties av å leve i Russland.

 • Rimelige priser

Den klassiske kurs ved Stiftelsen Institutt (10 måneder) koster fra 60 000 til 84 000 rubler (ca. 1100-1530 USD ) Prisen på ett års studier ved RosNOU varierer fra 65 000 rubler (1200 USD ) til 126 250 rubler (2300 USD *) - kostnaden for 2014-2015 studieåret ** - kostnaden i USD avhenger av dagens valutakurs

 • Høy kvalitet på utdanning

Den viktigste faktoren som skiller RosNOU fra sine konkurrenter er kombinasjonen av høy profesjonalitet av sin faglige og pedagogisk personale og utmerket logistikkstøtte på utdanningen prosessen. 72% av lærerstaben ved RosNOU holde ulike vitenskapelige grader. Videre har universitetet betydelig erfaring trene internasjonale studenter. Den har også en rekke multimedia klasserom utstyrt med datamaskiner.

 • Sikkerhet og helsetjenester

  Bortsett fra sikkerhet offiserer ved inngangen til universitetet bygningen og bolig hall, har RosNOU et ID-kort system for å ivareta sikkerheten for sine studenter og ansatte; Utenriks Studenter kontor bistår studenter i å skaffe medisinsk forsikring for å dekke kostnadene for uforutsette nødetatene, haster traumatological hjelpemiddel, og sykehusinnleggelse.

 • Fritidsaktiviteter

RosNOU oppfordrer elevene til å utvikle sine individuelle talenter og å føre aktivt liv. Det finnes en rekke utenomfaglige aktiviteter som passer enhver smak: Drama Club, Dance School, Singing Studio, og Club av Munter og Sharp tenkt (KVN Club). Universitetet har årlige konkurranser "Miss RosNOU" og "Mr. RosNOU ", Arts Festival, og" Hva? Hvor? Når? "Turnering. I tillegg feirer RosNOU de Peoples 'Friendship Day og organiserer en rekke andre studentarrangementer.

Stiftelsens Institutt legger vekt på seg kjent internasjonale studenter med russisk kultur. Det arrangerer sightseeingturer rundt Moskva og Moskva-regionen, besøk til museer og teatre, samt ulike idrettsarrangementer.

 • Varm og vennlig miljø

RosNOU er dedikert til sine studenter og stadig søker å oppmuntre sine blomstrende. RosNOU ønsker alle studenter og arbeider for å sikre at de liker helheten av oppholdet hos oss. Her på RosNOU vil du finne at lærere og studenter er hjelpsomme, vennlige og varme-spirited. Russerne er kjent for sin gjestfrihet - kom og se selv!

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
 • Russisk

Se Summer courses »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

Folkerett Sommerskole

Campus Heltidsstudier 2 uker September 2018 Russland Moscow

Internasjonal lov regulerer forholdet på internasjonalt nivå, og så i denne modulen vil du studere teorier, prinsipper og prosesser av denne rettssystem inkludert dens kilder, juridisk person, jurisdiksjon og ansvar. I tillegg vil du også utforske materielle spørsmål i reguleringen av aktiviteter på internasjonal sammenheng, herunder bruk av makt, tvisteløsnings prosesser, og beskyttelse av menneskerettighetene. [+]

Internasjonal lov regulerer forholdet på internasjonalt nivå, og så i denne modulen vil du studere teorier, prinsipper og prosesser av denne rettssystem inkludert dens kilder, juridisk person, jurisdiksjon og ansvar. I tillegg vil du også utforske materielle spørsmål i reguleringen av aktiviteter på internasjonal sammenheng, herunder bruk av makt, tvisteløsnings prosesser, og beskyttelse av menneskerettighetene.

Videre er kurset for å utstyre deg med en grundig forståelse av de viktigste funksjonene i de spesifikke enheter 'integrering loven og dens rettsorden (EU, eurasiske Customs Union). Slike enheter representerer et produkt av flere tiår med økonomisk, politisk og juridisk integrasjon mellom medlemslandene. I utgangspunktet denne prosessen fokusert primært på økonomisk samarbeid. Men i dag enhetenes aktiviteter dekker et mye bredere spekter av emner, inkludert politikk på det indre marked, miljø, transport, forbrukerbeskyttelse, energi og spørsmål av utenriks- og sikkerhetspolitikk.... [-]


Internasjonale Relasjoner Sommerskole

Campus Heltidsstudier 2 uker September 2018 Russland Moscow

Dette kurset gir en innføring i og kritisk undersøkelse av, moderne teoretiske tilnærminger til verdenspolitikken. [+]

Dette kurset gir en innføring i og kritisk undersøkelse av, moderne teoretiske tilnærminger til verdenspolitikken. Studiet av konseptuelle rammeverk i International Relations (IR) er viktig for hvordan det kan forbedre vår forståelse av dynamikken i politikken, blant annet hvorfor og hvordan den politiske verden tar sine eksisterende former. Teori er også tyngdepunktet innen IR, og gir interessante samarbeid og bestridelse mellom forskere på natur internasjonal politisk spørre. Kurset utforsker et sett av debatter som slår rundt definisjonen og forståelsen av sentrale begreper som struktur, anarki, makt, identitet. Vi vil kartlegge de viktigste 'ismer' av feltet, realisme, liberalisme, konstruktivisme, marxisme og feminisme. Disse vil være relatert til hverandre historisk og konseptuelt, og vi vil stille spørsmål ved oppfattet særpreg av disse tradisjonene, ved å trekke koblinger mellom dem.... [-]