Les den offisielle beskrivelsen

TSOGU - en av de største vitenskapelige og pedagogiske kompleks av Russland, inkludert alle utdanningsnivåer fra allmennutdanning, høyere utdanning среднегопрофессиональногои (spesialitet, lavere, høyere) til høyere og doktorgradsprogrammer med trening og omskolering programmer elite teknisk utdannelse. TSOGU - det eneste universitetet fra Ural til Stillehavet, opplæring av personell på alle nivåer over hele spekteret av spesialiteter strategisk viktige for landets olje- og gassindustri. Ifølge ekspert data, er 65-70% av akademikere ansatt i olje- og gassindustrien i regionen, er nyutdannede TSOGU.

Universitetet gir pedagogiske tjenester i fire spesialiteter, 38 bachelor og 24 områder av magistraten. I TSOGU lagrede destinasjoner spesialiteter anerkjent som strategisk viktig for Russland. Til dags dato, 388 TSOGU implementert utdanningsprogrammer på alle nivåer av opplæringen.

Høyere utdanningsinstitusjoner er presentert i Tyumen TSOGU fire institutter: Institutt for geologi og Olje og Gass, Transportation Institute, Institute of Industrial Technology and Engineering, Institute of Management and Business.

I strukturuTyumGNGU inkluderer grener, raspolozhennyena Tyumen regionen i Novy Urengoy, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Jalutorovsk, Zavodoukovsk. Som en del av universitetet er forskningsinstitutter, laboratorier og institutter, 4 av dem er opprettet i forbindelse med RAS.

Partnerskap for årene knyttet TSOGU med store olje og gass, transport og serviceselskaper. Slike som OAO "Lukoil", JSC "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", JSC "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol "og andre.

Prioritet i samarbeid med Universitetet i bedriftene er konklusjonen av langsiktige komplekse kontrakter som gir opplæring spesialister med høyere utdanning, kompetanseutvikling bedrifter, holdingselskaper av dager, organisering av studenter, graduate sysselsetting. Venture-partnere er en stor hjelp til videregående skole i fornyelse og modernisering av pedagogisk-industriell base - er etableringen utstyrt med den nyeste teknologien laboratorier, klasserom, datarom, treningssentre.

TSOGU har en kraftig vitenskapelig potensial, som har blitt akkumulert over flere tiår. I dag, som en del av den vitenskapelige korps TSOGU 225 leger, professorer, 787 førsteamanuenser. Blant dem er tre akademikere, 4, korresponderende medlem av RAS, og mer enn 100 fullverdige medlemmer og tilsvarende medlemmer av Academy of Sciences, Lenin prisvinner, 3 State prisvinner, 7 Æres Science and Technology i den russiske føderasjonen.

For tiden i TSOGU trent over 1400 innbyggere fra CIS (Aserbajdsjan, Hviterussland, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Ukraina, Tadsjikistan, Georgia, Turkmenistan) og langt (UK, USA, Canada, Kina, Tyskland, Frankrike, Mongolia) i utlandet. Spesielt for utenlandske deltakere utviklet et spennende program for videreutdanning, sommer og vinter, som ikke bare vil tillate deg å bli kjent med tradisjoner og skikker av innbyggerne i Vest-Sibir, for å heve nivået på kunnskap om det russiske språket, men også å lære fra ledende eksperter i olje- og gassindustrien.

All TSOGU aktivt utvikle samarbeid med utenlandske universiteter-partnere med mekling og finansiell støtte fra interesserte utenlandske olje og gass sektor av økonomien. Dette programmet "inkluderende opplæring" ved Institutt for geologi og olje- og gassutvinning og TSOGU Institute of Petroleum Technical University of teknologi Clausthal (Tyskland) og Institutt for geologi og Institutt neftegazodobychiTyumGNGU og "Høyere skole av gruvedrift University of Madrid (Spania).

Siden juni 2007 kan studenter og lærere TSOGU motta Diploma Supplement.

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Tyumen State Oil and Gas University

Skolen omfatter teoretiske og praktiske aspekter knyttet til "Drift av kjøretøy i tøffe ... [+]

Sommer / vinterskole "for å erobre Nord: Effektivisering av kjøretøy i tøffe miljøer"

Format: Skolen omfatter teoretiske og praktiske aspekter knyttet til "Drift av kjøretøy i tøffe forhold." Kurset er supplert med spesielle disipliner av kurset "Russian som fremmedspråk", samt rikt kulturelt program.

Program: Forelesninger: - Teoretiske baser kjøretøy tilpasningsevne - Innflytelse av alvorlige driftsforhold på kjøretøyets effektivitet og kvalitet - Påvirkning av lav omgivelsestemperatur på temperaturforhold av enheter, drivstofforbruk og motorens levetid - Expert avhør i feltet av tilpasningsevne - Expert avhør innen tilpasningsevne, datahåndtering - Space-time tilnærming Kvantitative beregninger av tilpasningsevne - Tilpasningsevne-nivå bestemmelse alvorlige forhold. ... [-]

Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Tverrfaglig Sommer / vinterskole omfatter teoretisk og praktisk opplæring (inkludert teamtrening), ytelse og beskyttelse integrert ... [+]

Sommer / vinterskole "Styring av olje- og gassprosjekter"

Format:

Tverrfaglig Sommer / vinterskole omfatter teoretisk og praktisk opplæring (inkludert teamtrening), ytelse og beskyttelse for komplekse prosjekter i programmet: - Den nåværende tilstanden og utsiktene for olje- og gassindustrien - geologi, geofysikk, Beregning av reserver - brønnboring, oljeutvinning, oljefelt utstyr - Sikkerhet og miljøvern - beslutningsprosesser og evaluering av investeringer - Eiendomsskatt lovgivning og regnskap i olje- og gassindustrien - forhandle ledergruppe Målgruppe: studenter av utenlandske universiteter / spesialister Language School: avhengig av sammensetningen av gruppen (Rus. / Eng) Varighet: 2-3 uker.... [-]

Russland Tyumen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 uker
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske og praktiske klasser som dekker hele prosessen med olje- og gassfelt utvikling: fra leting til produksjon ved hjelp av ressurser av stor ... [+]

Sommer / vinterskole "Leting og produksjon av olje og gass"

Format:

Teoretiske og praktiske klasser som dekker hele prosessen med olje- og gassfelt utvikling: fra leting til produksjon ved hjelp av ressurser av store Tyumen forskningssentre.

Program:

Forelesninger: - Geological-geofysiske egenskaper av reservoaret; - Moderne geotechnologies; - 2D og 3D seismikk og brønnlogging; - Numeriske geologiske modeller; - Sedimentære basis og olje- og gassystemer analyse; - Reserver og ressurser beregningsmetoder; - Systemer og teknologier for olje- og gassfelt 'utvikling. Recovery koeffisient; - Grunnleggende prinsipper for olje- og gassfelt design; - Økonomisk estimering av prosjektene i leting, boring og produksjon; - Netto kontantstrøm estimering. Analyse av kontantstrømmer; - Workshop på brønner utnyttelse simulator utstyrt med en elektrisk sentrifugalpumpe; - Gå til boretreningsfeltet; - Gå til kjernen lagringsanlegget; - Det unike mineralsamling utstilling.... [-]

Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske og praktiske økter med store olje- og gassressurser, forskningssentre Tyumen ... [+]

Sommer / vinterskole "Meet: Petroleum Geoscience"

Format:

Teoretiske og praktiske økter med store olje- og gassressurser, forskningssentre Tyumen.

Programmet har:

Første modulen

"Fundamentals of General Geologi" gir publikum et inntrykk av strukturen i jorda, geologiske prosesser i jordens indre og på overflaten; om de prosesser som fører til dannelsen av mineralavleiringer av forskjellige typer; på metoder for leting og utforskning av mineralforekomster.

Andre modulen

"Grunnleggende om feltutbygging" gir en definisjon av de grunnleggende begreper og karakteristikker av faget: olje- og gassforekomster, olje- og gassfelt, samt egenskapene til de kategorier av brønner, reserver og ressurser av olje og gass. Kjent med utvikling av oljefelt, så vel som fremgangsmåter for stimulering og forbedret oljeutvinning.... [-]

Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske og praktiske økter med store olje- og gassressurser, forskningssentre Tyumen, teamarbeid i løpet av ... [+]

Sommer / vinterskole "strandet" / Epoch "vanskelig" olje

Format:

Teoretiske og praktiske økter med store olje- og gassressurser, forskningssentre Tyumen, teamarbeid på et prosjekt i programmet: - Utviklingen av felt med tung olje: - Olje Produksjon av høy viskositet; - Karriere og gruvedrift metode for oljeproduksjon; - Cold-oljeproduksjon («Chops», «Vapex») - Varme ekstraksjonsmetoder av Heavy Oil - Tungolje: utsiktene for bruk - fra metaller til spa-behandling.

Utvikling av skiferforekomster. Fra Bakke til Bazhenov - Bazhenov formasjon - den globale hydrokarbonreserver; - Clay-bitumen Bazhenov Formation reservoaret; - Telle izlekaemyh oljereservene i de forekomster av Bazhenov Formasjonen. Mining med nizkopronitsemymi samlere (CDD): - avilable NPK og flerfasestrømning i dem; - Metoder for å forbedre uglevodorodootdachi innskudd i NPK klastiske og karbonat reservoarer - Simulering Teknologi olje forskyvning av NPK - Identifisering av oljefortrengningsprosesser NPK; - Begrunnelsen for utvikling av effektive teknologier olje- og gassfelt. ... [-]
Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Tyumen State Oil and Gas University er det eneste universitetet i sitt slag i Sibir og Fjerne Østen. Den ble etablert i 1956. I dag ca 60 000 studenter studerer her i 70 ... [+]

Sommer / vinter regionale studier school "History of West Siberian oljefelt utvikling: stadier av den komplekse banen"

Format:

Sommer / vinterskole inkluderer kjent med historien til West Siberian olje- og gassfelt utvikling i XXth-tallet og i dag.

Program: - Anmeldelse foredrag om historien av den russiske Nord utvikling, møter med oppdagerne av Vest-Sibir olje- og gassfelt; - Besøk til TSOGU laboratorier og vitenskapelige sentre; - Møter med SPE og EAGE student kapittel medlemmer; - Møter med olje- og gasselskaper eksperter (inkludert utenlandske); - Gå til Den geologiske og mineralogiske museum; - Gå til TSOGU boring treningsfeltet; - Gå til kjernen lagringsanlegget; - Det unike mineraler samling utstilling.... [-]

Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Teoretiske klasser, workshops, diskusjoner og utarbeidelse av enkeltprosjekter ... [+]

sommer / vinterskole diskusjon "energiframtid"

Format:

Teoretiske klasser, workshops, diskusjoner og utarbeidelse av individuelle prosjekter.

Programmet inkluderer: - fossile energikilder, begrenset og svært forurensende når den brukes som den viktigste kilden til elektrisk energi.

Global oppvarming og klimaendringer. Miljøforurensning og helserisiko. Redusere fossilt drivstoff forbruk og utslipp av karbondioksid. Fremme bruk av fornybar energi og andre alternative energikilder. Effektiv bruk og styring av energiforbruk. Elektrifisering av transport.

Målgruppe: Studenter av utenlandske universiteter / spesialister Language School: avhengig av sammensetningen av gruppen (. Eng / Eng.) Varighet: 1 uke... [-]

Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
1 uke
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Tverrfaglig sommer / vinterskole omfatter teoretisk og praktisk opplæring (inkludert ulike psykologisk trening), ytelse ... [+]

sommer / vinter Tverrfaglig skole "olje og gass leder"

Format:

Tverrfaglig sommer / vinterskole omfatter teoretisk og praktisk opplæring (inkludert ulike psykologisk trening), ytelse og beskyttelse for komplekse prosjekter i programmet: - «Upstream» Teknologi - Søk og leting etter olje og gass; - Boring av brønner; - Utvikling av olje og gass; - «Downstream» Teknologi - Prosessering av olje og gass; - Petroleum produkt, salg av raffinerte produkter - Økonomi og organisasjon olje- og gassproduksjon - Foundations of Strategic Management.

Human Resource Management - Utvikling av markedsstrategi for olje- og gasselskap. Informasjonssystemer i forvaltningen av olje- ... [-]
Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Tyumen State Oil and Gas University

Skolen gir en mulighet til å bli kjent med de stadier av den faglige utviklingen av en oljemann; det vil også la deltakerne bygge sin egen bane av den vellykkede transpor ... [+]

Vinter bærer veiledning school "The oilman for fremtiden" / "Løft inn i fremtiden"

Format:

Skolen gir en mulighet til å bli kjent med de stadier av den faglige utviklingen av en oljemann; det vil også la deltakerne bygge sin egen bane av den vellykkede transportør på eksempel på Tyumen State Oil and Gas universitetet som sentrum av høyt kvalifisert personell trening.

Program: - Innledende møte av deltakerne - hilsningstale av TSOGU administrasjon og gjennomgang presentasjon av universitetet; - Gå til TSOGU Olje og gass college, familiarisering med spesialiseringer av videregående yrkesfaglig utdanning; - Gå til Institutt for geologi og olje- og gassproduksjon og Institute of Transport, familiarisering med høyere faglig utdanning spesialiseringer, besøk til laboratorier og kjent med mulighetene for vitenskapelig aktivitet; - Møter med TSOGU SPE og EAGE student kapittel medlemmer og familiarisering med kapitlene fungerer; - Presentasjon av ytterligere faglig utdanning og faglige omskoleringsprogrammer; - Møter med TSOGU nyutdannede, deltakerne på utveksling og dobbel diplom programmer presentasjoner om mulighetene for tilleggsutdanning utenfor universitetet; - Møter med representanter for olje- og gass-selskaper som arbeider i Tyumen og Tyumen regionen (inkludert utenlandske); - Gå til TSOGU trening polygon; - Gå til kjernen lagringsanlegget; - Det unike mineraler samling utstilling.... [-]

Russland Tyumen
Kontakt skolen
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk