Tyumen State Oil and Gas University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TSOGU - en av de største vitenskapelige og pedagogiske kompleks av Russland, inkludert alle utdanningsnivåer fra allmennutdanning, høyere utdanning среднегопрофессиональногои (spesialitet, lavere, høyere) til høyere og doktorgradsprogrammer med trening og omskolering programmer elite teknisk utdannelse. TSOGU - det eneste universitetet fra Ural til Stillehavet, opplæring av personell på alle nivåer over hele spekteret av spesialiteter strategisk viktige for landets olje- og gassindustri. Ifølge ekspert data, er 65-70% av akademikere ansatt i olje- og gassindustrien i regionen, er nyutdannede TSOGU.

Universitetet gir pedagogiske tjenester i fire spesialiteter, 38 bachelor og 24 områder av magistraten. I TSOGU lagrede destinasjoner spesialiteter anerkjent som strategisk viktig for Russland. Til dags dato, 388 TSOGU implementert utdanningsprogrammer på alle nivåer av opplæringen.

Høyere utdanningsinstitusjoner er presentert i Tyumen TSOGU fire institutter: Institutt for geologi og Olje og Gass, Transportation Institute, Institute of Industrial Technology and Engineering, Institute of Management and Business.

I strukturuTyumGNGU inkluderer grener, raspolozhennyena Tyumen regionen i Novy Urengoy, Noyabr'sk, Surgut, Nizhnevartovsk, Tobolsk, Jalutorovsk, Zavodoukovsk. Som en del av universitetet er forskningsinstitutter, laboratorier og institutter, 4 av dem er opprettet i forbindelse med RAS.

Partnerskap for årene knyttet TSOGU med store olje og gass, transport og serviceselskaper. Slike som OAO "Lukoil", JSC "Sibnefteprovod", OAO "Gazprom", JSC "NK" Rosneft "," Baker Hughes "," Schlumberger "," Halliburton "," CCA DoytagDrilling "," Repsol "og andre.

Prioritet i samarbeid med Universitetet i bedriftene er konklusjonen av langsiktige komplekse kontrakter som gir opplæring spesialister med høyere utdanning, kompetanseutvikling bedrifter, holdingselskaper av dager, organisering av studenter, graduate sysselsetting. Venture-partnere er en stor hjelp til videregående skole i fornyelse og modernisering av pedagogisk-industriell base - er etableringen utstyrt med den nyeste teknologien laboratorier, klasserom, datarom, treningssentre.

TSOGU har en kraftig vitenskapelig potensial, som har blitt akkumulert over flere tiår. I dag, som en del av den vitenskapelige korps TSOGU 225 leger, professorer, 787 førsteamanuenser. Blant dem er tre akademikere, 4, korresponderende medlem av RAS, og mer enn 100 fullverdige medlemmer og tilsvarende medlemmer av Academy of Sciences, Lenin prisvinner, 3 State prisvinner, 7 Æres Science and Technology i den russiske føderasjonen.

For tiden i TSOGU trent over 1400 innbyggere fra CIS (Aserbajdsjan, Hviterussland, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Ukraina, Tadsjikistan, Georgia, Turkmenistan) og langt (UK, USA, Canada, Kina, Tyskland, Frankrike, Mongolia) i utlandet. Spesielt for utenlandske deltakere utviklet et spennende program for videreutdanning, sommer og vinter, som ikke bare vil tillate deg å bli kjent med tradisjoner og skikker av innbyggerne i Vest-Sibir, for å heve nivået på kunnskap om det russiske språket, men også å lære fra ledende eksperter i olje- og gassindustrien.

All TSOGU aktivt utvikle samarbeid med utenlandske universiteter-partnere med mekling og finansiell støtte fra interesserte utenlandske olje og gass sektor av økonomien. Dette programmet "inkluderende opplæring" ved Institutt for geologi og olje- og gassutvinning og TSOGU Institute of Petroleum Technical University of teknologi Clausthal (Tyskland) og Institutt for geologi og Institutt neftegazodobychiTyumGNGU og "Høyere skole av gruvedrift University of Madrid (Spania).

Siden juni 2007 kan studenter og lærere TSOGU motta Diploma Supplement.

Steder

Tyumen

Address
Tyumen State Oil and Gas University 38, Volodarskogo St.
625000 Tyumen, Tyumen Oblast, Russland