Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Academy of York , en handelshøyskole for folk med en hensikt.

Academy of York er en akkreditert videreutdanning og opplæringskollege etablert i 2006 og har over 14 000 vellykkede kandidater. Våre studenter har alle en ting til felles de strever etter et bedre liv, en bedre jobb, tjene mer eller økt kunnskap og ferdigheter. Vi forstår de vanlige utfordringene mange studenter opplever i studiene, som er tid, penger og motivasjon. Academy of York løsning på disse utfordringene ved å tilby korrespondansestudier som er anerkjent som en av de mest effektive og velprøvde studiene.

Vi tilbyr våre studenter følgende utdanningskvalifikasjoner:

 • Ferdighetsbaserte programmer
 • Kortkurs
 • Nasjonale sertifikater
 • Nasjonale Diplomer
 • Internasjonalt anerkjente sertifikater

Vårt løfte til deg

En akkreditert utdanning

AOY er en akkreditert DHET-registrert business college, sertifisert og akkreditert av SAQA anerkjente faglige organer

Rimelig månedlig avgift

Vi vil strukturere en rimelig månedlig betalingsplan for deg

Fanatisk studiestøtte

Våre 22 Professional Student Advisors vil holde deg motivert fra innmelding til oppgradering

Graduation

Vi feirer din prestasjon med en Graduation Ceremony holdt en gang i året

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vår Business College for People med et formål!

Visste du?

Når du undersøker videreutdanning som en løsning for å spore dine kunnskaper og karrieremuligheter, er det viktig å velge en høyskole som er akkreditert. I Sør-Afrika er det flere ikke-akkrediterte høgskoler enn akkreditert? Sørg for at du gjør et smart valg når du velger riktig høyskole for dine personlige behov.

Så hva er akkreditering?

Akkreditering er et sett av standarder som bestemmes av et styrende organ, og høgskoler må oppfylle visse standarder og krav for å kunne akkrediteres. Det er hundrevis av forskjellige høgskoler i Sør-Afrika, og hvis hver høyskole fastsetter sine egne standarder, ville det ikke være noen måte å sikre at kvalifikasjoner utstedt av ulike høgskoler er de samme. Det er forskjellige organisasjoner og avdelinger som sertifiserer akkreditering i Sør-Afrika.

Academy of York er foreløpig registrert ved Institutt for høyere utdanning og opplæring som privatskole, i henhold til endringsloven for videre utdanning og opplæringskollegier, nr. 1 av 2013, og som endret ved endringer i regjeringskrets nr. 38072, volum 592 , 8. oktober 2014 - Vårt registreringsnummer er 2011 / FE07 / 069

Mange SAQA anerkjente faglige organer, for eksempel SABPP (South African Board for People Practices), ICB (Institute of Certified Book Keepers og PMSA (Project Management SA) har opprettet en standard og kriterier for kurs for å sikre at en profesjonell standard er opprettholdt i sin bransje. På denne måten tilbyr Academy of York kurs som er sertifisert og akkreditert av bestemte bransjeledere, som SABPP, ICB, PMSA, CompTIA og ICDL.

Sist men ikke minst, er den sørafrikanske kvalifikasjonsmyndigheten (SAQA). SAQA klasse kvalifikasjoner i henhold til National Qualifications Framework (NQF). NQF er som en bro i læring fordi du kan tjene NQF tilpasset studiepoeng for ulike kurs. Jo høyere NQF nivå av et kurs, jo mer avansert er det og jo høyere kvalifisering er vurdert.

Høgskolen er stolt over å være akkreditert av følgende institusjoner:

 • ICB (Institutt for sertifiserte bokholderne)
 • FASSET (Financial Services SETA Provider Number 1237)
 • CompTIA
 • SABPP (South African Board for People Practices)
 • Institutt for høyere utdanning og opplæring
 • PMSA
 • SAIOSH
Programmer gitt i:
Engelsk
Address
280 Kent Avenue, Randburg
Randburg, Gauteng, Sør-Afrika