African Leadership Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

African Leadership Academy søker å forvandle Afrika ved å identifisere, utvikle og koble den neste generasjonen av afrikanske ledere. Vår Lederutvikling formelen er relativt enkel:

Potensiell

Vi gre Afrika for ungdom som viser gnist av initiativet; som se hva som kan være, og forsøker å gjøre det slik.

Praksis

Unge ledere fullføre et intensivt program for intellektuell vekst og hands-on lederutvikling.

Mulighet

Unge ledere blir styrt av et mektig nettverk langs banen til transformative innvirkning i Afrika.

Om oss

African Leadership Academy søker å gjøre varig fred og velstand i Afrika ved å utvikle og koble kontinentets fremtidige ledere. Afrikas største behov er etisk og gründer lederskap. Altfor ofte, vi investerer i å ta symptomene på dårlig lederskap i Afrika: vi gi tepper, mat og medisin til dem påvirket av krig, fattigdom og hungersnød. Men dette arbeidet vil aldri slutte med mindre vi utvikle ledere som hindrer kriger oppstår i første omgang, entreprenører som skaper arbeidsplasser, og forskere som bærekraftig øke matproduksjon og tilgang til helsetjenester.

Vår lederutvikling formelen er relativt enkel: vi tror at ved å identifisere unge ledere med enormt potensial, slik at de kan praktisere lederskap, og koble dem med transformative muligheter, kan vi utvikle og styrke den fremtidige Nelson Mandela, den neste Wangari Maathai, og Afrikas Bill Gates.

Vår Impact

Vi har konsekvent vist fortreffelighet og har vært vitne til enestående suksess med våre flaggskip pensum. Våre studenter har blitt plassert i ledende globale universiteter, inkludert: Harvard, Yale, Brown, Cornell, Duke, New York University, MIT, Stanford, Oxford, London School of Economics, Ashesi University, University of Cape Town, og mer. Våre avgangsstudentene har så langt samlet tjent over $ 35M i stipend priser.

ALA unge ledere har allerede begynt å gjøre en innvirkning på Afrika. De har lansert 44 non-profit og for-profit foretak siden starten, og mange av disse foretakene fortsetter å trives på campus og i studentenes hjemland som bærekraftige organisasjoner.

World Economic Forum har anerkjent fem ALA unge gründere for innovative organisasjoner de har lansert i sine hjemland. To lag av ALA nyutdannede fra innvielses klassen vant $ 10,000 Kathryn Davis fredspris for sine prosjekter i Kenya og Marokko. I tillegg fortsetter African Leadership Academy for å motta økende internasjonal anerkjennelse.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Summer courses » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Ala modell afrikanske union kurs

Campus Heltidsstudier 5 dager March 2019 Sør-Afrika Roodepoort Johannesburg + 1 fler

African Leadership Academy Model afrikanske union (ALAMAU) er en simulering av den Afrikanske Union, og gir en plattform for unge ledere til å utforske den interne driften av Den afrikanske union, og å øve internasjonalt diplomati ved å anta rollene til afrikanske ledere. [+]

Om oss

African Leadership Academy Model afrikanske union (ALAMAU) er en simulering av den Afrikanske Union, og gir en plattform for unge ledere i alderen 14 til 19 for å utforske den interne driften av Den afrikanske union, og å øve internasjonalt diplomati ved å anta rollene til afrikanske ledere. Denne konferansen gir delegater mulighet til å studere komplekse afrikanske problemer, forstå interesser og posisjoner i afrikanske land, og lære å kunne forhandle uten å svekke nasjonale interesser. ALAMAU mål å styrke unge ledere til å modellere internasjonalt samarbeid mens feire mangfoldet og fremme pan-afrikansk enhet.

ALAMAU 2015 vil bli avholdt fra 18 til 22 mars 2015 som unge ledere forsøke å løse, i fem dager med intens brainstorming og forhandlinger, noen av de lengstlevende og mest kompliserte problemer på kontinentet.... [-]


Sommerkurs

Ala globale lærde program sommerkurs

Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Sør-Afrika Roodepoort Johannesburg + 1 fler

African Leadership Academy Global Scholars Program (GSP) er en tre-ukers lederutviklingsprogram for ungdom i alderen 15-19 år fra hele verden. Det ledes av Akademiets kjente Entrepreneurial Leadership fakultetet, nyutdannede fra akademiets to års program, og lærere fra ulike faglige bakgrunn. [+]

Om GSP

African Leadership Academy Global Scholars Program (GSP) er en tre-ukers lederutviklingsprogram for ungdom i alderen 15-19 år fra hele verden. Det ledes av Akademiets kjente Entrepreneurial Leadership fakultetet, nyutdannede fra akademiets to års program, og lærere fra ulike faglige bakgrunn. GSP er en mulighet for unge til å lære og utvikle gründer lederegenskaper som trengs for å bli ledere i det 21. århundre og globale agenter for positiv endring. Deltakerne vil lære BUILD - en design tenkning modell for utvikling av et menneske-sentrert tilnærming til å løse samfunnsproblemer og anvende denne kunnskapen på en fellesskapsSide i Johannesburg. Gjennom å arbeide i ulike team, GSP deltakerne bygge kraftige globale forbindelser samtidig få en dypere forståelse av Afrika og verden.... [-]


Videoer

ALA Summer - A video tour of the Global Scholars Program