Les den offisielle beskrivelsen

Med maksimalt seks elever per kurs, Beyond Borders Life Film SchoolLigger i den verdensberømte Kruger National Park i Sør-Afrika, Vil armen deg med all den kunnskap, praksis og kontaktene du trenger for å lage din drøm og bli en dyreliv filmskaper.

Spesialisering i 3D vil vi også lære deg tauene av 3D filming og 3D-video redigering. Derav navnet vårt: "utenfor landegrenser" Vi tilbyr 25 dagers kurs gjennom hele året, men hvis dette er for lang og / eller hvis du har travel bug, tilbyr vi også Mobile Foto- og Filming kurs. Vi tilbyr også korte kurs (5 og 7 dagers workshops) om tekstskriving, kamerateknologi og teknikker og videoredigering.

HØYDEPUNKT av våre 25 dagers dyreliv filmproduksjon kurs: Du får muligheten til manus, film og redigere din egen tre minutters dokumentar om et emne av ditt valg i vårt område av drift, noe som Kruger nasjonalpark, har mye å tilby i form av kort dokumentarer.

HØYDEPUNKT av vår MOBILE SAFARIS: Læring tauene av profesjonell fotografering og film mens du oppdager Sør-Afrika og kommer hjem med en DVD produsert og redigert av DEG. En en gang muligheten til å blande din lidenskap for film og reising. Og på toppen av det hele, imponere dine venner og familie hjemme!

HØYDEPUNKT av vår kortkurs: Shorter, budsjett bevisst og fleksibel. Den erfaringen vi tilbyr er uforglemmelig!

Programmer gitt i:
  • Engelsk
Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree:

Haven Of The Bush 2D - By Angad Singh Oberoi

Evocation - By Helen Eisenstadt

Sally - The Gentle Giant - By Jessica Murray

The Incredible Bond by Rebecca Ziegler