Les den offisielle beskrivelsen

På Good Hope Studies kan du studere engelsk ved å bli med på et av våre engelskspråkkurs, enten på vår språkskole i det livlige sentrum av Cape Town eller i det løvrike, eksklusive boligområdet Newlands.

På vår engelskskole i Cape Town tilbyr vi generelle engelskkurs, eksamenskurs for Cambridge, IELTS og TOEFL, engelsk for arbeid og private leksjoner.

Frivillig arbeid i Cape Town, Sør-Afrika og Namibia

Vi driver også vårt eget omfattende frivillighetsprogram. Velg mellom sosiale prosjekter, bevaringsprosjekter, medisinske prosjekter og gårdsopphold. Vi har frivillige prosjekter i og rundt Cape Town, i andre deler av Sør-Afrika og i Namibia.

Lærerutdanningskurs i Cape Town

For engelskspråklige lærere tilbyr vi det populære CELTA-kurset i Cape Town. CELTA-kvalifikasjonen er tildelt av Cambridge English Language Assessment, en del av University of Cambridge.

Studer engelsk i Sør-Afrika med Good Hope Studies . Eller frivillig på en av våre mange frivillige prosjekter i Sør-Afrika og Namibia.

Mission Statement

Good Hope Studies gir internasjonale kunder en allsidig språkreiseropplevelse av høyeste kvalitet, målt mot internasjonalt anerkjente standarder. Gjennom personlig omsorg og oppmerksomhet på detaljer forsøker vi å sikre at hver student som går gjennom Good Hope Studies forlater med en bedre evne til å kommunisere på engelsk og en uforglemmelig opplevelse av Sør-Afrika.

Good Hope Studies gir sine medarbeider et sikkert og vennlig miljø der de kan utvikle seg profesjonelt. Hver medarbeider er verdsatt som en del av Good Hope Studies teamet, og deres bidrag til den videre utviklingen av Good Hope Studies er forventet og verdsatt.

Good Hope Studies plasserer seg i forkant av videreutviklingen av Cape Town som et internasjonalt anerkjent senter for å undervise i engelsk som fremmedspråk. På den måten skal vi sikre at Cape Town spiller en viktig rolle i det internasjonale EFL-fellesskapet og dermed bidrar til den verdensomspennende EFL-bransjen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Good Hope Studies

Cambridge eksamener er anerkjent over hele verden og er allment akseptert av selskaper som bevis på et visst nivå av engelsk. Avansert sertifikat på engelsk (CAE) er allm ... [+]

Cambridge eksamener er anerkjent over hele verden og er allment akseptert av selskaper som bevis på et visst nivå av engelsk. Avansert sertifikat på engelsk (CAE) er allment akseptert som bevis på engelskspråklige ferdigheter for universitetets oppføring, spesielt i Storbritannia, og er akseptert av mer enn 2700 organisasjoner over hele verden.

Eksamenforberedelse er det rette valget for:

studenter som trenger å bevise at de har et høyt engelsknivå for arbeid, studie eller emigrasjonsformål;studenter som nyter utfordringen i et fokusert kurs med klare mål;studenter som har et sterkt mellomnivå eller over når de starter sin eksamenskursstudenter som er i stand til å gjøre en til to timer lekser om dagen for å utfylle kursundervisningen.... [-]
Sør-Afrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
9 - 10 uker
Campus
Les mer på norsk
Good Hope Studies

Dette kurset er ideelt for folk som trenger å bruke engelsk på jobben eller i en forretningsmessig sammenheng. Vi anbefaler det til folk som jobber i et engelsk miljø og ... [+]

Vår engelsk for arbeidskurs er ideell for folk som trenger å bruke engelsk på jobb eller i en forretningsmessig sammenheng. Vi anbefaler det for folk som jobber i et engelsk miljø og for de som søker en internasjonal karriere.

Om morgenen deltar studentene i et engelskspråklig kurs; deretter på ettermiddagen deltar studentene i engelsk for arbeid. Et mellomnivå eller høyere er nødvendig for dette gruppekurset.

Kun for tyske borgere: Dette kurset er registrert for Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt og Hessen.

Morgen leksjoner

Om morgenen deltar du i enten GE16 eller GE20.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk
Good Hope Studies

Våre populære generelle engelskkurs er ideelle hvis du vil forbedre dine daglige kommunikasjonsferdigheter, og du foretrekker å studere i en klasse med andre studenter. S ... [+]

Våre populære generelle engelskkurs er ideelle hvis du vil forbedre dine daglige kommunikasjonsferdigheter, og du foretrekker å studere i en klasse med andre studenter. Små klasser og velutdannede lærere garanterer rask fremgang. Kursinnholdet inkluderer grammatikk, leksikon og alle fire ferdigheter: snakke, lytte, lese og skrive.

Du kan kombinere morgengruppen kurset med en ettermiddag gruppe kurs for raskere fremgang eller med private leksjoner for å fokusere på personlige mål.

Bare for tyske borgere: Vår GE30-kurs er registrert for Bildungsurlaub i Saarland, Schleswig-Holstein, Berlin, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt og Hessen.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk
Good Hope Studies

Eksamenforberedelse er det rette valget for studenter som trenger å bevise at de har et høyt engelsknivå for arbeid, studie eller emigrasjonsformål; studenter som nyter u ... [+]

Eksamenforberedelse er det rette valget for:

studenter som trenger å bevise at de har et høyt engelsknivå for arbeid, studie eller emigrasjonsformål;studenter som nyter utfordringen i et fokusert kurs med klare mål;studenter som har et sterkt mellomnivå eller over når de starter sin eksamenskursstudenter som er i stand til å gjøre en til to timer lekser om dagen for å utfylle kursundervisningen.

Erfarne lærere, små klassestørrelser og personlig oppmerksomhet til alle studenter sikrer best mulig forberedelse til eksamen.

Begge kursene tilbys kun som ettermiddagsalternativ i forbindelse med General English om morgenen.

IELTS

IELTS, The International English Language Testing System, er den mest populære standardiserte testen av engelsk ferdighet for ikke-morsmål.... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk
Good Hope Studies

Studieårskonseptet er utformet for å imøtekomme de spesifikke behovene til langsiktige studenter. Det er ideelt hvis du vil bli dyktig på engelsk og / eller ønsker å stud ... [+]

Studieårskonseptet er utformet for å imøtekomme de spesifikke behovene til langsiktige studenter.

Det er ideelt hvis du vil bli dyktig på engelsk og / eller ønsker å studere eller bo i et engelsktalende land.

Programmet er skreddersydd for de studentene som trenger ekstra støtte, både i og utenfor klasserommet, når de skal nå sine engelskmål.

Hvorfor velge studieår?

For studenter som har som mål å studere ved et universitet eller høyskole i et engelsktalende land, er studieår designet for å hjelpe dem å nå riktig engelsknivå. Vi tilbyr også relatert støtte: Vi hjelper studenter med søknader om videre studier og hjelper dem å registrere seg og forberede seg til de engelske kvalifikasjonene de trenger (f.eks. IELTS).... [-]

Sør-Afrika Cape Town
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
24 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence