Good Hope Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Good Hope Studies kan du studere engelsk ved å bli med på et av våre engelskspråkkurs, enten på vår språkskole i det livlige sentrum av Cape Town eller i det løvrike, eksklusive boligområdet Newlands.

På vår engelskskole i Cape Town tilbyr vi generelle engelskkurs, eksamenskurs for Cambridge, IELTS og TOEFL, engelsk for arbeid og private leksjoner.

Frivillig arbeid i Cape Town, Sør-Afrika og Namibia

Vi driver også vårt eget omfattende frivillighetsprogram. Velg mellom sosiale prosjekter, bevaringsprosjekter, medisinske prosjekter og gårdsopphold. Vi har frivillige prosjekter i og rundt Cape Town, i andre deler av Sør-Afrika og i Namibia.

Lærerutdanningskurs i Cape Town

For engelskspråklige lærere tilbyr vi det populære CELTA-kurset i Cape Town. CELTA-kvalifikasjonen er tildelt av Cambridge English Language Assessment, en del av University of Cambridge.

Studer engelsk i Sør-Afrika med Good Hope Studies . Eller frivillig på en av våre mange frivillige prosjekter i Sør-Afrika og Namibia.

Mission Statement

Good Hope Studies gir internasjonale kunder en allsidig språkreiseropplevelse av høyeste kvalitet, målt mot internasjonalt anerkjente standarder. Gjennom personlig omsorg og oppmerksomhet på detaljer forsøker vi å sikre at hver student som går gjennom Good Hope Studies forlater med en bedre evne til å kommunisere på engelsk og en uforglemmelig opplevelse av Sør-Afrika.

Good Hope Studies gir sine medarbeider et sikkert og vennlig miljø der de kan utvikle seg profesjonelt. Hver medarbeider er verdsatt som en del av Good Hope Studies teamet, og deres bidrag til den videre utviklingen av Good Hope Studies er forventet og verdsatt.

Good Hope Studies plasserer seg i forkant av videreutviklingen av Cape Town som et internasjonalt anerkjent senter for å undervise i engelsk som fremmedspråk. På den måten skal vi sikre at Cape Town spiller en viktig rolle i det internasjonale EFL-fellesskapet og dermed bidrar til den verdensomspennende EFL-bransjen.

Steder

Cape Town

Good Hope Studies - City Centre

Address
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Cape Town, Western Cape, Sør-Afrika
Telefon
+27 21 425 5403