Open Learning Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Open Learning Group (OLG) er en ledende, fullstendig akkrediterte, private utdanningsinstitusjon og en effektiv fjernundervisningstaker som velger å støtte undervisnings- og læringsreisen til utdanningsinstitusjoner og oppnå økt gjennomstrømming av kandidater i Sør-Afrika .

Open Learning Academy leverer akkreditert og spesialisert logistikk- og Supply Chain Management-kvalifikasjoner som spenner fra NQF Level 2-utdanning til en NQF Level 7-grad. Disse kvalifikasjonene fokuserer på å utvikle enkeltpersoners karriere til neste nivå.

I tillegg til vårt formål å forbli forpliktet til å gi kvalitetsopplæring og yrkesrettet spesialiserte kvalifikasjoner, tilbyr divisjonen Open Learning Services administrativ og operativ støtte til andre eksepsjonelle utdanningsinstitusjoner som tilbyr noen av sine kvalifikasjoner i fjernundervisningsmodus. Dette sikrer at et stort antall studenter i både urbane og landlige samfunn i Sør-Afrika har mulighet til å få tilgang til kvalitetsutdanningsprogrammer gjennom effektiv og hensiktsmessig teknologi. OLG tilbyr for tiden administrativ og operativ støtte til ulike utdanningsinstitusjoner, som tilbyr programmer innen ledelse, undervisning, økonomi, handel, logistikk og forsyningskjeden.

akkreditering

OLG er en registrert leverandør ved Institutt for høyere utdanning og opplæring og er registrert som privat høyere utdanningsinstitusjon på - Videreutdanning og opplæring - TVET og høyere utdanningstrening - HET.

Hvorfor OLG er leder innen utdanning

  • Akkreditert: med Sørafrikanske kvalifikasjonsmyndighet (SAQA) og Institutt for høyere utdanning og opplæring (DHET)
  • Rimelig: tilgang til fleksible betalingsplaner
  • Tilgjengelig: Registrer når som helst og studere hvor som helst
  • Dedikert studentstøtte: med OLG4ME studentportal, digital undervisning og virtuelle klasserom
  • Innovative lærings- og læringsmetoder: Å hjelpe elevene til å trives
  • Blended leveringsmodus: fjernundervisning kombinert med læringsstøtte på læringshubber
  • Bransjeledere: med over 20 års erfaring i feltet

Steder

Johannesburg

Address
Hutton Court, 2nd floor
8 Summit Road (cnr Jan Smuts Avenue)
Hyde Park

Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika