Les den offisielle beskrivelsen

Paramount Aviation Academy er en eksklusiv flygende skole i byen Bethlehem, som ligger ved foten av Maluti og Drakensberg-fjellene i Sør-Afrika.

Her mener vi at personlig oppmerksomhet fra svært erfarne instruktører er nøkkelen til å produsere eksepsjonelle piloter som er selvsikker og kompetente.

hvorfor velge ossHer er grunnene til at Paramount Aviation Academy bør være ditt foretrukne valg når det gjelder å lære å fly:

ERFARET INSTRUKTØRER

Våre instruktører er svært erfarne og dedikert til å lære folk å fly i nærhet.

FANTASTISK VED

Free State Highlands har fantastisk vær, noe som betyr at elevene kan fly nesten hver dag på året.

Ingen trykk / tidsavfall

Stille flyplass betyr at studentene kan konsentrere seg om å lære å fly uten å bli rushed

VARMT

På varme dager eller høyere høyder er atmosfæren mindre tett, og derfor er det nødvendig med større forsiktighet

Omgivelser

Med Paramount Aviation Academy ligger kun 20 minutter fra Clarens, 2 timer fra et førsteklasses skisted og mange andre fantastiske attraksjoner, arrangerer vi ofte utflukter hvor det er mye moro å være.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Paramount Aviation Academy

En kommersiell pilot kan kompenseres for å fly. Opplæring for lisensen fokuserer på bedre forståelse av flysystemer og en høyere standard for luftfart. ... [+]

En kommersiell pilot kan kompenseres for å fly. Opplæring for lisensen fokuserer på bedre forståelse av flysystemer og en høyere standard for luftfart. Selve lisensen selv tillater ikke en pilot å fly i instrument meteorologiske forhold.

En kommersiell flygeleder må kunne operere et komplekst fly, da et spesifikt antall timer komplisert (eller turbindrevet) flytid er blant forutsetningene, og minst en del av den praktiske undersøkelsen utføres i et komplekst fly.

Denne lisensen tillater ikke at piloten skal sette opp en operasjon som bærer medlemmer av offentligheten til leie; Slike operasjoner er underlagt andre forskrifter. Ofte vil det kommersielle lisensen redusere pilotens forsikringspremier, da det er bevis på trening til en høyere sikkerhetsstandard.... [-]

Sør-Afrika Betlehem
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Paramount Aviation Academy

En privatpilotlisens er det første skrittet mot å skaffe seg en CPL. Det lar deg bære et begrenset antall passasjerer. ... [+]

En privatpilotlisens er det første skrittet mot å skaffe seg en CPL. Det lar deg bære et begrenset antall passasjerer.

Krav til å starte- 16 år eller eldre (du kan begynne å trene tidligere, men må være 17 år for å bli tildelt et privatpilot og 16 år for å kunne gå alene)- Hold en gyldig klasse 1 eller 2 medisinsk sertifikat (vi har leger i Betlehem som kan utføre flyet ditt medisinsk når du har startet kurset)- Du bør kunne snakke engelsk på et konversasjonsnivå, da det er et krav om å bestå en engelskspråklig test for å få tak i radiolisens.Juridiske flygingskravMinst 25 timers dobbeltflyging instruksjon (dual - praktisk flytraining med en instruktør ombord)Minst 15 solo timer (dette består av minst 5 timer langrenn, 5 timers krets- og landingstrening og 5 timers generell flygetrening)5 timer instrumentflygingstrening.... [-]
Sør-Afrika Betlehem
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk