Les den offisielle beskrivelsen

Regent Business School (RBS) ble etablert for å tilfredsstille den økende etterspørselen etter ledelse utdanning i det sørlige Afrika. RBS er registrert som en privat institusjon for høyere utdanning ved Institutt for Higher Education and Training (DHET) i Sør-Afrika. I tillegg har rådet om høyere utdanning (CHE) akkreditert RBS 'programmer herunder flaggskip Master of Business Administration Degree (MBA). RBS har også flere andre utmerkelser fra ulike institusjoner. RBS tilbyr en rekke akkrediterte programmer fra høyere sertifikat til post graduate kvalifikasjoner. RBS avstand og støttede læringsprogrammer gir en profesjonell pedagogisk kvalifisering som vil utstyre utdannet med praktisk virksomhet kunnskap til å gjøre det mulig suksess i det svært konkurransedyktig og globalt arbeidsmiljø. RBS er oppmerksom på behovet for sine programmer for å reflektere ledende internasjonal forretningsskikk. Studie og støtte produktet omfatter case study simulering av reelle forretningsmessige situasjoner spesielt designet for å reflektere kutte utviklingen edge i arbeidssituasjonen og deres innvirkning på forretningsskikk.

RBS er sterkt forpliktet til å utvikle virksomheten og entreprenørielle ferdigheter i det sørlige Afrika og samtidig sikre våre studenter et konkurransefortrinn i et raskt skiftende forretningsklima.

Hvorfor velge REGENT Business School (RBS)

RBS har utviklet en rekke programmer som er utformet for å gi enkeltpersoner og organisasjoner med forvaltningen kompetanse og kritiske ferdigheter som er nødvendige for å bygge og opprettholde konkurransefortrinn i en raskt skiftende og komplekse forretningsmiljø. RBS ekspertise har utviklet seg gjennom kontinuerlig forskning og utvikling foretatt i å levere et utvalg av lokale og internasjonale virksomhet og lederutviklingsprogrammer.

Som en spesialisert utdanning og opplæring leverandør av ledelsesrelaterte læringsprogrammer, har RBS kapasitets, systemer og ressurser til å levere kurs med fleksibiliteten til stedet, offsite samt web-basert undervisning og læring. Det er velkjent at vellykkede selskaper gjør bevisste anstrengelser for å sikre at opplæring av ansatte ikke kompromiss produksjon og virksomhet tid. RBS leverer kurs som er fleksible og støttes av en rekke støttetjenester anlegg dvs. telefonsupport, ansikt til ansikt forelesninger, online og web støtte og virtuelle klasserom. Dette plasserer organisasjoner i forkant av konkurranseevnen har sine ansatte trent og oppløftet samtidig opprettholde optimal produktivitet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Etterutdanning Diplom

Regent Business School

Postgraduate Diploma in Management (PG Dip Man) er en 1 år videreutdanning kvalifisering som gjør at elever med relevant arbeidserfaring og nødvendige kvalifikasjoner ... [+]

Postgraduate Diploma in Management (PG Dip Man) er en 1 år videreutdanning kvalifisering som gjør at elever med relevant arbeidserfaring og nødvendige kvalifikasjoner for å videreutvikle sine funksjonelle og reflekterende kompetanse i ledelse, ledelse og administrasjon. Programmet har som mål å utvikle et integrert konseptuell forståelse, syntese og kritisk bruk av spesialiserte kvalitative og kvantitative spørsmål i ledelse.

Kvalifiseringen er rettet mot elever som har relevant arbeidserfaring og opptar midten og senior lederstillinger og som har fullført en bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjoner. Denne kvalifiseringen vil gjøre det mulig elever til å utvikle seg i dybden, disiplin spesifikke ferdigheter og anvendt kompetanse i privat og offentlig sektor som vil gi muligheter for personlig intellektuell vekst, mer målrettet arbeid og lage en forbedret bidrag til samfunnet. Kvalifiseringen vil styrke elevene til å løse problemer på en fokusert måte og å effektivt administrere og fordele ressurser, til å kommunisere effektivt og for å bidra til kunnskap og sosio-økonomisk transformasjon på en ansvarlig og etisk forsvarlig måte.... [-]

Sør-Afrika Durban Johannesburg
Februar 2020
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Regent Business School

Hovedfagsutdanning i pedagogisk ledelse og lederskap (PG Dip EML) er en ettårig ... [+]

Hovedfagsutdanning i pedagogisk ledelse og lederskap (PG Dip EML) er en ettårig post graduate kvalifikasjoner som søker å utvikle kapasiteten i ledelse og lederskap i en pedagogisk ledelse kontekst. Fokus for programmet er å forbedre praksis for ledelse og lederskap i utdanningssektoren.

Programmet gjør det mulig for studenter med utdanning bakgrunnen for å utvikle integrerte og funksjonelle reflekterende kompetanse i pedagogisk ledelse. Den er ment for pedagogiske ledere og de som håper å okkupere lederstillinger i utdanningsinstitusjoner. Programmet undersøker spørsmål som styringsprinsipper, pedagogisk ledelse, ledelse i utdanning, økonomistyring i utdanningsinstitusjoner og bruk av informasjonsteknologi i utdanning.... [-]

Sør-Afrika Durban Johannesburg
Februar 2020
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk