Regent Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Regent Business School (RBS) ble etablert for å tilfredsstille den økende etterspørselen etter ledelse utdanning i det sørlige Afrika. RBS er registrert som en privat institusjon for høyere utdanning ved Institutt for Higher Education and Training (DHET) i Sør-Afrika. I tillegg har rådet om høyere utdanning (CHE) akkreditert RBS 'programmer herunder flaggskip Master of Business Administration Degree (MBA). RBS har også flere andre utmerkelser fra ulike institusjoner. RBS tilbyr en rekke akkrediterte programmer fra høyere sertifikat til post graduate kvalifikasjoner. RBS avstand og støttede læringsprogrammer gir en profesjonell pedagogisk kvalifisering som vil utstyre utdannet med praktisk virksomhet kunnskap til å gjøre det mulig suksess i det svært konkurransedyktig og globalt arbeidsmiljø. RBS er oppmerksom på behovet for sine programmer for å reflektere ledende internasjonal forretningsskikk. Studie og støtte produktet omfatter case study simulering av reelle forretningsmessige situasjoner spesielt designet for å reflektere kutte utviklingen edge i arbeidssituasjonen og deres innvirkning på forretningsskikk.

RBS er sterkt forpliktet til å utvikle virksomheten og entreprenørielle ferdigheter i det sørlige Afrika og samtidig sikre våre studenter et konkurransefortrinn i et raskt skiftende forretningsklima.

Hvorfor velge REGENT Business School (RBS)

RBS har utviklet en rekke programmer som er utformet for å gi enkeltpersoner og organisasjoner med forvaltningen kompetanse og kritiske ferdigheter som er nødvendige for å bygge og opprettholde konkurransefortrinn i en raskt skiftende og komplekse forretningsmiljø. RBS ekspertise har utviklet seg gjennom kontinuerlig forskning og utvikling foretatt i å levere et utvalg av lokale og internasjonale virksomhet og lederutviklingsprogrammer.

Som en spesialisert utdanning og opplæring leverandør av ledelsesrelaterte læringsprogrammer, har RBS kapasitets, systemer og ressurser til å levere kurs med fleksibiliteten til stedet, offsite samt web-basert undervisning og læring. Det er velkjent at vellykkede selskaper gjør bevisste anstrengelser for å sikre at opplæring av ansatte ikke kompromiss produksjon og virksomhet tid. RBS leverer kurs som er fleksible og støttes av en rekke støttetjenester anlegg dvs. telefonsupport, ansikt til ansikt forelesninger, online og web støtte og virtuelle klasserom. Dette plasserer organisasjoner i forkant av konkurranseevnen har sine ansatte trent og oppløftet samtidig opprettholde optimal produktivitet.

Steder

Durban

Regent Business School, Kwazulu Natal

Address
35 Samora Machel (Aliwal Street)
4001 Durban, KwaZulu-Natal, Sør-Afrika
Telefon
(+27-31) 304-4626

Johannesburg

Regent Business School, Johannesburg

Address
Sunnyside Park,13 Frost Avenue
2092 Johannesburg, Gauteng, Sør-Afrika
Telefon
(+27-11) 482-1404