Les den offisielle beskrivelsen

Vårt formål

Å gi et miljø av fortreffelighet som oppfordrer utviklingen av hver elev til sitt eller hennes fulle potensiale, i idrettsutøvelse, utdanning, personlig utvikling og forberedelse til livet.

Å være et hotbed av talentutvikling. Å trene og produsere mestere. Å utvikle ledere og positive bidragsytere til samfunnet.

Coaching Filosofi

På TGSE er vår veiledningsfilosofi basert på å behandle hver spiller som individ, med unike egenskaper og attributter. Vi trener ferdigheter først mens du veileder spilleren for å finne sin egen optimale rute til mestring. Mens vi tror på bruk av grunnleggende, bruker vi et bredt spekter av både tradisjonelle og innovative måter å oppnå den beste golfen til våre spillere. Vi fortsetter å lære av hver av våre spillere og forbli åpen for alle veier for forbedring og læring. Profesjonell golf blir langt mer enn bare talent og teknikk, og vi på TGSE tar sikte på å være i forkant med utviklingen av golf coaching ".

Trening Filosofi

TGSE-treningsfilosofien satser på å trene de viktigste ytelsesferdighetene som kreves for mastery. Vi tror at alle ferdigheter kan trent med riktig læringsstilling, arbeidsmoral, veiledning og læringsmiljø. Ferdighetsfokusert trening kommer til hjertet av hver spillers behov og setter ytelse fremfor estetikk, noe som sikrer akselerert læring.

Vi følger også prinsippene for Long Term Player Development, trening juniorer på forskjellige måter i hvert utviklingsstadium.

Vi tilbyr helhetlig trening på alle følgende områder;

  • Ferdighetsopplæring
  • Teknikk
  • Golf Fitness
  • Mental kondisjonering
  • Kursstrategi

Ytterligere faktorer som vi vurderer inkluderer:

  • Utstyr
  • livsstil
  • Ernæring
  • Turneringsforberedelse
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

The Golf School of Excellence

Spill og studer golf i det perfekte hele året rundt i Sør-Afrika. ... [+]

Oversikt

Drømmer du om å delta på en golfskole? Hvis du har en lidenskap for golf og vil gjøre en karriere ute av spillet du elsker, så er dette 3-årige kurs / golfkvalifikasjon for deg.

Motta opplæringstrening for elite for å forberede deg på en lekerkarriere.Studier golfspesifikke PGA-fag for å forberede og kvalifisere deg til en karriere i golf.Få praktisk bransjeerfaring, inkludert muligheten for 8 ukers coaching i USA.Behold amatørstatusen din gjennom hele studiene, slik at du kan konkurrere på amatørkretsen, representere provinsen eller ditt land.Omtrent 25% av studenten vår er internasjonale studenter.Coaching Program

Elever oppnår elitutdanningstrening fra TGSE-treningslaget, ved hjelp av Total Golf Coaching System. Ferdighetstrening og teknisk coaching kommer i form av både individuelle og lagspill.... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk