The Private Hotel School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til The Private Hotel SCHOOL

Basert på de vakre omgivelsene i byen Stellenbosch, Sør-Afrikas fremste vin turistmål, og landets kulinariske hovedstad, er The Private Hotel School hvor gjestfrihet drømmer. The Private Hotel School med sin dyktige team av fagfolk, undervisning nasjonalt og internasjonalt akkrediterte kurs, er en av de mer ettertraktede hotellet skoler i Sør-Afrika og vil hjelpe deg å realisere dine ambisjoner om en karriere i den stimulerende verden av gjestfrihet. Våre læreplanen kombinerer innovativ og ledende kant gjestfrihet instruksjon med solid praktisk opplæring og kunnskap om serveringsbransjen. Dette gir oss muligheten til å levere morgendagens gjestfrihet industriledere med hands-on trening, pedagogiske og kulturelle bevissthet ferdigheter nødvendig for å lykkes i dagens konkurranseutsatte globale økonomien. Samtidig ønsker vi også å fremme internasjonal goodwill og vennskap. På vår gjestfrihet skole våre studenter er opplært til å mestre knappe faglige ferdigheter, få høye nivåer av den spesialiserte kunnskapen som trengs for å utmerke seg i gjestfrihet miljø. Våre kvalifikasjoner er akkreditert av AHA-IHMS og gjør at våre studenter til å fullføre sin valgfri tredje år i USA.

Hva gjør oss annerledes og skiller oss fra alle andre gjestfrihet academy?

1- TPHS er registrert med Department of Higher Education and Training (Reg No: 2010 / HE007 / 005) som en privat høyere utdanningsinstitusjon og er registrert å tilby følgende Hospitality studier:

  • Høyere Sertifikat i Hospitality Management,
  • Advanced Certificate i Hospitality Management og en
  • Advanced Diploma i Hospitality Education.

2- Vi er den eneste sørafrikanske skole som tilbyr en Advanced Diploma i Hospitality Education.

3- Vi er stolte medlemmer av de ledende sørafrikanske foreninger som Fedhasa (Federated Reiseliv Sør-Afrika), Foreningen for private leverandører av utdanning, opplæring og utvikling (APPETD) og South African Chefs Association (SACA).

4- The Private Hotel School er akkreditert av den internasjonalt anerkjente og respekterte amerikanske Hospitality Academy- International Hotel Management Schools (AHA-IHMS). IHMS skoler er opptatt av å gi et innovativt svar på serveringsbransjen behov for ledere.

5- The Private Hotel School er et registrert og godkjent senter for internasjonalt anerkjent City & Guilds Group.

6- Vi har en samarbeidsavtale med den internasjonalt preget Stellenbosch University.

7- Regissøren av The Private Hotel School er et rådgivende styremedlem i AHA-IHMS (International Hospitality Management Schools).

8- Vi er medlem av USA National Restaurant Association (NRA).

9- Vi er medlem av Tourism Stellenbosch.

10- TPHS sitter i styret i EUROCHRIE, den offisielle forbund for Europa og Afrika, fra Det internasjonale råd for reiseliv lærere.

Som student ved The Private Hotel School vil du mestre knappe faglige ferdigheter og få høye nivåer av den spesialiserte kunnskapen som trengs for å utmerke seg i serveringsbransjen. Hvis du er interessert i en karriere i gjestfrihet eller kulinariske felt, ønsker vi å utvide en personlig invitasjon til deg og din familie til å besøke vår campus og å oppleve Private Hotel School forskjell.

Steder

Stellenbosch

The Private Hotel School

Address
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Stellenbosch, Western Cape, Sør-Afrika
Telefon
+27 21 881 3792