University of Johannesburg

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Levende, flerkulturelle og dynamisk, den University of Johannesburg (UJ) deler tempo og energi av kosmopolitiske Johannesburg, byen hvis navn det bærer. Stolt sørafrikansk, er universitetet i live ned til sine afrikanske røtter, og godt forberedt for sin rolle i actualising potensialet som høyere utdanning holder for kontinentets utvikling.

Den fenomenale suksesshistorie ved Universitetet er en som har overrasket kritikerne og vunnet over skeptikerne. Å være en institusjon som stolt i sin tilgjengelig excellence, etter bare 11 år UJ har etablert seg som en institusjon for global forskning og verdensklasse vekst.

I sine første fem års eksistens, UJ doblet sin akkreditert forskning utgang og en økning i antall fremstående sørafrikanske Forskning Stoler fra ingen til sju. Dette bemerkelsesverdig prestasjon ble nådd godt foran målet satt for 2015. 2010-forskning utfallet var resultatet av UJ ønske, den første tiden, for å etablere UJ som en grundig forskning-fokusert universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet innlagt på høyt respektert konsortium av 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en viktig anerkjennelse av den voksende internasjonal vekst av UJ.

UJ skryte verdensklasse, internasjonalt anerkjente akademiske programmer basert på læreplaner informert av cutting-edge utviklingen i både lavere og høyere utdanning. UJ programmer, innenfor sine ni fakulteter, er utformet for å forberede studentene for arbeidslivet og for global statsborgerskap. Universitetet har fire studiesteder, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Basert på valg av UJ sin Orange Carpet førsteårsstudenter - de med en APS skårer lik og større enn 40 poeng - flaggskipet programmer inkluderer: Regnskap; Elektrisk og elektronisk / Mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / BCom Law; Matematikk / Anvendt matematikk; IT / Computer Sciences; Menneskelig fysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og lærerutdanning.

For å gjøre UJ undervisnings-, forsknings- og innovasjons mål en realitet, UJ har, i løpet av de siste åtte årene, investert i overkant av R2 milliarder til oppgradering og utvidelse av stue og læring fasiliteter på alle sine studiesteder og til å skape et trygt og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både ansatte og studenter.

UJ også innført håndholdte enheter (en tablet eller laptop) i første-års klasserom i 2014, i et forsøk på å koble disse unge sinn med verden av e-kunnskap som de vokser til, og å forvandle deres evne til å bidra og konkurrere.

UJ er utdannet suksessrate står nå på 83,4% og den samlede årlige utdannet produksjon er i overkant av 11 400 studenter. Universitetets første året Experience Programme (FYE), et initiativ som tilbyr faglige ferdigheter forsterkning med en aksent på studenter mentoring medstudenter, er en av støtteprogrammer som hjelper lette skole-til-universitetet overgang. Nesten 1.300 student veiledere, valgt fra tredje-års nivå og opp, fungere som et grensesnitt mellom studenter og faglærere. UJ også innført faglige rådgivere i universitetets boliger og godkjent off-campus overnatting. Under UJ Academic Excellence Programme, er 250 studieveiledere som serverer 2000 førsteårsstudenter i 25 boliger.

Bemerkelsesverdig, også, er at UJ, med mer enn 49 500 studenter; 2300 internasjonale studenter; 6700 postgraduates og anerkjente vitenskapelig ansatte, er en institusjon med en beundringsverdig oppgradering rate. UJ er hjem til 133 rangerte forskere, hvorav seks er A-karakter, og har syv National Research Foundation Stoler. I tillegg gir den det største antall svarte regnskapsførere i alle akkrediterte bolig universiteter i landet.

Mens UJ forfølger global fortreffelighet og alder, ser for seg universitetet være nasjonalt responsive på en måte som bare UJ kan. I denne forbindelse, blant Sør-Afrikas seks ledende universiteter, bare UJ gir hell tilgang til nesten 2000 første-års studenter som kommer fra de fattigste samfunnene, og gir dem, der det trengs, med topp-up NSFAS finansiering, bursaries og to sunne måltider om dagen .

I løpet av de neste ti årene, har UJ satt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence in Research and Innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En internasjonal profil Fit for Global Excellence og Stature.
En enestående Student Experience.
Aktiv Globalt omdømmebygging, og
En institusjon og Folkets Fit for Global Excellence og Stature.

Visjon

En internasjonal University of valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sitt fellesskap for å transformere og tjene menneskeheten gjennom innovasjon og samarbeid jakten på kunnskap.

verdier

FANTASI SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Forme fremtiden

tenker uavhengig
Utvikling av en kosmopolitisk identitet
Utviser ambisjon og stasjonen
Vedta entreprenørielle tilnærminger

Læring sammen fra vårt mangfold

Å gjøre kloke beslutninger kollektivt

Engasjerende menings med hverandre
Viser gjensidig respekt
ledende consultatively

Utvikle en bærekraftig måte gjennom skapende bidrag

Introspecting for fornyelse

Nyvinninger for det felles beste
Making positiv endring
Å dra nytte av oversett muligheter

Treasuring akademisk frihet

Søker balanse i jakten på kunnskap

Facing utfordringer med mot og tjene tillit
Opptre ansvarlig ved å være rettferdig, konsekvent og gjennomsiktig
Delta i og hjelpe samfunnet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til å uttrykke medfølelse, rettferdighet, gjensidighet, verdighet, harmoni og menneskeheten av hensyn til å bygge, vedlikeholde og styrke fellesskapet. Ubuntu taler til vår interconnected, vår felles menneskelighet og ansvaret til hver som renner fra vår forbindelse.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se Etterutdanning Diplomer » Se Etterutdanning Sertifikater » Se Sertifikater » Se Diplomer » Se kurs » Se Online Avanserte Diplomer » Se Online Bachelor » Se Online Masters » Se Health BAs » Se Health BScs » Se Health Kurs » Se Health Diplomer » Se Health PhD`er » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se BA'er » Se BSc'er » Se Law Kurs » Se Law PhD » Se Law LLB » Se MA » Se MSc » Se PhD » Se Law LLM » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Avansert diplom i Business Information Technology

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Hensikten med denne kvalifiseringen er å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å utvikle programvareløsninger for å løse business problemer effektivt ved hjelp av den nyeste teknologien. Den produserer diplomaten med de teoretiske og praktiske ferdigheter satt til å bruke de nyeste teknologier og verktøy når du utvikler en optimal programvare løsning for en bedrift. [+]

Hensikten med denne kvalifiseringen er å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å utvikle programvareløsninger for å løse business problemer effektivt ved hjelp av den nyeste teknologien. Den produserer diplomaten med de teoretiske og praktiske ferdigheter satt til å bruke de nyeste teknologier og verktøy når du utvikler en optimal programvare løsning for en bedrift.

Opptakskrav

Enhver passende bachelorgrad eller tre år Diploma i informasjonsteknologi, med minst ett års programvareutvikling erfaring. Søkere må et gjennomsnitt på 60% i løpet av sitt siste studieår.

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]


Avansert diplom i detaljhandel

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma i Retailing er å utvikle anvendt og praktisk kompetanse av utdannet i oppkjøpet, forståelse og anvendelse av detaljhandel prinsipper. Det gir en intensiv, fokusert og anvendt spesialisering innen Retail å sikre at kandidatene har en dyp og systematisk forståelse av dagens tenkning, praksis, teori og metode innen Retail. [+]

Formålet med Advanced Diploma i Retailing er å utvikle anvendt og praktisk kompetanse av utdannet i oppkjøpet, forståelse og anvendelse av detaljhandel prinsipper. Det gir en intensiv, fokusert og anvendt spesialisering innen Retail å sikre at kandidatene har en dyp og systematisk forståelse av dagens tenkning, praksis, teori og metode innen Retail.

Opptakskrav

En søker må ha en passende Diploma eller bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikasjoner på NQF nivå 6 som bestemmes av en status komité.

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]


Avansert diplom i finansmarkedene

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma i Financial Markets er å utvikle studentens kunnskap om faget av finansielle markeder og handel. [+]

Formålet med Advanced Diploma i Financial Markets er å utvikle studentens kunnskap om faget av finansielle markeder og handel. Programmet består av en fokusert pensum å forberede studenten for en karriere i finansmarkedene. Læreplanen omfatter ti emneområder som spenner fra Introduksjon til Financial Markets til Theory of Corporate Hendelser til handel med finansielle markeder og Avslutt finansielle transaksjoner i markedet. Maste av læreplanen skal gi studentene mulighet til å syntetisere finansielle markedet prinsipper og anvende finansielle instrumenter på en profesjonell måte. Grunnleggende kunnskap om globale investeringer er relevante for finansmarkedet industrien vil bli oppnådd slik at kvalifiseringen studenten til å arbeide i dagens verden av profesjonelle finansmarkedene industrien. Programmet legger vekt på kompetanse, integritet, og anvendelse av etikk i et profesjonelt miljø. Den vellykkede Studenten skal få en global og sørafrikanske finansmarkedet perspektiv og en grundig forståelse av markedet som vil gi dem et konkurransefortrinn for sysselsetting.... [-]


Avansert diplom i regnskap

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma er å forberede studenten for videre læring innen regnskap, revisjon og skatt. Programmet vil også forberede studenten for arbeidsmarkedet ved at en student å bruke integrert kunnskap og avanserte konseptuelle tenkning ferdigheter til komplekse problemstillinger i regnskap, revisjon og skatt. [+]

Formålet med Advanced Diploma er å forberede studenten for videre læring innen regnskap, revisjon og skatt. Programmet vil også forberede studenten for arbeidsmarkedet ved at en student å bruke integrert kunnskap og avanserte konseptuelle tenkning ferdigheter til komplekse problemstillinger i regnskap, revisjon og skatt.

opptakskrav

Opptakskrav for Advanced Diploma i Revisjon er en Diploma eller National Diploma med Financial regnskap, revisjon eller intern revisjon og skatt på et tredje år nivå og Grade 12 Matematikk med minimum APS av 4. Studenter med en APS under 4 for matematikk eller med Grade 12 Mathematical Literacy vil kun bli vurdert etter ferdigstillelse av Matematikk for Diploma studenter modulen tilbys av Fakultet for naturvitenskap ved Universitetet i Johannesburg til alle andre og tredje året Diploma studenter interessert i å forfølge videre studier ved Universitetet i Johannesburg.... [-]


Avansert diplom i utdanning i hjelpe utdanning

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

[+]

[-]

Avansert diplom i verdigrunnlaget og ledelse

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Advance Diploma er å forberede Diplom eller National Diploma studenter innen eiendom verdivurdering og ledelse. Det vil også gi en mulighet for studentene til å bli profesjonelle eiendomsmeglere etter fullført kravene i Sør-Afrika råd for Eiendomsinvesteringer Profession (SACPVP). [+]

Formålet med Advance Diploma er å forberede Diplom eller National Diploma studenter innen eiendom verdivurdering og ledelse. Det vil også gi en mulighet for studentene til å bli profesjonelle eiendomsmeglere etter fullført kravene i Sør-Afrika råd for Eiendomsinvesteringer Profession (SACPVP).

opptakskrav

Opptakskravene for Advanced Diploma i eiendom verdivurdering og ledelse er en Diploma eller National Diploma med spesialisering i eiendomsforvaltning eller tilsvarende og Grade 12 Matematikk med et minimum APS av 4. Studenter med en APS under 4 for matematikk eller med Grade 12 Mathematical Literacy vil kun bli vurdert etter ferdigstillelse av Matematikk for Diploma studenter modulen tilbys av Fakultet for naturvitenskap ved Universitetet i Johannesburg til alle andre og tredje året Diploma studenter interessert i å forfølge videre studier ved Universitetet i Johannesburg.... [-]


Avansert diplom i økonomi

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Advance Diploma er å utvide og utdype kunnskap, forståelse, innsikt og ferdigheter med sikte på videre læring i økonomi. Programmet er utviklet for å forberede studenten for arbeidsmarkedet ved å gi dem verktøy for riktig tolkning og forståelse av økonomien på en mikroøkonomisk og makroøkonomisk nivå, innenfor rammen av virksomheten miljøet. [+]

Formålet med Advance Diploma er å utvide og utdype kunnskap, forståelse, innsikt og ferdigheter med sikte på videre læring i økonomi. Programmet er utviklet for å forberede studenten for arbeidsmarkedet ved å gi dem verktøy for riktig tolkning og forståelse av økonomien på en mikroøkonomisk og makroøkonomisk nivå, innenfor rammen av virksomheten miljøet.

opptakskrav

Opptakskrav for Advanced Diploma i økonomi er en Diploma, National Diploma eller BTech med økonomi som en viktig opp til tredje årstrinn (med et gjennomsnitt på 55% for Economics tre og et totalt gjennomsnitt på 55% for den aktuelle kvalifisering og en minimum APS av 4 for matematikk). Studenter med en APS under 4 for matematikk eller med Grade 12 Mathematical Literacy vil kun bli vurdert etter vellykket gjennomføring av Matematikk for Diploma studenter modulen tilbys av Fakultet for naturvitenskap til alle andre og tredje året Diploma studenter interessert i å forfølge videre studier ved Universitetet .... [-]


Avansert diplom i økonomistyring

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Advanced Diploma er å forberede Diplom eller National Diploma studenter for videre læring innen økonomistyring og økonomistyring. [+]

Formålet med Advanced Diploma er å forberede Diplom eller National Diploma studenter for videre læring innen økonomistyring og økonomistyring.

Programmet vil forberede studenten for arbeidsmarkedet ved å la dem bruke integrert kunnskap og avanserte konseptuell tenkning ferdigheter for å innovativt løse komplekse problemer i økonomistyring.

opptakskrav

Opptakskrav for Advanced Diploma i Financial Management er en Diploma eller National Diploma med Financial Accounting and Management Accounting på et tredje år nivå og Grade 12 Matematikk med minimum APS av 4. Studenter med en APS under 4 for matematikk eller med Grade 12 Mathematical Literacy vil kun bli vurdert etter ferdigstillelse av Matematikk for Diploma studenter modulen tilbys av Fakultet for naturvitenskap ved Universitetet i Johannesburg til alle andre og tredje året Diploma studenter interessert i å forfølge videre studier ved Universitetet i Johannesburg.... [-]


Diplom

Diploma Extended Diploma in Operations Managements

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Utfall Conduct og vise kunnskap og anvendelse av prosjekt- og supply chain management prinsipper, kvalitets- og produktivitetsforbedringer. [-]

Diplom finansielle tjenester operasjoner

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med Diploma i Financial Services Operations er å utvikle studentens kunnskap på området finansielle tjenester og sin virksomhet. [+]

Formålet med Diploma i Financial Services Operations er å utvikle studentens kunnskap på området finansielle tjenester og sin virksomhet. Programmet består av en fokusert pensum å forberede studenten for en karriere i finansnæringen. Maste av læreplanen skal gi studentene mulighet til å syntetisere finansielle tjenester operasjoner prinsipper på en profesjonell måte. Grunnleggende kunnskap om globale finansielle tjenester som er relevante for finansnæringen vil bli oppnådd slik at kvalifiseringen studenten til å arbeide i dagens verden av profesjonelle finansielle tjenester operasjoner industrien. Programmet legger vekt på fem kompetanse, integritet, og anvendelse av etikk i et profesjonelt miljø. Den vellykkede Studenten skal få en global og sørafrikanske finansmarkedet perspektiv og en grundig forståelse av miljøet som vil gi dem et konkurransefortrinn for sysselsetting.... [-]


Diplom i arkitektur

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

The Department of Architecture tilbyr Diploma i arkitektur, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Samveldet Association for Architecture (CAA). [+]

Arkitektoniske fagfolk er involvert i utformingen av det bygde miljø. Deres innsats er tydelig overalt, fra den enkle konstruksjonen av en rimelig boligprosjekt til den sofistikerte oppføring av skyskrapere. Arkitektoniske fagfolk er ansatt i design, teknologisk oppløsning og styring av byggeprosjekter.

The Department of Architecture tilbyr Diploma i arkitektur, som har ubetinget validering fra Architectural Profession (SACAP) og Samveldet Association for Architecture (CAA).

Diploma i Arkitektur brosjyre

[-]

Diplom i Business Information Technology

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Witn en Diploma i Business Information Technology, utøvere IT tilby løsninger til virksomheten problemer gjennom bruk av PC-basert teknologi og teknikker. [+]

Witn en Diploma i Business Information Technology, utøvere IT tilby løsninger til virksomheten problemer gjennom bruk av PC-basert teknologi og teknikker.

Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 6 (70% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.

[-]

Diplom i mat og drikke operasjoner

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Den vellykkede mat og drikke operasjoner student vil ha de nødvendige kunnskaper, tekniske og personlige ferdigheter på operative og tilsynsnivå innen nærings- og nytelsesmiddelindustrien i Sør-Afrika eller internasjonalt. [+]

Den vellykkede mat og drikke operasjoner student vil ha de nødvendige kunnskaper, tekniske og personlige ferdigheter på operative og tilsynsnivå innen nærings- og nytelsesmiddelindustrien i Sør-Afrika eller internasjonalt.

Folk kan jobbe i serveringsenheter, private og utøvende catering, markedsføring og kampanjer, opplæring eller i områder med mat og drikke i bransjen.

Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]


Diplom i moteproduksjon

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Studenten få denne kvalifiseringen vil demonstrere kompetanse i å analysere og anvende prinsippene i mote-systemet fra produksjon til forbruk for å m eet markedets krav. [+]

Studenten få denne kvalifiseringen vil demonstrere kompetanse i å analysere og anvende prinsippene i mote-systemet fra produksjon til forbruk for å m eet markedets krav.

Programmet er strukturert for å produsere resultater demonstrert av studentens evne til å:

Utvikle og anvende en produksjonsstrategi som gjenspeiler markedsundersøkelser, design, merkevarebygging, markedsføring, varehandel og distribusjon av et produktspekter som tilfredsstiller behovene til en identifisert mote målgruppe. Påfør avanserte tekstil applikasjon, manuelle ferdigheter og datateknologi (CAD / CAM) til produksjonsprosesser av et variert utvalg av mote produkter. Utvikle tekniske pakker som analysere, løse og kommunisere problemer knyttet til teknisk produktutvikling og kvalitetsforbedring av mote produkter. Påfør forretnings, personell og drift ledelsesprinsipper for å forbedre kvalitet, produktivitet og lønnsomhet relatert til mote industrien. Gjennomføre grunnleggende forskning i et valgt spesialisert område av mote forsyningskjeden: teknisk produktutvikling; tekstil-teknologi og anvendelse; produksjons- og kvalitetssystemer; markedsføring og merkevarebygging; materiale og produkt sourcing; og adopsjon og forbruk av mote elementer. Karriere opportunaties ... [-]

Diplom i regnskap

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Hensikten med dette diplomet er å gi regnskap kunnskap og ferdigheter for å sikre kompetanse i å utføre rapporteringsfunksjoner, slik beskatning tjenester og rådgivningstjenester på en regnskapsmessig tekniker nivå, og å konvertere denne innebygde kunnskap praktisk talt inn i en regnskapsmessig programmet. [+]

Hensikten med dette diplomet er å gi regnskap kunnskap og ferdigheter for å sikre kompetanse i å utføre rapporteringsfunksjoner, slik beskatning tjenester og rådgivningstjenester på en regnskapsmessig tekniker nivå, og å konvertere denne innebygde kunnskap praktisk talt inn i en regnskapsmessig programmet.

Mulige Karriere regnskap Tekniker Bokholder Kostnad Accountant Opptakskrav minimum APS 20 med matematikk 22 med Mathematical Literacy Norsk: 3 Matematikk: 3 Mathematical Literacy: 5

Merknader:

Programmene presenteres på engelsk. Å oppnå nivå (vurdering) oppnådd for Life Orientering er ikke inkludert i beregningen av opptakspoeng Score (APS). [-]

Diplom i smykkedesign og produksjon

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Vitnemålet Programmet inneholder Smykker praksis som inkluderer Smykkedesign, Tegning og produksjonsteknikker. Andre viktige områder av studien omfatter gemmology, Teknologi, kontekstuelle studier og Design Management. Avdelingen fremmer en dual fokus på kommersiell og high-end fine smykker med vekt på konseptdesign. [+]

The University of Johannesburg (UJ) ligger i millionbyen Johannesburg og er en av de dynamiske Smykker navene i Sør-Afrika. Den toppmoderne fasiliteter, kombinert med ekspertisen til å forelese ansatte gjør UJ Department of Smykkedesign en ledende innstilling for å studere mot en karriere i Smykker bransjen. Avdelingen har som mål å dyrke bredt baserte ferdigheter knyttet til smykker entreprenørskap. Studentene oppfordres til å utvikle en rekke kompetanser som gjør dem i stand til å oppnå sitt fulle kreative potensial.

Vitnemålet Programmet inneholder Smykker praksis som inkluderer Smykkedesign, Tegning og produksjonsteknikker. Andre viktige områder av studien omfatter gemmology, Teknologi, kontekstuelle studier og Design Management. Avdelingen fremmer en dual fokus på kommersiell og high-end fine smykker med vekt på konseptdesign.... [-]


Nasjonal diplom / nasjonale diplom utvidet i metallurgi ingeniør

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

[-]

Nasjonal diplom / nasjonale diplom utvidet sivilingeniør

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Henvis til Fakultet forordning EB3 for minsteopptakskravene til Senior Certificate (frem til 2008) og National Senior Certificate (fra 2009). N4 sertifikat med minimum pasning på 70% i matematikk og ingeniørvitenskap, og et pass på to språk. Studenter som har bestått egnede tilgang til programmer kan unntas fra minstekravene. Tildeling av diplom [-]

Nasjonal diplom / utvidet nasjonal diplom i ledelse

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Med en National Diploma / Utvidet National in Management utdannet kan fungere som en veileder, First-line Sjef, Senior / mellomleder, leder i Corporate innstillingen, leder av egen bedrift, Branch Manager Forretnings Advisor [+]

Med en National Diploma / Utvidet National in Management utdannet kan fungere som en veileder, First-line Sjef, Senior / mellomleder, leder i Corporate innstillingen, leder av egen bedrift, Branch Manager Forretnings Advisor

National Diploma Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +) Utvidet Opptakskrav National Diploma Minimum APS: 19 med matematikk OR 21 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]


Nasjonal diplom / utvidet nasjonalt diplom i logistikk

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma i logistikk akademikere kan fungere som innkjøpssjefer som handler med innkjøps aspekter ved å drive en bedrift, som lager ledere og mer. [+]

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma i logistikk akademikere kan fungere som innkjøpssjefer som handler med innkjøps aspekter ved å drive en bedrift, som lager ledere og mer.

National Diploma Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +) Utvidet Opptakskrav National Diploma Minimum APS: 19 med matematikk OR 21 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]


Nasjonal diplom / utvidet nasjonalt diplom i menneskelige ressurser

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma i Human Resources Management nyutdannede kan fungere som human resource management utøvere som arbeider med personalrelaterte problemstillinger i organisasjoner. [+]

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma i Human Resources Management nyutdannede kan fungere som human resource management utøvere som arbeider med personalrelaterte problemstillinger i organisasjoner.

National Diploma Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +) Utvidet Opptakskrav National Diploma Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]


Nasjonal diplom / utvidet nasjonalt diplom i små business management

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma in Small Business Management kan du jobbe som en gründer, starte og drive din egen virksomhet, en Business Advisor, administrere en liten / mellomstore bedrifter, eller sosiale entreprenør. [+]

Med en National Diploma / Utvidet National Diploma in Small Business Management kan du jobbe som en gründer, starte og drive din egen virksomhet, en Business Advisor, administrere en liten / mellomstore bedrifter, eller sosiale entreprenør.

National Diploma Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +) Utvidet Opptakskrav National Diploma Minimum APS: 19 med matematikk OR 21 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.... [-]


Nasjonal diplom / utvidet nasjonalt diplom i transport ledelse

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Transport Ledere håndtere en rekke transportrelaterte bekymringer innenfor en virksomhet eller institusjonell virksomhet. [+]

Transport Ledere håndtere en rekke transportrelaterte bekymringer innenfor en virksomhet eller institusjonell virksomhet.

National Diploma Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +) Utvidet Opptakskrav National Diploma Minimum APS: 19 med matematikk OR 21 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.

[-]

Nasjonal diplom i næringsmiddelteknologi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i Food Technology er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i næringsmiddelteknologi. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i Food Technology er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i næringsmiddelteknologi. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for Food Technology bransjen. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i anvendt kjemi

Campus Heltidsstudier 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i anvendt kjemi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i anvendt kjemi. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i anvendt kjemi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i anvendt kjemi. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for Kjemi industrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i biokjemi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i biokjemi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i biokjemi. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i biokjemi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i biokjemi. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for biokjemi industrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i bioteknologi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i bioteknologi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i bioteknologi. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i bioteknologi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i bioteknologi. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for bioteknologiindustrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i fysikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i fysikk er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i fysikk. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i fysikk er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i fysikk. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for fysikk industrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i gruveteknikk

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Den kvalifiserte elev ville være teknisk kompetent i effektiv og trygg prosess og arbeidskraft styring av alle gruveproduksjonsvirksomhet på første nivå ledelse og tilsynsnivå ved gruver. [+]

Instituttet forbeholder seg retten til å velge studenter for dette programmet. Studentene rådes til å sikre en 100% helse posten, slik det kreves for sysselsetting og erfaringslæring i gruver.

MERK:

[-]

Nasjonale diplom i hospitality management

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

The National Diploma i Hospitality Management forbereder graduate med operative og ledelsesmessige aspekter, som kan brukes i alle store selskaper og entreprenørielle bedrifter i serveringsbransjen. [+]

The National Diploma i Hospitality Management forbereder graduate med operative og ledelsesmessige aspekter, som kan brukes i alle store selskaper og entreprenørielle bedrifter i serveringsbransjen.

Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.

[-]

Nasjonale diplom i markedsføring

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Markedsførere bestemme behovene til forbrukere og tilfredsstille forbrukernes krav. [+]

Markedsførere bestemme behovene til forbrukere og tilfredsstille forbrukernes krav.

Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.

[-]

Nasjonale diplom i matematikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i matematikk er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i matematikk. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i matematikk er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i matematikk. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for matematikk industrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i miljørettet helsevern

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Miljø healing forskning, identifisere, evaluere og kontrollere mulige miljø helsefare. [+]

Merk: Påmelding av nye studenter vil ikke skje for Diploma Programme hvis godkjenning er mottatt til å tilby Bachelor i Environmental Health i 2017.

Karriere

Miljø healing forskning, identifisere, evaluere og kontrollere mulige miljø helsefare.

Opptakskrav Minimum APS: 23 Språk av undervisning og lærings- engelsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: Ikke tillatt Physical Sciences: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Tilleggs Tema 1: 4 (50% +) Tilleggs Tema 2: 4 (50% +)

Opptak for internasjonale søkere er underlagt møte samsvarskrav som følger av utlendingsloven No 13 av 2002, forskrift gjort det under universitetets politikk. Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette programmet på grunn av plassbegrensninger. Alle søkere må fullføre NBT (National Benchmark Test) før opptak. Resultatet av NBT vil informere beslutninger tatt på plassering av søkeren. Livet Orientering er ikke inkludert i beregningen av APS.... [-]


Nasjonale diplom i reiselivsledelse

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

The National Diploma i Tourism Management forbereder graduate med operative og ledelsesmessige aspekter for å arbeide i en rekke ulike reiselivsrelaterte sektorer. [+]

The National Diploma i Tourism Management forbereder graduate med operative og ledelsesmessige aspekter for å arbeide i en rekke ulike reiselivsrelaterte sektorer.

Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.

[-]

Nasjonale diplom i retail business management

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

En National Diploma i Retail Business Management forbereder deg for arbeid i dagligvarebransjen. [+]

En National Diploma i Retail Business Management forbereder deg for arbeid i dagligvarebransjen.

Opptakskrav Minimum APS: 22 med matematikk OR 24 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 5 (60% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.

[-]

Nasjonale diplom i Sport Management

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Sports Administrator, fasiliteter manager, profesjonell coach, trener, Sport Markedsfører, Sport Sponsor manager, Events manager og markedsfører utøvere forskning, identifisere, evaluere og kontrollere mulige miljø helsefare. [+]

Karriere

Sports Administrator, fasiliteter manager, profesjonell coach, trener, Sport Markedsfører, Sport Sponsor manager, Events manager og markedsfører utøvere forskning, identifisere, evaluere og kontrollere mulige miljø helsefare.

Opptakskrav Minimum APS: 18 Matematikk OR 19 med Mathematical Literacy Språk av undervisning og lærings- engelsk: 3 (40% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 4 (50% +) Tilleggs Tema 1: 3 (40% +) Tilleggs Tema 2: 3 (40% +) Tilleggs Tema 3: 3 (40% +) Tilleggs Tema 4: 3 (40% +)

Opptak for internasjonale søkere er underlagt møte samsvarskrav som følger av utlendingsloven No 13 av 2002, forskrift gjort det under universitetets politikk. Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til dette programmet på grunn av plassbegrensninger. Alle søkere må fullføre NBT (National Benchmark Test) før opptak. Resultatet av NBT vil informere beslutninger tatt på plassering av søkeren. Livet Orientering er ikke inkludert i beregningen av APS.... [-]


Nasjonale diplom i statistikk

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i statistikk er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i statistikk. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i statistikk er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i statistikk. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for statistikk industrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i statsborgerskap

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Den pedagogiske tilnærmingen ansatt er læring gjennom aktivt engasjement med problemstillinger og gjøre studentene oppmerksomme på sine borgerlige ansvar som borgere i forhold til vitenskap, teknologi og samfunn. De ansatte i matematisk-naturvitenskapelige fakultet vil forenkle denne modulen. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i Statsborgerskap er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i Citizenship. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for vitenskapen industrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


Nasjonale diplom i utvinning metallurgi

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Utfall [-]

Nasjonale diplom i zoologi

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Det sentrale formålet med National Diploma i zoologi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i zoologi. [+]

Doornfontein CAMPUS

Det sentrale formålet med National Diploma i zoologi er å utvikle nyutdannede som kan vise fokusert kunnskap og ferdigheter i zoologi. Programmet fokuserer derfor sentralt på å utstyre studentene med en inngående og spesialisert kunnskap om de generelle prinsipper og praktiske ferdigheter som gjelder for Zoology industrien. Som en del av vitnemålet studien, og i samarbeid med de aktuelle arbeidsplassen institusjoner / etater / organisasjoner, studenter er også utsatt for den aktuelle arbeidslivet for å få erfaring i å anvende ervervet kunnskap og praktiske ferdigheter på arbeidsplassen sammenheng. Undervisningen og arbeidsplass aktiver vellykket studenter å få tilgang til en rekke karriere og jobbmuligheter knyttet til analytisk sin spesialisering.... [-]


National Diploma / National Diploma Extended in Building

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Studenter som har oppnådd denne kvalifiseringen vil være i stand til å støtte veiledere, ledere og mengde landmålere. [+]

En National Diploma i det aktuelle fagfeltet vil bli tildelt til kandidater etter vellykket gjennomføring av alle teoretiske og eksperimentelle læringskrav.

[-]

National Diploma / National Diploma Extended in Electrical Engineering

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Rapporter Skrive [-]

National Diploma / National Diploma Extended in Industrial Engineering

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Anbefalt emne: Teknisk tegning. Studenter som har bestått egnede tilgang til programmer kan unntas fra minstekravene. [-]

National Diploma / National Diploma Extended in Mechanical Engineering

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Avslutt nivå utfall: Kvalifiserings Studenten skal kunne:

Studenter som har bestått egnede tilgang til programmer kan unntas fra minstekravene. [-]

National Diploma in Chemical Engineering

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Planlegge og gjennomføre produksjon av nødvendige produkter. Bruk den i bruk av tekniske metoder, ferdigheter og verktøy. Studenter som har bestått egnede tilgang til programmer kan unntas fra minstekravene.

En spesifikk periode med erfaringskunnskap vil ikke bli gjenkjent hvis studenten er registrert for tre eller flere moduler samtidig.

En National Diploma i det aktuelle fagfeltet vil bli tildelt til kandidater etter vellykket gjennomføring av alle teoretiske og eksperimentelle læringskrav.

[-]

National Diploma in Computer Systems Engineering

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Utfall Kommunisere, utvikle, vedlikeholde og implementere programvare systemer. Utvikle, implementere og vedlikeholde maskinvaresystemer i datamiljøet. Implementere og vedlikeholde nettverk maskinvare og operativsystemer. Beskrive og gjennomføre de teoretiske prinsipper som støtter datamiljø Opptakskrav og utvalgskriterier

[-]

National Diploma in Mineral Surveying

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Utfall [-]

National Diploma in Town and Regional Planning

Campus Heltidsstudier 3 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Denne kvalifikasjonen er ment for planlegging teknikere arbeider i statlige og ikke-statlige sektorer.

[-]

Utvidet nasjonalt diplom generell

Campus Heltidsstudier 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Med en utvidet Generelt National Diploma kan du ha planleggingen i ulike bransjer på første og / eller mellomledernivå, Training Manager, HRD Manager Sysselsetting Relations Manager, produktutviklingssjef, avdelingsleder, daglig leder, Endre Facilitator, rådgiver, entreprenør , forretninger Innovator [+]

Planleggingen i ulike bransjer på første og / eller mellomledernivå, Training Manager, HRD Manager Sysselsetting Relations Manager, produktutviklingssjef, avdelingsleder, daglig leder, Endre Facilitator, rådgiver, entreprenør, forretninger Innovator

Opptakskrav Minimum APS: 25 med matematikk OR 28 med Mathematical Literacy Norsk: 4 (50% +) Matematikk: 3 (40% +) Mathematical Literacy: 6 (70% +)

Møte fakultetets minimumskrav for et bestemt program garanterer ikke nødvendigvis adgang til det programmet som spesifikke kriterier kan brukes og på grunn av plassbegrensninger.

[-]

Vitnemål / utvidet diplom i management-tjenester

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

[-]

Vitnemål / utvidet diplom i PR og kommunikasjon

Campus Heltidsstudier 3 - 4 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Studenter som har en Diploma i PR og kommunikasjon skal være i stand til å utføre spesialiserte PR-aktiviteter; produsere kommunikasjon medier for PR-sammenheng; bruke teori til å forme den bredere konteksten som et PR-utøver funksjoner; bruke administrasjons- og lederegenskaper som en PR profesjonell. [+]

Studenter som har en Diploma / Utvidet Diploma i PR og kommunikasjon skal være i stand til å:

Utfør spesialiserte PR-aktiviteter. Produsere kommunikasjonsmedier for PR sammenheng. Bruk teori til å forme den bredere konteksten som et PR-utøveren funksjoner. Bruk administrasjon og ledelse kvaliteter som en PR-profesjonelle. Læreplan for Diploma i PR og kommunikasjon

Formål: Målet med kvalifisering er å utvikle studenten kompetanse til å planlegge, bruke, gjennomføre og evaluere PR og kommunikasjon ledelse praksis i en rekke forretninger og sosiale sammenhenger.

Læreplanen for Diploma (PR og kommunikasjon) programmet består av 25 semester moduler satt sammen som følger: ... [-]


Etterutdanning Diplom

Hovedfagsutdanning i informasjonssystemer revisjon

Campus Deltid 2 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Hensikten med programmet er å styrke og utdype studentens kunnskap og å utvikle anvendt kompetanse i å analysere, tolke og forstå informasjonssystemer revisjon prosesser, prinsipper og metoder. Det utvikler videre at intellektuell uavhengighet, forskning og faglig kompetanse til studenten. Kvalifiseringen forbereder studentene til menings bidrar til organisasjoner informasjonssystemer revisjon samt oppkjøp, utnyttelse og utvikling av informasjonssystemer og teknologi. [+]

Hensikten med programmet er å styrke og utdype studentens kunnskap og å utvikle anvendt kompetanse i å analysere, tolke og forstå informasjonssystemer revisjon prosesser, prinsipper og metoder. Det utvikler videre at intellektuell uavhengighet, forskning og faglig kompetanse til studenten. Kvalifiseringen forbereder studentene til menings bidrar til organisasjoner informasjonssystemer revisjon samt oppkjøp, utnyttelse og utvikling av informasjonssystemer og teknologi.

Opptakskrav

En potensiell student bør ha oppnådd en bachelorgrad på NQF nivå 7 fra UJ. Kandidater fra andre universiteter burde ha fått en relevant grad på NQF nivå 7 eller tilsvarende denne og kunne søke om opptak til Avdelings Academic styret som vil vurdere hver søknad individuelt. RPL vil bli brukt i henhold til UJ RPL politikk. I tillegg til minsteopptakskravene som er skissert ovenfor, må potensielle studenter få et minimum av 60% gjennomsnittlig i sitt siste år i enhver passende Bachelorgrad for å gjøre hovedfagsutdanning.... [-]


PGDip i finansielle markeder

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

Formålet med dette programmet er å styrke studentens kunnskap og forståelse i fagområdene Finansmarkeder og Aksjemarked, da feltet har tverrfaglig karakter, og det tjener til å styrke og utdype studentens kunnskap. [+]

Formålet med dette programmet er å styrke studentens kunnskap og forståelse i fagområdene Finansmarkeder og Aksjemarked, da feltet har tverrfaglig karakter, og det tjener til å styrke og utdype studentens kunnskap. Programmet består av en bred pensum for å forberede doktorgradsstudenten for finansmarkedsrelaterte spesialiteter. Programmet legger vekt på søknad, analyse og evaluering innenfor hvert fagområde, samt anvendelse av integritet og etikk i et fagmiljø. Denne kvalifikasjonen krever et høyt nivå av teoretisk engasjement og intellektuell uavhengighet, samt evnen til å knytte kunnskap til en rekke sammenhenger for å kunne utføre faglig eller høyt kvalifisert arbeid. Mastering av læreplanen vil gi studentene ferdigheter til å syntetisere komplekse fondsbørsprinsipper for å drive og legge til verdi for de enhetene som ansetter dem. Den vellykkede studenten vil få et overordnet aksjeforsikringsperspektiv som vil gi dem en konkurransefortrinn for sysselsetting.... [-]


PGDip in Estate Planning

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

Programmet består av en fokusert pensum å forberede studenten for en karriere i eiendom planlegging. Læreplanen omfatter tre emneområder som spenner fra eiendom planlegging, administrasjon av eiendommer og klareringer og beskatning av stiftelser.

[-]

PgDip i regnskap

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Hensikten med dette programmet er å utvikle de intellektuelle og praktiske ferdigheter til elevene i analyse, tolkning og anvendelse av regnskap, styring og kontroll og intern revisjon / beskatning prinsipper. [+]

Hensikten med dette programmet er å utvikle de intellektuelle og praktiske ferdigheter til elevene i analyse, tolkning og anvendelse av regnskap, styring og kontroll og intern revisjon / beskatning prinsipper. Dette programmet skal forberede studentene til å søke regnskap, styring og kontroll og intern revisjon eller beskatning prinsipper i praksis.

Endelig dette programmet skal forberede studentene for videre studier innen regnskap, styring og kontroll og intern revisjon eller beskatning som en vitenskap. Nyutdannede av dette programmet er også i stand til å registrere med profesjonelle organer som den sørafrikanske Institute of Professional Accountants (SAIPA) og Institute of Internal revisorer (IIA). Dette programmet, men gir ikke tilgang til den sørafrikanske Institute of Chartered Accountants (SAICA) bord eksamen.... [-]


PGDip i regnskapsvitenskap

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Formålet med PGDip er å gi kunnskaper, ferdigheter og anvendt kompetanse innen regnskap, revisjon, finansiell ledelse og beskatning til studenter som planlegger å kvalifisere som Chartered Accountants, slik at de vil oppfylle kravene fastsatt av regnskap yrke. [+]

Formålet med PGDip er å gi kunnskaper, ferdigheter og anvendt kompetanse innen regnskap, revisjon, finansiell ledelse og beskatning til studenter som planlegger å kvalifisere som Chartered Accountants, slik at de vil oppfylle kravene fastsatt av regnskap yrke.

Programmet er tilpasset kompetansestrategi og pensumkrav fra Sør-Afrikas institutt for Chartered Accountants (SAICA). Studenter som kvalifiserer med PGDip (Regnskapsvitenskap), vil bli lov til å registrere seg for SAICAs kvalifiserende eksamen for å kvalifisere som en Chartered Accountant. Programmet gir studentene de nødvendige ferdigheter og teknisk kompetanse til å være ansatt som fagpersoner innenfor regnskap, revisjon, økonomistyring og skattlegging.... [-]


PgDip i økonomistyring

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Programmet består av en bred læreplan for å forberede hovedfagsstudent for et bredt spekter av finans-relaterte spesialiteter. [+]

[-]

Postgraduate Diplomas in Education

Campus Heltidsstudier February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

E-post eduquiries@uj.ac.za

med fokus på forholdet mellom teori og praksis, og på hvilke måter hver informerer og beriker den andre utvide, styrke og konsolidere sin kunnskap om undervisning, læring og vurdering i høyere utdanning i Sør-afrikansk kontekst tilrettelegge deres evne til å utvikle, gjennomføre og vurdere informert og responsive læreplaner og tilhørende pedagogikk, herunder læring med teknologi å utvikle sin kapasitet som pedagoger

[-]

Etterutdanning Sertifikat

Postgraduate Certificate in Education (PGCE)

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg + 1 fler

[+]

Læringsstøtte spesialisering i kroppsøving og idrettsfag [-]

Kurs

CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

Campus Heltidsstudier 2 uker February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

For mer informasjon kontakt:

University of Johannesburg

[-]

Korte kurs i humaniora

Campus Heltidsstudier Deltid February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Korte Kurs i humaniora [+]

Tittel VARIGHET Pris Entre Krav Kontakt Avansert moderne gresk GRK 3001 (Advanced Modern Greek) 10 måneder R3000 Intermediate Modern Greek Mrs Marilena Triandafillou marilenap @ uj.ac.za Grunnleggende bibelsk hebraisk Texts (Basic bibelske hebraiske tekster) 1 Semester R3000 Bibelsk hebraisk for nybegynnere Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Grunnleggende muntlig arabisk (Basic Muntlig arabisk) 1 Semester R3000 grade 12 Dr SM Mathee smathee @ uj.ac.za Bibelsk hebraisk for nybegynnere (bibelsk hebraisk for nybegynnere) 1 Semester R3000 grade 12 Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Mellom bibelsk hebraisk (Intermediate bibelsk hebraisk) 1 Semester R3000 Grunnleggende bibelske hebraiske tekster Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Intermediate bibelsk hebraisk Texts (Intermediate bibelske hebraiske tekster) 1 Semester R3000 Intermediate bibelsk hebraisk Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Intermediate moderne gresk GRK 2001 (Intermediate Modern Greek) 10 måneder R3000 Moderne gresk for nybegynnere Mrs Marilena Triandafillou marilenap @ uj.ac.za Jødisk Eksegese (jødisk Eksegese) 1 Semester R3000 grade 12 Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Jødisk historie (jødisk historie) 1 Semester R3000 Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Moderne gresk for nybegynnere GRK 1001 (Modern Greek for nybegynnere) 10 måneder R3000 Moderne gresk for nybegynnere Grade 12 Mrs Marilena Triandafillou marilenap @ uj.ac.za Postgraduate Diploma i Advanced samfunnsforskning (Postgraduate Diploma i Advanced Social Research) 1 Semester R3000 En Honours grad i et Social Science eller beslektet disiplin er nødvendig. Dette vil omfatte: sosiologi, Industrial sosiologi, antropologi, utdanning, geografi, filosofi, historiske studier, utviklingsstudier, psykologi, Industrial psykologi, politikk, offentlig styring, sosialt arbeid, engelsk, økonomi og Urban Studies. I tillegg vil alle BA grad på NQF 6 eller 7 pluss kunnskap om... [-]

Korte kurs i ingeniørfag og det bygde miljø

Campus Heltidsstudier Deltid February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Kortkurs Programme s tilbys ved Fakultet for ingeniørvitenskap og bygningsmiljø [+]

Tittel VARIGHET Pris Opptakskrav Kontakt Civil Engineering Science (Introduksjon til Concrete Technology) 3 dager R10000 Grade 12. Anerkjennelse av tidligere læring vil være basert på kandidatenes erfaring innen betongteknologi eller relaterte felt for en periode på minst ett år Mr J Bester jannesb@uj.ac.za Civil Engineering Science (Concrete Technology) 3 dager R10000 Grade 12 pluss minst to års erfaring i betongteknologi eller et beslektet fi i det bygde miljø. Vellykket gjennomføring av SLP Innføring i betongteknologi. Anerkjennelse av tidligere læring vil være basert på kandidatenes erfaring innen betongteknologi eller relaterte felt for en periode på minst tre Mr J Bester jannesb@uj.ac.za Construction Management og Antall landmåling (Construction Project Management) 8 dager R15000 grade 12 Søkere som ikke er i besittelse av en slik kvalifi vil bli vurdert for opptak på grunnlag av alternative opptakskriterier slik relevant arbeidserfaring RPL. Studentene vil bli pålagt å sende inn bevis for dette i form av en CV, referanser eller realkompetanse Prof D Thwala didibhukut@uj.ac.za Mechanical Engineering Science (Green Building Applications) 150 timer R6500 Minimum en 4 årig utdanning som er relevant engineering feltet (mekanisk, elektrisk, kjemisk, og Industrial) eller andre fire års utdanning på NQF nivå 8 i et beslektet felt. Ms N Janse van Rensburg nickeyjvr@uj.ac.za Mechanical Engineering Science (Avanserte numeriske metoder) 150 timer R6500 Minimum en 4 årig utdanning som er relevant engineering feltet (mekanisk, elektrisk, kjemisk, og Industrial) eller andre fire års utdanning på NQF nivå 8 i et beslektet felt Ms N Janse van Rensburg nickeyjvr@uj.ac.za Mechanical Engineering Science (Heat and... [-]

Korte kurs i ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Korte kurs i ledelse [+]

Tittel VARIGHET Pris Opptakskrav Kontakt Business Management (Advanced Certificate i Business Management: Project Management) 1 år R34740 Høyere Sertifikat i Business Management (Project Management) Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Senter for sosialt entreprenørskap og sosialøkonomi (CSESE) (Asset-baserte sosio-økonomisk utvikling) Tre påfølgende dager. Selve kontakttiden er åtte timer per døgn R3900 NQF 4 kvalifisering eller jobber for / administrere et sosialt foretak Vongani Manganye csese@uj.ac.za Senter for sosialt entreprenørskap og sosialøkonomi (CSESE) (Inkubator Management) Tre blokker fordelt én måned fra hverandre for 15 dager (fire dager, seks dager og 45 dager). Selve kontakttiden er åtte timer per dag. Totalt 112 timer R17500 NQF 6 kvalifisering pluss tre til fem års erfaring som mellomleder i en sosial økonomi organisasjon (SEO) eller Små og Micro Enterprise (SMB) eller statlig departement eller etat arbeider med næringsutvikling Vongani Manganye csese@uj.ac.za Avansert Cultural Tourism (Advanced Cultural Tourism) 200 timer 4 dager kontakt R7000 Community Based Cultural Tourism CUT2 Jeneshri Naicker jeneshrin@uj.ac.za Anvendt entreprenørskap for lokal økonomisk utvikling (LED) (Applied entreprenørskap for lokal økonomisk utvikling (LED) 6 måneder R15000 grade 12 Erfaring i feltene knyttet til offentlig administrasjon, økonomi eller virksomhet Søkere vil bli gjenstand for en intern utvelgelsesprosess Den SLP "Introduksjon til lokal økonomisk utvikling" som en forstudie anbefales Dr Marius Venter mventer @ uj.ac.za Applied Information Systems (IT Project Management (Innledning)) 3 dager R8000 Grade 12. 12 måneder erfaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Applied Information Systems (IT Project Management (Intermediate)) 40 timer (over ett semester) R15000 Grade 12. 12 måneder erfaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za... [-]

Korte kurs i naturfag

Campus Heltidsstudier Deltid February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Korte Kurs i Science [+]

Korte Kurs i Science Tittel VARIGHET Pris Opptakskrav Kontaktinformasjon Sertifikat i Cyber ​​Security Tilgjengelig ved forespørsel R20000 Grade 12 2 års bransjeerfaring i Cyber ​​Security science@uj.ac.za Høyere Sertifikat i informasjonsteknologi 1 år heltid (minimum) 2 år deltid R32000 grade 12 science@uj.ac.za Avanserte Kart Work Skills 6 dager inkludert vurdering R6000 Grad / diplom og fortrinnsvis lærere undervise geografi ved FET nivå. Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Grunnleggende kart Work Skills 6 dager inkludert vurdering R5500 Ms Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Introduksjon til Geografiske informasjonssystemer 14 uker R10000 Diplom eller en grad i realfag, humaniora eller utdanning science@uj.ac.za Geo-informatikk 1: Geographic Information Systems 14 uker R8500 Bachelor-grad eller tilsvarende kvalifikasjoner, fortrinnsvis med forkunnskaper i Geographic Information Systems, Spatial Analysis, Remote Sensing eller Aerial Photography i lavere grads studier. science@uj.ac.za Geo-informatikk 2: Remote Sensing og bildebehandling 14 uker R8500 Bachelor-grad eller tilsvarende kvalifikasjoner, fortrinnsvis med forkunnskaper i Geographic Information System, Spatial Analysis, Remote Sensing eller Aerial Photography i lavere grads studier science@uj.ac.za Semi-Thin Wax seksjoner Histologi 40 timer R6000 Bachelor i en passende felt science@uj.ac.za Funksjonell økologi Elver og Wetlands 200 timer R6000 Bachelor i en passende føler d science@uj.ac.za innledende Geologi 3 måneder deltid R4000 * tiden ansatt Mineral Identification personell med erfaring science@uj.ac.za * Anerkjennelse av realkompetanse må kvitteres til et nivå av Grade 12 [-]

Korte kurs i økonomiske og finansielle fag

Campus Heltidsstudier Deltid February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Korte Kurs i økonomi- og finans Sciences [+]

Korte Kurs i økonomi- og finans Sciences Tittel VARIGHET Pris Opptakskrav Kontakt Programme in Commercial Regnskap Februar til november R15000 grade 12 Diplom påtegning pluss ønsket opptakspoeng Poeng (APS) APS - 18 (matematikk) eller 20 (Mathematical Literacy) Mrs M Vermaak / Mr H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Konkurranseøkonomisk 1 uke i ett semester per år R11350 BCom, BCom (Law), LLB eller tilsvarende og en bakgrunn i konkurranserett og politikk. Dr Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Avansert Eiendom økonomiske begreper 3 dager R5280 Intermediate Eiendom økonomiske begreper SLP Mr Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Analyse Industrial Clustering for Economic Development 3 - 5 dager kontakt / 6 måneder R10500 Grade 12 og intern utvelgelsesprosessen Anbefalt SLP: Introduksjon til LED Minimum deltakere: 18 Transport / overnatting / catering kostnader er utelukket Dr Marius Venter mventer @ uj.ac.za Anvendt økonometrisk analyse og prognoser 1 uke R12000 BCom i økonomi Erfaring innen økonomi, innføring i økonometri, statistikk eller virksomhet Søkere vil bli gjenstand for en intern utvelgelsesprosess Grunnleggende kunnskap om økonomi, statistikk eller matematikk Prof Lumengo Bonga- Bonga lbonga @ uj.ac.za Anvendt Privat-offentlig samarbeid for lokal økonomisk utvikling (LED) 3 - 5 dager kontakt / 6 måneder R10500 Grade 12 og intern utvelgelsesprosessen Anbefalt SLP: Introduksjon til LED Minimum deltakere: 18 Transport / overnatting / catering kostnader er utelukket Dr Marius Venter mventer @ uj.ac.za Applied Prosjektledelse for lokal økonomisk utvikling (LED) 3 - 5 dager kontakt / 6 måneder R10500 Grade 12 og intern utvelgelsesprosessen Anbefalt SLP: Introduksjon til LED Minimum deltakere: 18... [-]

Social Entrepreneurship Programme for International Students

Campus Heltidsstudier 3 uker February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

NQF nivå

Undervisning og læring:

Daglig leder

DET MANAGEMENT

University of Johannesburg

[-]

Sertifikat

Certificates in Management (Faculty of Engineering and Built Environment)

Campus Deltid 3 måneder February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

The Department of Quality and Operations Management at the University of Johannesburg, offers certificate courses to individuals who would like to upgrade their formal qualification. [+]

[-]

Sertifikat i markedsføring og kundefokus

Campus Deltid 1 år February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

Utvid dine markedsførings horisont ved å delta på vår kritikerroste program i markedsføring og kundefokus designet for å møte behovene til praktiserende eller håper markedsførere. [+]

Finner du deg selv i en posisjon hvor du trenger å gjøre markedsføringen for din enhet eller organisasjon, og du virkelig trenger bedre markedsføring kunnskap? Din posisjon utelukker den lange turen for å få en markedsføring kvalifisering og studere med en haug med russen ikke virkelig appellerer til deg heller. Men du må finne en måte å bli en vellykket markedsfører.

Les videre .... fordi veien til markedsføring suksess går gjennom Certificate i Marketing & kundefokus ... Hvem bør delta?

Kandidater som bør gjelde er:

Folk i markedsføring, salg eller PR-stillinger, som ikke har noen markedsføring trening. Folk fra forretningsenheter som i økende grad har behov for å markedsføre sin virksomhet enhet eller produkt / tjenester som tilbys. Folk som ønsker å supplere sin konstruksjon eller tekniske ferdigheter base med markedsføringskompetanse. FORMÅL MED KVALIFISERING ... [-]

Videoer

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Kontakt
Besøksadresse
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Sosiale medier