GBN Training Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM GULF BUSINESS NETWORK TRAINING CENTER (GBNTC)

Gulf Business Network Group (GBN) ble etablert i 1993 og utviklet seg til et av de største forretningsnettene i Gulf-regionen, og tilbyr verdiskapende profesjonell konsultasjon og spesialiserte tekniske tjenester i de stadig voksende områdene vannbehandling, anleggsautomatisering og miljø .

Gulf Business Network Training Center (GBNTC), et datterselskap av GBN etablert i 2006, tilbyr høyverdige internkurs og sertifiseringsprogrammer innen business management, informasjonsteknologi, bærekraftig studier, miljø og fasiliteter, ingeniørfag og livsvitenskap. GBNTC tilbyr også høy kvalitet og unike yrkesopplæringsprogrammer for fagfolk som ønsker å lære nye ferdigheter knyttet til bestemt handel eller yrke.

Alle treningsprogrammene og kursene som tilbys av GBNTC er spesielt tilpasset basert på de spesifikke behovene til våre delegater og berørte organisasjoner. Vi arrangerer disse kursene i samarbeid med Training Courses Arabia. Våre programmer tar sikte på å hjelpe de organisasjonene som ønsker at de ansatte skal forbedre sine ferdigheter og kunnskaper i flere fagområder. GBNTC skal også åpne opplæringsprogrammer og sertifikater som passer for de fleste organisasjoners treningsbudsjett og ferdighetsnivå for sine ansatte.

Våre kurs er garnering popularitet blant senior virksomhet og tanke ledere, fagfolk, konsulenter og til og med akademikere med tiden. Foreløpig kan du velge mellom ulike kurs i følgende fagområder:

 • Bedriftsledelse
 • Informasjonsteknologi
 • Miljø
 • Bærekraftstudier
 • Yrkesopplæring
 • Biovitenskap
 • Brann-, sikkerhets- og helsetopplæring

I vårt bud for å forbedre ferdighetsnivået til regionale forretningsfolk, skal vi også legge til nye programmer og sertifikater fra tid til annen. For nå kan vi stolt si at et team av høyt kvalifiserte og sertifiserte fagfolk, hver ekspert på sitt felt, leverer disse kursene til deltakere som kommer fra forskjellige land i Gulf-regionen. Viktigst er at våre kandidater er ansatt i noen av de største organisasjonene i GCC og andre deler av verden.

Sist, men ikke minst; Vi utvikler seg raskt til fremste treningsressurs, spesielt for MENA-regionen. Vi utvikler et langvarig forhold til våre kunder for å holde seg oppdatert med nye teknologier og for å holde våre programmer oppdatert. Vi er forpliktet til å gi en unik læringsopplevelse som gjør at du kan møte organisasjonens behov og ta den til nye suksesshøyder.

VISJON OG MISJON

Gulf Business Network Group (GBN) ble etablert i 1993 og utviklet seg til et av de største forretningsnettene i regionen. Gulf Business Network Training Center (GBNTC) et datterselskap av GBN, etablert i 2006, spesialiserer seg på tilpassede internt sertifiseringsopplæring basert på organisasjonens spesifikke behov. GBNTC vil gi disse kursene for enkeltpersoner i organisasjoner som ønsker å forbedre sine ansatte i de ulike spesialiserte fagområdene. GBNTC er stedet hvor selskaper er interessert i å trene sine ansatte og sertifisere dem i spesielle studieområder fra kjente institutter og topp i faglærere, konsulenter og presentatører. Vi er forpliktet til å gi en unik læreropplevelse som er spesielt utviklet for organisasjonens behov.

Vår oppgave er å styrke mennesker med kunnskap hvor de kan lære og utmerke seg i sine fagområder.

Vårt syn er å bli det ledende treningsnettet i regionen som vil bidra til å bygge et bedre samfunn, samfunn og arbeidsstyrke ved å gi opplæring av høy kvalitet.

Våre verdier:

 • Respekt: ​​Vi tilbyr et læringsmiljø som omfatter og fremmer mangfold mellom ideer og mennesker.
 • Excellence: Vi tilbyr dyktighet og kvalitet til våre programdeltakere.
 • Kreativitet: Vi fremmer nye ideer og oppmuntrer til kreativitet i våre klasserom som fører til mer effektiv læring.
 • Integritet: Vi behandler alle våre delegater ærlig, rettferdig og etisk.
 • Service: Du vil motta det høyeste nivået av førsteklasses kundeservice.
 • Livslang læring: Vi tror på å tilby et slikt miljø til våre delegater som dyrker livslang læring.

Hvorfor GBNTC?

Vi utvikler et langvarig forhold til våre kunder for å holde våre programmer oppdatert og relevante for kundens behov, bransjens krav og markedskrav. Enten du har tusenvis av ansatte eller bare to, vet vi treningen du trenger, og vet hvordan du best kan gi den opplæringen til dine ansatte. Ved å samarbeide med topp Ivy universiteter og topp industri eksperter; Vi er forpliktet til å gi en unik læreropplevelse som er spesielt utviklet for organisasjonens behov. Hovedtjenesten som GBNTC tilbyr, er å legge til rette for og organisere internt tilpassede opplæringskurs fra kjente institutter som gjør det mulig for enkeltpersoner å tjene sertifikater i hvert fagområde som vil gi organisasjoner den vinnende kanten som gjør at de umiddelbart kan komme framover i den konkurransedyktige forretningsarenaen.

Steder

Al Khobar

Address
P.O. Box 77509,
Alfannar building #7, Qurtaba neighborhood on King Fahd Rd

31952 Al Khobar, Eastern Province, Saudi-Arabia