Leadership Community College KSA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Introduksjon til LCC KSA

The Leadership Community College (LCC), Med Oxford Academy for engelske og administrative fag (etablert i 2005), er en leder i kvalitet samfunnet høyskole utdanning for high school-elever og arbeider fagfolk.

The Leadership Community College (LCC) er en moderne møblert undervisning campus anlegg med store klasserom, informasjon datasenter, bibliotek og et moderne foredrag auditorium hall. Anlegget er utstyrt med overhead audiovisuelt og dataundervisning laboratorium for business management undervisning. Universitetsområdet er inne Sultan Mall, som har en moderne mat domstol, kafeer, moderne butikker og en stor parkeringsplass.

LCC akademisk undervisning fakultetet består av både nasjonale og utenlandske kvalifiserte faglige staber, som har uteksaminert i business grader med MBA, MSc og Ph.D. grader fra KSA, Storbritannia, USA, Canada, Europa, Asia og Australia.

Ledelse Community College (LCC) er nå imot påmelding for opptak til sin Diploma of Business Programmer, som er godkjent av Saudi Arabia Teknisk Fagopplærings Corporation og internasjonalt anerkjent av britiske Pearsons Company. Pearson, Storbritannias største undersøkelse tildeling kroppen gir faglige og yrkeskompetanse som er globalt anerkjent og benk merket, og tildeler Edexcel og BTEC kvalifikasjoner Pearson er i dag verdens ledende læring selskapet, med 40.000 ansatte i mer enn 70 land arbeider for å hjelpe folk i alle aldre til å lage målbare utdanning fremgang i sine liv gjennom læring.

Steder

Jeddah

LCC - Leadership Community College

Address
PO Box 140666
Batarji st. Al Zahra Dist. - Sultan Mall, Jeddah, Saudi Arabia

Jeddah, Makkah-provinsen, Saudi-Arabia
Telefon
+966 12 692 7225