Dimensions International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

DIMENSJONER Gir helhetlig utdanning med mange berikingsprogrammer og sosiale aktiviteter til både lokale og internasjonale studenter. Å forberede internasjonale studenter For utdanningsutfordringene fremover har våre forberedende programmer fungert som et springbrett for å hjelpe disse studentene til å få adgang til offentlige skoler og institusjoner siden 2001. Høgskolens omfattende fasiliteter, inkludert moderne auditorier, biblioteker, kantiner, universitetshall, treningslokaler, laboratorier, felt, basketballbaner og badmintonbaner samt vårt basseng av kvalifiserte lærere har gjort det mulig for våre studenter å studere og lære i en Befordrende og støttet miljø.

I tillegg gir vi en Komplett utvalg av omfattende programmer Slik som språk, forberedende, gjestfrihet og høyere utdanningskurs for å imøtekomme behovene til enkeltpersoner og hjelpe dem til å tenne sine karrierer etter deres oppgradering.

Et av våre mål har vært å øke våre høyere utdanningsprogrammer. Vår Grad og mastergradsprogrammer Gi studenter og arbeider voksne som har innsett behovet for å kontinuerlig oppgradere seg i både kunnskap og ferdigheter. I likhet med en handelshøyskole kan studentene velge mellom en rekke programmer som spenner fra Business og Management til Regnskap og Finans.

Å levere kvalitetsutdanning har alltid vært vårt hovedfokus. Vi har gjerne brukt høye standarder for vår virksomhet. Som et resultat har vi oppnådd mange prestisjefylte priser som 4 års EduTrust sertifisering fra Utvalget for privat utdanning (CPE), Singapore Quality Class (SQC) og Singapore Service Class (S-Class). I anerkjennelse av vårt fremragende organisasjonsmessige excellence rammeverk, ble vi tildelt den prestisjetunge SQC Star-sertifisering etter SPRING Singapore I 2016. Den SQC Star-prisen Markert en ny milepæl for oss, og vi var beæret over å komme frem som en av de ledende institusjonene for å oppnå overlegen ytelse i forretningsøkonomi.

Samtidig fortsetter vår forpliktelse til å gi ubøyelig støtte til et samfunn av flernasjonale studenter å sikre at studenter fra KINA, Korea, India, vietnam Og andre land mottar støtte og tjenester de trenger for en vellykket læring på DIMENSJONER.

Visjon

Å være den fremste institusjonen som gir en alternativ vei til holistisk utdanning i privat utdanningssektoren

Mission

Å inspirere studenter til å ha lidenskap for læring

Kjerneverdier

  • Dedikasjon - Å levere kvalitetsservice i alle aspekter av leveringsprosessen - Ansvarlig - Å være transparent og ansvarlig i alle kurs og tjenester som tilbys til studenter. - Pålitelighet - Å gi konsistente og pålitelige tjenester i tråd med vilkårene for EduTrust - Entrepreneurship - Å demonstrere til enhver tid entreprenørånd for å møte kravene til vekst av høyskolen

KULTUR

Kvalitetstjenester for studenter.

Steder

Singapore

Address
58, Lowland Road (Kovan MRT)
547453 Singapore, Singapore