Emeritus Institute of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EMERITUS tilbyr lederutdanningsprogrammer i samarbeid med tre topprangerte handelshøyskoler: MIT Sloan, Columbia Business School Executive Education

EMERITUS arbeider for å bringe høy kvalitet, lederutdanning til verden. Våre grunnleggende akademiske institusjoner er basert i USA, men har en global tilstedeværelse når det gjelder studenter, alumner, globale sentre og innflytelse. For ytterligere å utvide grunnskolenes globale rekkevidde, er EMERITUS basert i Singapore, i nærheten av mange høyvoksende økonomier. Teamet vårt er globalt spredt, våre studenter skal være globalt, og vi forventer at vi skal ha et svært internasjonalt alumni-fotavtrykk.

Oppdrag

Vi vil oppnå vår visjon ved å fokusere på 3 sentrale søyler av ekspertise.

  • Best of Global Education
  • Teknologi Aktivert Curriculum Innovation
  • Profesjonell utvikling og karriereutvikling

verdier

Våre verdier definerer hvem vi er, menneskene vi jobber med og måten vi samarbeider med. De inkapsler også oppførselen vi søker i våre studenter og alumner.

  • Tapping inn i lidenskap, å bringe glede til jobb, å bli stimulert, å være energisk, ha en positiv tankegang
  • Vokser, endrer, forbedrer, gjør ting bedre
  • Snakker åpent, er direkte
  • Nå ut for hjelp, støtte andre til å oppnå
  • Å snakke, være dristig, eksperimentere, banebrytende, ta risiko
  • Å eie arbeidet, følge gjennom på forpliktelser, få resultater
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Certificate in Innovation Of Products And Services: MIT’s Approach To Design Thinking

Nettstudie Heltidsstudier 2 måneder February 2019 Singapore

[+]

Som en sentral del av kurset deltar studentene i et teambasert konseptutviklingsprosjekt. Dette prosjektet, fokusert på mulighetsevaluering og konseptutvikling, er integrert i alle kursmoduler.

På slutten av kurset vil deltakerne lære å:

Forstå design tankeprosessen Identifiser og vurder kundemuligheter Generer og evaluer nye produkt- og tjenestekonsepter Designtjenester og kundeopplevelser Vurder produktutviklingsøkonomi Pensum Design tenkning ferdigheter Identifiser kundenes behov Anvendt kreativitet - Produktkonceptgenerering Design av tjenester og kundeopplevelse [-]

Sertifikat i digitale strategier for virksomheten: leder neste generasjons virksomhet

Nettstudie Heltidsstudier 3 måneder August 2019 Singapore

Dette kurset er basert på Columbia Business Schools kurs på Digital Strategies for Business undervist av prof. David Rogers. [+]

Dette kurset er basert på Columbia Business Schools kurs på Digital Strategies for Business undervist av prof. David Rogers.

Dette kurset fokuserer på hvordan ledere kan innovere nye strategier og forretningsmodeller slik at deres organisasjon kan trives i den digitale tidsalderen. Case-studier vil inneholde både digitale trailblazers samt tradisjonelle bedrifter som tilpasser seg den digitale tidsalderen.

Nøkkelopplæringstemaer i kurset inkluderer:

- Forståelse av digital kundeadferd

- Platform forretningsmodeller

... [-]

Sertifikat i digital markedsføring: kundeengasjement, sosiale medier, planlegging og analyse

Nettstudie Deltid 3 måneder August 2019 Singapore

Dette kurset er basert på Prof. David Rogers kurs på Digital Marketing Strategies undervist til ledere som kommer til Columbia Business School fra hele verden. [+]

Dette kurset er basert på Prof. David Rogers kurs på Digital Marketing Strategies undervist til ledere som kommer til Columbia Business School fra hele verden.

Markedsføringsparadigmet har forandret seg med fremveksten av digital teknologi. Bedrifter i dag står overfor en konstant spredning av sosiale medier, den voksende kraften til forbundne kunder, og en eksplosjon av nye digitale verktøy.

For å lykkes må markedsførere kunne planlegge, gjennomføre og måle effekten av digitale strategier som passer til dagens kunder og integrert med sine tradisjonelle markedsførings- og forretningsmål.... [-]


Sertifikat i forhandling og innflytelse

Nettstudie Heltidsstudier 2 måneder March 2019 Singapore

Evnen til å forhandle gunstige avtaler - med kunder, kolleger, investorer og leverandører er en viktig ferdighet for ledere. [+]

Evnen til å forhandle gunstige avtaler - med kunder, kolleger, investorer og leverandører er en viktig ferdighet for ledere.

For å kunne gjøre det, bør ledere kunne undersøke beslutningsprosykologiens psykologi, overvinne hindringer for forhandling og anvende vellykkede forhandlingsteknikker mens de vurderer alternative tilnærminger. Dette kurset vil hjelpe deg med å revurdere forhandling som et problemløsende verktøy og identifisere hvordan du kan opprette og kreve verdi i samspillet ditt - fra hverdag til sjeldne og høyverdige.

Ved slutten av dette kurset, vil deltakerne kunne:

... [-]