First Media Design School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

37995_DSC_0338.jpg

Oversikt

FMDS arbeider for å forvandle sinn og design destinies. Omfattende karriereplanlegging og utvikling for studenter skjer gjennom hele læringsreisen for å matche individuelle mål. Til slutt har skolen som mål å oppdra suksessive generasjoner av designpreneurere til å bli mestre av sine egne destinier.

Om FMDS

First Media Design School (FMDS) er en spesialisert boutique design institusjon, som tilbyr design, design management og design entreprenørskap programmer. Det er utdanningsarmen til First Media Group, en av Singapores mest tildelte grupper innen designbransjen.

FMDS har etablert globale partnerskap med universiteter i USA, Storbritannia og Australia, som gir studentene et bredt spekter av høyere læring Pathways .

Utover Singapore dyrker FMDS for tiden talenter i tre andre ASEAN-land:

  • Raffles College i Indonesia
  • ARVA School of Fashion i Indonesia
  • Karriere Akademi Asia (CAA) i Filippinene
  • Kent International College i Vietnam

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

Om første media (FM) -gruppen

Med mer enn 25 år i bransjen har FM-konsernet sertifisert sitt rykte i Singapore og rundt regionen som den fremste designenheten av valg. Dens designopplevelse spenner fra bedriftens

37996_FMDS_0358.jpg

Singapores mest Coveted Business Award for små og mellomstore bedrifter

Under Mark Phooi's kreative og forretningsmessige ledelse vant FM-konsernet Enterprise 50 Start-Up Award 2005. Mark var også mottaker av Top Entrepreneurs of the Year Award i 2006 organisert av Rotary Club og Association of Small

FM-gruppen er medvirkende til å skape flere visuelle nasjonale identitetsprosjekter. Tidligere prosjekter inkluderer de som er designet for utlendingen

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS Vision, Mission

Syn

FMDS arbeider for å realisere 10: 100-visjonen, som den har som mål å nære 100 'Designpreneurs'.

Oppdrag

FMDS arbeider for å dyrke en ny generasjon "helhjerne", industrielle designere som har både kreative og kognitive kommersielle evner, gjennom sitt helhetlige læresystem som består av designtanking og designadministrasjon.

Verdisystem

Stol på, Respekt, Integritet

37994_value-system.pngTillit

er roten til suksess. FMDS fremmer åpen dialog med sine ansatte, interessenter, styret, aksjonærer og partnere. Med et team av likesinnede personer som arbeider i en progressiv organisasjon, blir tillit et avgjørende bindingselement blant FMDS-ansatte.

Respekt

genererer lojalitet og engasjement blant ansatte. FMDS har en flat hierarkisk struktur. Denne strukturen bygger på gjensidig respekt blant alle nivåer av ansatte gjennom direkte og åpen kommunikasjon.

Integritet

Ærlighet gjennom operativ åpenhet og flid er alle en del av skolens ledelsens dyder. FMDS-omdømmet er dypt forankret i disse egenskapene, som er grunnleggende nødvendig for å bygge et anerkjent utdanningsinstitutt.

profesjonalitet

FMDS forsøker alltid å tiltrekke seg medarbeidere som epitomiserer disse egenskapene: Profesjonalitet, Sult og Disciplin.

37999_FMDS_0360.jpg

Steder