Read the Official Description

109698_rsz_adobestock_128130222.jpg

Om Informatics Academy

Etablert i 1983 for å takle Asinas behov for IT-kompetanse, har Informatics Academy forvandlet seg gjennom årene til et kompetansesenter for høyere utdanning. Ved å tilby diplomer og grader i ulike discipliner, utstyre vi våre studenter med relevant kompetanse og kunnskap til å være ledere på markedet.

Som et student-sentrisk institutt har Informatics Academy flyttet sin campus til hjertet av Singapore. Basert på Nasjonalbiblioteket på Victoria Street, gjør vår nye bykampus enkel pendling til våre studenter og er fullt utstyrt med det nyeste læringsutstyret. å tilby en bedre læreropplevelse for våre studenter. Dette inkluderer toppmoderne klasserom og datalaboratorier utstyrt med smartkort, slik at våre studenter kan studere i det mest fremmende miljøet mens de holder seg oppdatert med dagens teknologiutvikling.

Med en sterk global tilstedeværelse samarbeider Informatics Academy med utenlandske universiteter og institusjoner i Storbritannia for å gi flere akademiske muligheter for våre studenter. Her på Informatikk, verdsetter vi våre elevernes erfaring i sin tid med oss. Derfor har vi hele tiden forskjellige studentengasjementshendelser som er planlagt for våre studenter, for å forbedre deres helhetlige erfaring og hjelpe dem med å integrere seg i et levende, tverrkulturelt læringsmiljø.

Syn

Å være en global leder innen kvalitetsutdanning og opplæringstjenester.

Oppdrag

Å utdanne og trene globale borgere for å gjøre dem effektive og kompetente bidragsytere til samfunnet.

Kjerneverdier

Å lede oss sammen er våre fem nøkkelverdier:

  • Student-Centric - Vi fokuserer på å forstå våre studenter og sette dem først i alt vi gjør;
  • Folk - Vi gir oss mulighet til å være profesjonelle som demonstrerer de høyeste standardene for etikk og integritet;
  • Innovativ kultur - Vi manifesterer kreativitet og innovasjon i vår utvikling, levering av programmer og tjenester;
  • Sosialt ansvar - Vi streber etter å være ansvarlige bedriftsborgere i alle samfunn som vi driver.
  • Resultat - Vi forsøker å gi bærekraftig avkastning til våre interessenter;109697_rsz_adobestock_118804504.jpg
Programs taught in:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Informatics Academy

Etter å ha fullført Diploma i informasjonsteknologi, skal studentene få en lyd, teoretisk kunnskap innen IT (IT) og praktiske ferdigheter i styring av maskinvare og progr ... [+]

Programoversikt

Etter å ha fullført Diploma i informasjonsteknologi, skal studentene få en lyd, teoretisk kunnskap innen IT (IT) og praktiske ferdigheter i styring av maskinvare og programvareutvikling. Studenten vil også skaffe seg ferdigheter i programmeringsspråk som C-programmering, database spørrespråk, Visual Basic.Net og Java programmeringsspråk for å gjøre det mulig for studenten å være kompetent i applikasjons- og nettsideutvikling samt konfigurasjon av nettverks- og server operativsystem i i dag komplekse forretningsmiljø.

Leveringsmodell

Kombinasjon av forelesninger, opplæring og verksted gjennomført i et klasseromsmiljø på Informatics Academy campus. Leksjoner er vanligvis i blokker med 3-timers økter.... [-]

Singapore
May 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk