London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gå videre med LSBF i Singapore

På London School of Business and Finance (LSBF) i Singapore, måler vi suksess av effekten våre studenter, lærere, og studenter har i regionen.

Rangert som den beste private skolen i Revisjon og Best Private School i Hospitality & Tourism i 2016, LSBF i Singapore tilbyr en fokusert, industri basert utdanning til mer enn 10.000 lavere og høyere grads studenter fra mer enn 20 land.

Med støtte fra LSBF i Storbritannia og den kongelige beskytter, Hans Kongelige Høyhet Prins Michael av Kent GCVO, utstyre vi våre studenter med nødvendig kunnskap og ferdigheter gjennom 6 unike lærings enheter - School of Professional Education, School of Business, School of Hospitality , School of English, Chinese Business Institutt, samt Executive Development & Online Unit.

Som en global institusjon, er vårt fokus på å gi god student erfaring - i klasserommet og ut av det. Som mottaker av Asia Enterprise Brand Award, er vårt fotavtrykk sementert i Asia. Med to studiesteder i hjertet av Singapore Central Business District, er vi godt posisjonert til å presentere våre studenter til god kvalitet utdanning og ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i en karriere.

Sammen med våre støttende globalt rangert universitetspartnere, for eksempel Grenoble Graduate School of Business, London Institute of Banking & Finans, Swiss Education Group og Concordia University Chicago, blant andre, er vi forpliktet til å bringe den beste utdannelse nærmere våre studenter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Etterutdanning Diplomer » Se Høyere Diplomer » Se Diplomer » Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


[+]

[-]

[+]

[-]

[+]

[-]

Diplom i Logistikk

Campus Heltidsstudier Deltid 8 - 12 måneder August 2019 Singapore

Resultatet av en stadig mer globalisert verden der varer og tjenester beveger seg flytende over landegrensene, er en blomstrende logistikk- og forsyningskjeden ledelsesindustri. Vårt Diplom i Logistikk [+]

Resultatet av en stadig mer globalisert verden der varer og tjenester beveger seg flytende over landegrensene, er en blomstrende logistikk- og forsyningskjeden ledelsesindustri. Vårt Diplom i Logistikk

En robust utdanning Først opp: Et solid fundament i logistikk og supply chain management med moduler som internasjonal shipping management, lagerstyring og mange flere. Deretter vil modulene på internasjonal business management, e-handel og markedsføring gi deg en robust forretningsutdanning. Disse legger til en bred og omfattende læreplan.

Karrieremuligheter Singapore som en global logistikk- og forsyningskjedehub, er jobbmuligheter lyse for nyutdannede. Etter oppgradering vil du kunne delta i luftfart, maritime og MICE næringer. Du kan jobbe som innkjøpssjef, lagerregulator, speditørspesialist, transportanalytiker, flyselskapsspesialist, linjeadministrasjonsanalytiker eller skipskapsplanlegger.... [-]


Hovedfagsutdanning i gjestfrihet og turisme ledelse

Campus Heltidsstudier 12 måneder August 2019 Singapore

The Postgraduate Diploma i Hospitality and Tourism Management er utviklet av London School of Business and Finance (LSBF) for å møte den økende etterspørselen fra Hospitality fagfolk for en videreutdanning kvalifisering. I tillegg dette programmet gjør elevene fra andre disipliner muligheten til å gjøre en endring i sin karriere, og gå inn i gjestfrihet og reiselivsnæringen. Dette er et intensivt program, med studenter å måtte delta på et studium på ikke mindre enn 288 guidede læring timer. [+]

The Postgraduate Diploma i Hospitality and Tourism Management er utviklet av London School of Business and Finance (LSBF) for å møte den økende etterspørselen fra Hospitality fagfolk for en videreutdanning kvalifisering. I tillegg dette programmet gjør elevene fra andre disipliner muligheten til å gjøre en endring i sin karriere, og gå inn i gjestfrihet og reiselivsnæringen. Dette er et intensivt program, med studenter å måtte delta på et studium på ikke mindre enn 288 guidede læring timer.

Gjennom kurset blir elevene støttes fullt og deres utvikling sjekkes ofte av framdriftsvurderinger. Student ytelse og tilfredshet overvåkes for å sikre at kurset oppfyller elevenes faglige og personlige utvikling behov; og industrikontakter sikre at programmet er relevant og velegnet for kravene til en karriere i gjestfrihet og turisme ledelse.... [-]


Graduate Diploma i regnskap og finans

Campus Heltidsstudier Deltid 8 - 12 måneder August 2019 Singapore

The Graduate Diploma i regnskap og finans er utviklet av London School of Business og finans for å gi en kvalifikasjon for studenter som søker å videreutvikle sine kunnskaper og ferdigheter i regnskap og finans. Det fungerer som en frittstående kvalifisering for hovedfagsstudenter. [+]

Graduate Diploma i regnskap og finans

Den Graduate Diploma i regnskap og finans er utviklet av London School of Business og finans for å gi en kvalifikasjon for studenter som søker å videreutvikle sine kunnskaper og ferdigheter i regnskap og finans. Det fungerer som en frittstående kvalifisering for hovedfagsstudenter.

Gjennom kurset blir studentene støttes fullt og deres utvikling blir kontrollert jevnlig av fremdrifts vurderinger. Student ytelse og tilfredshet overvåkes for å sikre at kurset oppfyller elevenes faglige og personlige utviklingsbehov; og industrikontakter sikre at programmet er relevant og velegnet for kravene til en karriere i bransjen.

The Graduate Diploma i regnskap og finans har som mål å gi studentene:... [-]


Videoer

We are Top10 Most Preferred School for Accounting & Finance

Kontakt
Besøksadresse
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore 079909

Singapore, 079909 SG