TMC Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TMC Academy ble etablert i Singapore i 1981. Det tilbyr kurs i ulike fagområder, inkludert regnskap, næringsliv og ledelse, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management og Psychology / Counseling. Det tilbyr også språk- og brokurs for internasjonale studenter å komme inn i Singapore-utdanningssystemet.

TMC Academy var en av de første seks private utdanningsinstitusjoner for å skaffe seg den 4-årige prestisjefylte EduTrust-sertifiseringen tildelt av Utvalget for privat utdanning (CPE).

Hvorfor studere med TMC Academy ?

Vær Industri-Relevant

Vår Industry Advisory Board gjennomgår studieplaner som samsvarer med bransjens behov

Et mangfold av læring

Våre sterke lenker til bransjeforeninger og bedrifter gir deg tilgang til eksterne bransjehendelser

Attraktiv Progressionsruter

Raskt spor til en grad med våre høyere diplom-program, tilsvarende de første 2 årene av en 3-årig UK Honours Degree!

Finansiell assistanse lett tilgjengelig

Fra studiestipendier, stipend til lån, finansier din utdanning med letthet.

Syn

Den ledende akademi som utvikler vellykkede og høypresterende kandidater.

Oppdrag

Vi forplikter oss til å levere høykvalitets kurs med bransjespesifikk kompetanse og kunnskap i et nærende miljø.

Brand Vision

Vårt merkevisjon, "Making Dreams Real", viser at vi deler våre studenters ambisjoner som vår egen, og vi bryr oss om å gjøre studentens drømmer virkelige.

Brand Mission

Vi streber etter å skape en virkelig inspirerende reise av læring, oppdagelse og realisering for våre studenter for å bidra til å gjøre deres drømmer til virkelighet. Denne forfølgelsen er forkortet i NICE - hvert trinn tatt med våre studenter er et øyeblikk for oss å:

nurture
Inspirere
Ta vare på og
Styrk dem for å gjøre deres drømmer virkelige.


Kvalitetsopplæring

Vårt engasjement

TMCs kvalitetsreise ble formalisert da TMC fikk ISO9001: 1994-prisen i 1997 for kursdesign og utvikling for Diploma i Bedriftsøkonomi og Markedsføring. Kort tid etter at den nye ISO-standarden ble introdusert, levde TMC nok en gang til sin kvalitetsforpliktelse ved å skaffe ISO9001: 2000-prisen i 2002. På den tiden ble sertifiseringsområdet utvidet til å omfatte design og levering av proprietære / ikke-proprietære Programmer, administrasjon og oppførsel av fjernundervisningsprogrammer og levering av støttetjenester.

I 2009 ble TMC vellykket konvertert til den nye ISO9001: 2008-standarden, med samme omfang av sertifisering, men over en bredere dekning på grunn av flere skoler innen TMC. TMC bestemte seg for å avslutte ISO-sertifiseringen i 2015, siden EduTrust-sertifiseringen er mer relevant for en utdanningsinstitusjon.Private Education Act

Privatpraktiseringsloven ble vedtatt i desember 2009 for å styrke eksisterende registreringsrammer og håndhevelsesbestemmelser i Private Education Institutes (PEI).

Om CPE

Utvalget for privat utdanning (CPE) ble utnevnt av SkillsFuture Singapore (SSG) styret i oktober 2016 for å utføre sine funksjoner og beføjelser knyttet til privat utdanning i henhold til Private Education Act. CPE støttes av et team med dedikert stab fra SSG for å regulere sektoren, tilby studenttjenester, forbrukerutdanning og legge til rette for kapasitetsutviklingsarbeid for å løfte standarder i lokal privat utdanning.

For å finne ut mer, vennligst besøk www.cpe.gov.sg

I 2004 ble TMC tildelt Singapore Quality Class (SQC) -prisen og snart etter SQC for SQC-PEO-sertifisering av SPRING Singapore. Denne prisen er høyt ansett i Singapore og de nærliggende asiatiske landene. Det banet vei for TMC å våge seg mer aggressivt inn i Asia-Stillehavet ved å bringe inn flere internasjonale studenter for å studere hos TMC. Sertifiseringen ble fornyet i 2007 i ytterligere 3 år

I 2005 demonstrerte vi videre vår satsing på kvalitet da TMC ble tildelt CaseTrust for Education-sertifiseringen av CASE Singapore. Denne sertifiseringen er tildelt PEOer i Singapore som er forpliktet til å opprettholde et høyt nivå av god forretnings- og kundepraksis. I 2009 fornyet TMC vellykket CaseTrust for Education-sertifiseringen.

4 års EduTrust-sertifisering

I mai 2010 ble vår satsing på kvalitet igjen anerkjent da TMC Academy mottok den prestisjetunge 4-årige EduTrust-sertifiseringen som ble tildelt av Utvalget for privat utdanning (CPE), en avdeling i undervisningsdepartementet. Denne sertifiseringsordningen vurderer PEIene på følgende 6 områder:

 1. Forvaltningsforpliktelse
 2. Eierstyring og selskapsledelse
 3. Eksterne rekrutteringsagenter
 4. Studentvern og støttetjenester
 5. Akademiske prosesser og vurdering av studenter; og
 6. Kvalitetssikring, overvåkning og resultater

EduTrust

I mai 2010 var TMC Academy blant de første seks PEIS som ble tildelt den prestisjetunge 4-årige EduTrust-sertifiseringen som ble tildelt av Utvalget for privat utdanning (CPE). CPE er etablert i henhold til lov om privat utdanning og har fullmakt til lovgivningsmakt til å regulere og oppheve standarden på privat utdanningssektoren i Singapore. EduTrust-sertifiseringen forblir aktiv til dato.


Service kvalitet/>

Service Quality Target

 1. Svar på tilbakemelding innen 1 virkedag.
 2. Løse klager / tvister innen 21 virkedager.
 3. Avsluttende årseksamen blir utgitt innen 3 måneder etter avsluttende eksamen.
 4. Refusjon skal behandles innen 7 virkedager.

Kundeopplevelsesstrategi

I tråd med vårt mål om å gi en hyggelig og berikende kunde- / studentervaring, er vi forpliktet til å gi følgende:

 • En kunde-sentrisk og problemfri leveringsprosess
 • Relevant, nøyaktig og rettidig informasjon og tjenester
 • Erfarne, kvalifiserte og lidenskapelige akademiske ansatte
 • "Dermed sikrer vi at vi er alle skritt med deg til å pleie, inspirere, ta vare på og gi deg mulighet til å gjøre dine drømmer til virkelighet"

Student-til-lærerforhold

TMC Academic Board godkjenner og vedtar følgende:

 1. Hawthorn Language School: gjennomsnittlig student-lærerforhold på 22: 1
 2. Andre skoler: gjennomsnittlig student-lærerforhold på 40: 1
 3. Klassestørrelse på opptil 21 timer for datalaboratorier
 4. Klassestørrelse på opptil 70 for teori

Steder

Singapore

Address
TMC Academy
250, Middle Road

188983 Singapore, Singapore