Les den offisielle beskrivelsen

TMC Academy ble etablert i Singapore i 1981. Det tilbyr kurs i ulike fagområder, inkludert regnskap, næringsliv og ledelse, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management og Psychology / Counseling. Det tilbyr også språk- og brokurs for internasjonale studenter å komme inn i Singapore-utdanningssystemet.

TMC Academy var en av de første seks private utdanningsinstitusjoner for å skaffe seg den 4-årige prestisjefylte EduTrust-sertifiseringen tildelt av Utvalget for privat utdanning (CPE).

Hvorfor studere med TMC Academy ?

Vær Industri-Relevant

Vår Industry Advisory Board gjennomgår studieplaner som samsvarer med bransjens behov

Et mangfold av læring

Våre sterke lenker til bransjeforeninger og bedrifter gir deg tilgang til eksterne bransjehendelser

Attraktiv Progressionsruter

Raskt spor til en grad med våre høyere diplom-program, tilsvarende de første 2 årene av en 3-årig UK Honours Degree!

Finansiell assistanse lett tilgjengelig

Fra studiestipendier, stipend til lån, finansier din utdanning med letthet.

Syn

Den ledende akademi som utvikler vellykkede og høypresterende kandidater.

Oppdrag

Vi forplikter oss til å levere høykvalitets kurs med bransjespesifikk kompetanse og kunnskap i et nærende miljø.

Brand Vision

Vårt merkevisjon, "Making Dreams Real", viser at vi deler våre studenters ambisjoner som vår egen, og vi bryr oss om å gjøre studentens drømmer virkelige.

Brand Mission

Vi streber etter å skape en virkelig inspirerende reise av læring, oppdagelse og realisering for våre studenter for å bidra til å gjøre deres drømmer til virkelighet. Denne forfølgelsen er forkortet i NICE - hvert trinn tatt med våre studenter er et øyeblikk for oss å:

nurture
Inspirere
Ta vare på og
Styrk dem for å gjøre deres drømmer virkelige.


Kvalitetsopplæring

Vårt engasjement

TMCs kvalitetsreise ble formalisert da TMC fikk ISO9001: 1994-prisen i 1997 for kursdesign og utvikling for Diploma i Bedriftsøkonomi og Markedsføring. Kort tid etter at den nye ISO-standarden ble introdusert, levde TMC nok en gang til sin kvalitetsforpliktelse ved å skaffe ISO9001: 2000-prisen i 2002. På den tiden ble sertifiseringsområdet utvidet til å omfatte design og levering av proprietære / ikke-proprietære Programmer, administrasjon og oppførsel av fjernundervisningsprogrammer og levering av støttetjenester.

I 2009 ble TMC vellykket konvertert til den nye ISO9001: 2008-standarden, med samme omfang av sertifisering, men over en bredere dekning på grunn av flere skoler innen TMC. TMC bestemte seg for å avslutte ISO-sertifiseringen i 2015, siden EduTrust-sertifiseringen er mer relevant for en utdanningsinstitusjon.Private Education Act

Privatpraktiseringsloven ble vedtatt i desember 2009 for å styrke eksisterende registreringsrammer og håndhevelsesbestemmelser i Private Education Institutes (PEI).

Om CPE

Utvalget for privat utdanning (CPE) ble utnevnt av SkillsFuture Singapore (SSG) styret i oktober 2016 for å utføre sine funksjoner og beføjelser knyttet til privat utdanning i henhold til Private Education Act. CPE støttes av et team med dedikert stab fra SSG for å regulere sektoren, tilby studenttjenester, forbrukerutdanning og legge til rette for kapasitetsutviklingsarbeid for å løfte standarder i lokal privat utdanning.

For å finne ut mer, vennligst besøk www.cpe.gov.sg

I 2004 ble TMC tildelt Singapore Quality Class (SQC) -prisen og snart etter SQC for SQC-PEO-sertifisering av SPRING Singapore. Denne prisen er høyt ansett i Singapore og de nærliggende asiatiske landene. Det banet vei for TMC å våge seg mer aggressivt inn i Asia-Stillehavet ved å bringe inn flere internasjonale studenter for å studere hos TMC. Sertifiseringen ble fornyet i 2007 i ytterligere 3 år

I 2005 demonstrerte vi videre vår satsing på kvalitet da TMC ble tildelt CaseTrust for Education-sertifiseringen av CASE Singapore. Denne sertifiseringen er tildelt PEOer i Singapore som er forpliktet til å opprettholde et høyt nivå av god forretnings- og kundepraksis. I 2009 fornyet TMC vellykket CaseTrust for Education-sertifiseringen.

4 års EduTrust-sertifisering

I mai 2010 ble vår satsing på kvalitet igjen anerkjent da TMC Academy mottok den prestisjetunge 4-årige EduTrust-sertifiseringen som ble tildelt av Utvalget for privat utdanning (CPE), en avdeling i undervisningsdepartementet. Denne sertifiseringsordningen vurderer PEIene på følgende 6 områder:

 1. Forvaltningsforpliktelse
 2. Eierstyring og selskapsledelse
 3. Eksterne rekrutteringsagenter
 4. Studentvern og støttetjenester
 5. Akademiske prosesser og vurdering av studenter; og
 6. Kvalitetssikring, overvåkning og resultater

EduTrust

I mai 2010 var TMC Academy blant de første seks PEIS som ble tildelt den prestisjetunge 4-årige EduTrust-sertifiseringen som ble tildelt av Utvalget for privat utdanning (CPE). CPE er etablert i henhold til lov om privat utdanning og har fullmakt til lovgivningsmakt til å regulere og oppheve standarden på privat utdanningssektoren i Singapore. EduTrust-sertifiseringen forblir aktiv til dato.


Service kvalitet/>

Service Quality Target

 1. Svar på tilbakemelding innen 1 virkedag.
 2. Løse klager / tvister innen 21 virkedager.
 3. Avsluttende årseksamen blir utgitt innen 3 måneder etter avsluttende eksamen.
 4. Refusjon skal behandles innen 7 virkedager.

Kundeopplevelsesstrategi

I tråd med vårt mål om å gi en hyggelig og berikende kunde- / studentervaring, er vi forpliktet til å gi følgende:

 • En kunde-sentrisk og problemfri leveringsprosess
 • Relevant, nøyaktig og rettidig informasjon og tjenester
 • Erfarne, kvalifiserte og lidenskapelige akademiske ansatte
 • "Dermed sikrer vi at vi er alle skritt med deg til å pleie, inspirere, ta vare på og gi deg mulighet til å gjøre dine drømmer til virkelighet"

Student-til-lærerforhold

TMC Academic Board godkjenner og vedtar følgende:

 1. Hawthorn Language School: gjennomsnittlig student-lærerforhold på 22: 1
 2. Andre skoler: gjennomsnittlig student-lærerforhold på 40: 1
 3. Klassestørrelse på opptil 21 timer for datalaboratorier
 4. Klassestørrelse på opptil 70 for teori
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

TMC Academy

Det høyere diplom i massekommunikasjon gir studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter i tverrfaglige områder av massekommunikasjon, dvs. jou ... [+]

Det høyere diplom i massekommunikasjon gir studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter i tverrfaglige områder av massekommunikasjon, dvs. journalistikk, film og multimedia. Den utstyre studenter med generelle overførbare ferdigheter som er relevante for et bredt spekter av karriere innen massekommunikasjon. Høgskolen er designet for å bidra til å utvikle studentenes analytiske teknikker og problemløsningskompetanse, slik at de kan vurdere evner, argumenter og antagelser innen massekommunikasjon.

Heltid: 12 måneder

Deltid: 21 måneder *

* kan fullføres i 14-16 måneder i intensiv modus.

Kursvurdering

Vurdering av modulene inkluderer oppgaver, prosjekter, presentasjoner, klastester og / eller praktiske tester.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 21 måneder
Campus
Les mer på norsk
TMC Academy

Målet med dette kurset er å gi studentene den nødvendige teoretiske kunnskapen og de praktiske aspektene for å møte karrieremuligheter i økonomiens næringsliv, industri, ... [+]

Høyere Diplom i Business (Markedsføring Spesialisering)

TMC Academy høyere diplom svarer til de to første årene av en britisk bachelorgrad med æresbevisninger!

Målet med dette kurset er å gi studentene den nødvendige teoretiske kunnskapen og de praktiske aspektene for å møte karrieremuligheter i økonomiens næringsliv, industri, økonomi og tjenestesektor. TMC høyere Diploma i Business er tilsvarende det første og andre året av et studieprogram og gir studentene mulighet til å regissere siste års oppføring over en rekke britiske grader, eller å kreve avansert stående når de går inn i australske eller andre grader.

KursinfoHeltid: 12 månederDeltid: 21 måneder *... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 21 måneder
Campus
Les mer på norsk
TMC Academy

Høgskolen i Infocomm Technology (HDICT) gir studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter for å møte gode karrieremuligheter i Infocomm Technol ... [+]

Høgskolen i Infocomm Technology (HDICT) gir studentene den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter for å møte gode karrieremuligheter i Infocomm Technology (ICT) industrien. Det tar sikte på å utvikle og produsere kandidater som er velbevandret i de kritiske fagområdene som kreves innen databehandling og IT. Nyutdannede vil ha de nødvendige personlige kvaliteter og tekniske ferdigheter til å utmerke seg som IT-fagfolk.

Kurset tar sikte på å oppnå en internasjonal standard for opplæring av høy kvalitet som vil føre til en universelt anerkjent kvalifikasjon, noe som gjør det mulig for kandidater å forfølge bachelorprogrammer ved toppuniversiteter.

... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 21 måneder
Campus
Les mer på norsk
TMC Academy

Psykologi er en vitenskap som svarer på spørsmål om menneskelig og dyr oppførsel og kognisjon. Den høyere diplom i psykologi med rådgivning gir studentene en omfattende t ... [+]

Psykologi er en vitenskap som svarer på spørsmål om menneskelig og dyr oppførsel og kognisjon. Den høyere diplom i psykologi med rådgivning gir studentene en omfattende teoretisk bakgrunn og forskning ferdigheter relevant for å studere mental prosesser og menneskelig oppførsel. Programmet dekker et bredt spekter av empiriske og praktiske områder av psykologi og gir studentene mulighet til å begynne å utvikle grunnleggende rådgivningsferdigheter.

TMC Psychology-studenter har krav på medlemskap i Singapore Psychological Society (SPS) under våre studentkapitler.

Heltid: 12 måneder

Deltid: 21 måneder *

* kan fullføres i 14-16 måneder i intensiv modus.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 21 måneder
Campus
Les mer på norsk
TMC Academy

Dette kurset er spesielt utviklet for å utvikle ferdigheter og kunnskaper som kreves for å være en kompetent og effektiv leder i denne dynamiske bransjen. ... [+]

Dette kurset er spesielt utviklet for å utvikle ferdigheter og kunnskaper som kreves for å være en kompetent og effektiv leder i denne dynamiske bransjen.

Dette kurset har ingen industriell vedlegg. Studentene må fullføre 16 moduler eller 12 moduler for avanserte stående før de kan oppnå eksamen fra kurset.

Heltid: 12 måneder

Deltid: 21 måneder *

* kan fullføres innen 14-16 måneder i intensiv modus.

Kursvurdering

Vurdering av modulene inkluderer eksamener, oppgaver, prosjekter, presentasjoner, klastester og / eller praktiske tester.

Leveringsmodus

Forelesninger, opplæring og selvstendig læring er ansatt. For å sikre at elevene har en klar forståelse av konseptene, er opplæringsprogrammer brukt til å understreke viktige områder.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 21 måneder
Campus
Les mer på norsk
TMC Academy

Målet med dette kurset er å gi studentene den nødvendige teoretiske kunnskapen og de praktiske aspektene for å møte karrieremuligheter i økonomiens regnskaps- og finansse ... [+]

Profesjonelt Diplom i regnskap og finans

Målet med dette kurset er å gi studentene den nødvendige teoretiske kunnskapen og de praktiske aspektene for å møte karrieremuligheter i økonomiens regnskaps- og finanssektorer.

KursinfoHeltid: 12 måneder *Deltid: 14 måneder

* kan fylles ut innen 7-12 måneder, avhengig av hvilken modul som tilbys.

Kursutredning

Modulene vil bli vurdert ved bruk av kursbaserte vurderinger og eksamener.

Undervisning og læring

Forelesninger, opplæring og selvstendig læring er ansatt. For å sikre at elevene har en klar forståelse av konseptene, er opplæringsprogrammer brukt til å understreke viktige områder.

Uavhengig læring involverer elever som tar initiativ til å gjenkjenne læringsbehov og tilrettelegge aktiviteter for å møte dem. Disse aktivitetene kan ta form av forskning, opplæringsøvelser, gjennomgang av spørsmål og kurs.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 14 måneder
Campus
Les mer på norsk

Forberedende år

TMC Academy

De forberedende kursene for opptak til regjeringsskoler er spesielt designet for internasjonale studenter som ønsker å delta i opptaksprosessen for internasjonale student ... [+]

De forberedende kursene for opptak til regjeringsskoler er spesielt designet for internasjonale studenter som ønsker å delta i opptaksprosessen for internasjonale studenter (AEIS) for å komme inn på sekundære 1, 2 eller 3 i statsskoler i Singapore, internasjonale institusjoner og for å oppnå en tilsvarende standard for studenter fra Singapore Government Schools.

AEIS består av en sentralisert test på engelsk språk og matematikk som vil vurdere søkernes engelsktalende, numeracy og resonnement evner. Internasjonale studenter som ikke kan delta i AEIS i september / oktober eller mislykkes i de tidligere AEIS-forsøkene, kan legge til tilleggs AEIS (S-AEIS) i februar / mars *.... [-]

Singapore
August 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk

Forkurs

TMC Academy

Stiftelsen Diplom for Tertiary Studies er utviklet for å forberede studenter på høyere utdanning. Stiftelsen Diploma gir den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktisk ... [+]

Stiftelsen Diplom for Tertiary Studies

Stiftelsen Diplom for Tertiary Studies er utviklet for å forberede studenter på høyere utdanning. Stiftelsen Diploma gir den nødvendige teoretiske kunnskaper og praktisk erfaring i multidisiplinære studier for å forberede studentene på ulike fagområder i neste nivå av studier.

Etter gjennomføring av dette kurset, kan studentene gå videre til våre høyere diplomkurs, som fører til en grad og fullført innen 2 år. *

* Basert på heltidsstudier.

Søk nå og nyt følgende privilegier:Mer enn 50% av søknadsavgift$ 300 studiebidrag

Ønsker du å finne ut mer? Vi tilbyr en gratis 1-til-1-kurs forhåndsvisning! Forespør nå!

KursinfoHeltid: 9 måneder *Deltid: 10 måneder... [-]
Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
9 - 10 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

TMC Academy

Etter gjennomføring av kurset vil studentene sitte på Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinær nivå eksamen som gjennomføres årlig. Tildelt av Utdanni ... [+]

Etter gjennomføring av kurset vil studentene sitte på Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinær nivå eksamen som gjennomføres årlig. Tildelt av Utdanningsdepartementet, vil sertifiseringen tillate studenter å søke om opptak til polytechnics i Singapore samt utenlandske institusjoner.

TMCs forberedende kurs for Singapore-Cambridge GCE 'O' Nivå eksamener inkluderer også en valgfri modul som forbereder studentene for en annen lignende eksamen, Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE).

IGCSE er en av verdens mest populære internasjonale kvalifikasjoner for 14-16-åringer. Det er anerkjent av ledende universiteter og arbeidsgivere over hele verden og er et internasjonalt pass til fremgang og suksess. Studenter som ønsker å studere utenfor Singapore etter 'O' nivå kan velge å ta valgfagsmodulen, IGCSE Preparation.... [-]

Singapore
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 23 måneder
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

TMC Academy

Studentene skal bygge et solid fundament av engelsk ferdigheter de kan bruke til å kommunisere i yrkesmessige, uformelle og akademiske miljøer. Vi legger vekt på å snakke ... [+]

Studentene skal bygge et solid fundament av engelsk ferdigheter de kan bruke til å kommunisere i yrkesmessige, uformelle og akademiske miljøer. Vi legger vekt på å snakke, skrive, lese og lytte, samt grammatikk. Klasser er utformet slik at studentene har mange muligheter til å kommunisere med sine klassekamerater.

Kursvurdering

Vurdering av modulene inkluderer eksamener, oppgaver, prosjekter, presentasjoner, klastester og / eller praktiske tester.

Leveringsmodus

Forelesninger, opplæring og selvstendig læring er ansatt. For å sikre at elevene har en klar forståelse av konseptene, er opplæringsprogrammer brukt til å understreke viktige områder.

Uavhengig læring involverer elever som tar initiativ til å gjenkjenne læringsbehov og tilrettelegge aktiviteter for å møte dem. Disse aktivitetene kan ta form av forskning, opplæringsøvelser, gjennomgang av spørsmål og kurs.... [-]

Singapore
August 2020
Engelsk
10 - 30 uker
Campus
Les mer på norsk

About TMC Academy Singapore