ACC Aviation Career Center

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hovedgrunnene til at du velger Aviation Career Center som treningspartner

INSTRUKTØRER: Flyselskaps erfarne instruktører gir deg toppen av linjebanen og teoretisk opplæring

Flyplass: Opplæring på International Airport, gir deg uvurderlige opplevelser for fremtidig karriere som flyselskapsleder

OPPLEVELSE: Optimalisert flyselskapsrettet opplæring, økende airman-skip og bruk av moderne online treningsteknologi

SIKKERHET: Med perfekt sikkerhetskort er sikkerhet ikke bare et slagord for oss, det er en måte å tenke og gjøre

Plassering: Ligger i hjertet av Europa, med forbindelser til hele Europa på mindre enn 2 timer

flyplassen

Maribor flyplass, som ligger nær A1 og like ved motorveien A4, er lett tilgjengelig med bil, tog eller buss. Andre byer i nærheten av flyplassen er: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) og Zagreb (107 km) unna. Det er også lett tilgjengelig med tog fra alle retninger.

I 2005 ble instrumentlandingssystemet ILS CAT I og distribusjonstransformatorstasjonen renovert, og flyplassen ble senere servert med rutefly av slovensk ånd, en arm av Styrian Spirit, som tilbys rutefly til Paris og Salzburg.

Lufthavnens nye terminal åpnet i 2012 med en kapasitet på minst 600 000 pax / år, og i 2013 ble den gamle gamle terminalen også renovert. Luftfartskontroll (ATC) er en tjeneste som leveres av jordbaserte kontrollører som flyr direkte på bakken og gjennom kontrollert luftrom, og kan tilby rådgivningstjenester til fly i ikke-kontrollert luftrom. Hovedformålet med ATC over hele verden er å hindre kollisjoner, organisere og fremskynde trafikkflyten, og gi informasjon og annen støtte til piloter. Flyselskapstjenesteleverandøren i Slovenia er Slovenia Air Navigation Services eller SLOVENIA CONTROL, med single European Sky-sertifisering, og tilbyr flysikringstjenester som er trygge, fleksible og av høyeste kvalitet i slovensk luftrom. Oppnå, garantere og kontinuerlig forbedre de definerte sikkerhetsnivåene.

Studentene i det slags miljø går mye mer effektivt med læringsprosessen, og blir godt vedtatt i trafiksituasjonen og atferden i et slikt miljø, under alle flymoduler, blir konkurransedyktige, vellykkede og trygge piloter.

Luftrum og flyplasser

Opplæring er gitt i hjertet av EU, med ekstremt tett miljø og muligheter for optimal flygetrening, fra Alpene til Middelhavet. Alle flyplasser i nærheten brukes også av flyskolen til en utvidet pilotopplæring. Opplæringsstedet representerer et ideelt miljø for studenten, da han lærer presisjons visuell og instrumentell navigering i forskjellige typer luftrum og landemerker.

I Slovenia er det tre internasjonale store flyplasser. De er utstyrt med ulike typer utstyr, forbereder studentpiloten for å bli kjent med alle disse typene, som han kan møte senere i sin faktiske stillingsstilling som medflyvning eller kaptein. Alle flyplassene har presisjon (ILS) og ikke-presisjonshjelpemidler (VOR-DME, NDB-Locator, etc.) tilnærmingssystemer tilgjengelig for høy kvalitet IR (instrument rating) trening.

Flertallet av den slovenske største delen av luftrommet er kategorisert som klasse E, opptil 7.500 fot, noe som betyr nesten gratisflyging for alle visuelle treningsflyvninger. Studentene kan velge mellom 15 forskjellige flyplasser, hvor 13 av dem er gratis for alle landinger og avganger. Flyplassene er brolagt (med asfaltbaner) og gressflyplasser. Elevene bruker begge til å lære forskjellene i landingsteknikkene.

Å kunngjøre flyet er en veldig enkel oppgave - alle flyplaner sendes via internett min. 30 minutter før flyet og det er ikke noe annet papirarbeid eller godkjenning som kreves av staten, for ubegrenset flytrening og trening av treningsplanen.

Hjemmebasert Flyplass for Aviation Career Center ligger på Maribor (Edvard Rusjan) International Airport. Maribor flyplass, som ligger nær A1 og like ved motorveien A4, er lett tilgjengelig med bil, tog eller buss. Andre byer i nærheten av flyplassen er: Ljubljana (120 km), Graz (77 km) og Zagreb (107 km) unna. Det er også lett tilgjengelig med tog fra alle retninger.

I 2005 ble instrumentlandingssystemet ILS CAT I og distribusjonstransformatorstasjonen renovert, og flyplassen ble senere servert med rutefly av slovensk ånd, en arm av Styrian Spirit, som tilbys rutefly til Paris og Salzburg.

Lufthavnens nye terminal åpnet i 2012 med en kapasitet på minst 600 000 pax / år, og i 2013 ble den gamle terminalen også renovert. Luftfartskontroll (ATC) er en tjeneste som leveres av jordbaserte kontrollører som flyr direkte på bakken og gjennom kontrollert luftrom, og kan tilby rådgivningstjenester til fly i ikke-kontrollert luftrom. Hovedformålet med ATC over hele verden er å hindre kollisjoner, organisere og fremskynde trafikkflyten, og gi informasjon og annen støtte til piloter. Flyselskapstjenesteleverandøren i Slovenia er Slovenia Air Navigation Services eller SLOVENIA CONTROL, med single European Sky-sertifisering, og tilbyr flysikringstjenester som er trygge, fleksible og av høyeste kvalitet i slovensk luftrom. Oppnå, garantere og kontinuerlig forbedre de definerte sikkerhetsnivåene.

Luftfartskontroll (ATC) er en tjeneste som leveres av jordbaserte kontrollører som flyr direkte på bakken og gjennom kontrollert luftrom, og kan tilby rådgivningstjenester til fly i ikke-kontrollert luftrom. Hovedformålet med ATC over hele verden er å hindre kollisjoner, organisere og fremskynde trafikkflyten, og gi informasjon og annen støtte til piloter. Flyselskapstjenesteleverandøren i Slovenia er Slovenia Air Navigation Services eller SLOVENIA CONTROL, med single European Sky-sertifisering, og tilbyr flysikringstjenester som er trygge, fleksible og av høyeste kvalitet i slovensk luftrom. Oppnå, garantere og kontinuerlig forbedre de definerte sikkerhetsnivåene.

Studentene i det slags miljø går langt mer effektivt med deres læringsprosess, og blir godt tilpasset trafikksituasjonen og atferden i et slikt miljø, under alle flymoduler, blir konkurransedyktige, vellykkede og trygge piloter.

x

Steder

Maribor

Address
Letališče Edvarda Rusjana Maribor (MBX)
Maribor, Administrativ enhet Maribor, Slovenia