ALICANTE – ELE USAL

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

playa

Alicante vert for ett av de Spansk språk skoler ved Universitetet i Salamanca (ELE usal), Det eldste universitetet i Spania og verdensledende innen undervisning og testing spansk som fremmedspråk.

Alicante, kjent verden over som “la millor terreta del Mon” (bokstavelig talt, den beste plassen på jord) er en dynamisk og åpen by som ligger i den såkalte “Costa Blanca”, sør-øst for Spania. Med en befolkning på nesten 400 000 innbyggere, byen er det perfekte stedet å lære spansk og lev deg inn i den spanske kulturen. Du vil forelske deg i vår lange solrike dager, våre vakre strender, vår spennende spise scene, vår legendariske natteliv og, mest av alt, med våre innbydende folk og bredt fritids- og kulturtilbud.

mar

ELE usal Alicante ligger i hjertet av byen, kun få minutter fra stranden, gamlebyen og shopping og fritidsområde. Vår skole har et bredt spekter av kurs for de som er interessert i å lære, forbedre og offisielt sertifisere sine kunnskaper om spansk.

Med garanti for fortreffelighet ved Universitetet i Salamanca, kan du nå studere i Alicante, en livlig, innbydende og multikulturell by full av historie ved Middelhavet. Vi ser frem til å møte deg!

ELE usal Alicante er eksamen senter for BULATS og SIELE, samarbeider sentrum av Instituto Cervantes og opplæringssenter i Intensjons Foundation.

generell

Steder

Alicante

Address
Rambla Méndez Núñez, 37
Entreplanta

03002 Alicante, Valencian Community, Spania